Alfonso_53
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
selam arkadaşlar ben alfonso foruma yeni üye oldum forum gerçekten harikaymış..
Sigara içen bebek hoşgeldin diyor vay behawa dedi ki:hoş geldinnnnn![]()
niye o hoşgeldin diyemezmihonen dedi ki:Sigara içen bebek hoşgeldin diyor vay behawa dedi ki:hoş geldinnnnn![]()
![]()
yalancı bıraktım diyen herkes tek tük içiyodurrrhonen dedi ki:Bıraktım![]()
hadi gene iyisin bırakamayanlar da varhonen dedi ki:Allaha şükür bıraktııımm...
honen dedi ki:Alfonso sen sigara içimiyorsun değil mi? :}![]()
afferin sana sen honen e bakmaAlfonso_53 dedi ki:honen dedi ki:Alfonso sen sigara içimiyorsun değil mi? :}![]()
yok hocam içmiyorum...kendimi nie bile bile zehirleyeyim..
ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
Tamam hatalıyım biliyorum Benim yaptığım hataya sizde düşmeyin lütfeeeenn![]()
hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
honen dedi ki:hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasınama o bi hataydıı tmmı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seniseni bide bana laf yetiştiriyor.Gör Alfonso gör![]()
honen dedi ki:hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evt ama bnada hak verin arkadaşlar ortam kötüydü valla bnim suçum yokAlfonso_53 dedi ki:honen dedi ki:hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
görmezmiyim bu arada hawa ii olmuş htalı yoldan dönmen
hawa dedi ki:evt ama bnada hak verin arkadaşlar ortam kötüydü valla bnim suçum yokAlfonso_53 dedi ki:honen dedi ki:hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
görmezmiyim bu arada hawa ii olmuş htalı yoldan dönmen![]()
![]()
öğretmenlerim saolsun ama okulda karatahtaya yazıldım bu yüzdenhonen dedi ki:hawa dedi ki:evt ama bnada hak verin arkadaşlar ortam kötüydü valla bnim suçum yokAlfonso_53 dedi ki:honen dedi ki:hawa dedi ki:bi kere düştüm snraa geri döndüm o hatalı yoldanhonen dedi ki:hawa dedi ki:ama eskiden içiyomuşsunn yanii içmişsinn dimiiihonen dedi ki:Kız ben bıraktım diyorum bak Alfonsoda içmiyormuş.Niye bana bakmasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
görmezmiyim bu arada hawa ii olmuş htalı yoldan dönmen![]()
![]()
Sağlık olsun hatanın neresinden dönülürse kardır.![]()