- Reaksiyon puanı
- 104
vayyyy Zorhak abim gelmiş :clap: hoşgelmişsen abi sefalar getirmişsen :clap: inşallah bu defa postalamazlar seni
sensiz çekilmiyor be abi 

Bestenin erkek arkadaşıydı sanırım :s
Ne yaptınız siz yaa...
Adamın evliliğini yıkacaksınız şimdi....
Kalıcı olman dileğiyle hahah![]()
Hoş bulduk eyvallahVe Aleyküm Selam:
Hoş geldin...
zorhak gelmişin yine brawo
nasıl oluyoda eski nick benzeri ile aynı üye tekrar gelebiliyo ve modlar buna ses cıkarmıyo hayret
hemde gelir gelmez puan 11 olmuş way bee
vayyyy Zorhak abim gelmiş :clap: hoşgelmişsen abi sefalar getirmişsen :clap: inşallah bu defa postalamazlar senisensiz çekilmiyor be abi![]()
![]()
Aleyküm selam hoşgeldin zorhak
Ne oldu sana Hakan bi gidiyorsun bi geliyosun....
yolculuk bitmiş anlaşılan hoşgeldin bir yerlerden anımsar gibiyim nicki
Yalama oldu bu olay ne iş anlamadım![]()
üstüne varmayın zorhak'ın lütfen.
Bestenin erkek arkadaşıydı sanırım :s
yok ya
evli barklı adam
hoşgeldin hemşehrim
Bu zorhak ne zaman postalandı ya.Valla çok uyuz oluyordum o adama.P.M'den habire kapışırdık o ruh hastasıyla.Tam bir çılgındı eleman.Evli barklı adam çoluk çocuğa karışmış nelerin peşinde hala.Utanmaz ya
inşallah.hahah
Hoş bulduk eyvallah
efendim nik benzerliği forum kurallarına aykırı ise değişştiririm nikimi.Puan dediğin ne acaba 11 olan kendiliğinden mi artıyor?Bu kadar önem verip belittiğinize göre sizin için önemli bişey olsa gerek
Hoş bulduk teşekkürler
Anlayamadım
yok değilim
Evet sanırım
Hoş bulduk eyvallah
saygı sınırları içerisinde bir mesaj olmamış.hakaretlerinizi size iade ediyorum.Evim barkım v.s özel hayatımla ilgili yapacağınız yorumlara dikkat ediniz.Bu bir tehdit değil ,kendinize saygınız varsa dikkat edersiniz.Bu olumsuz mesaja rağmen size hakkımı helal ediyorum.Umarım yazılarınıza dikkat edersiniz.
Geç kaldınEski Zorhak neden banlanmıştı ?
Bu arada hoşgeldin Zor_haK![]()