Güzelmiş. Ben de yaptırayım.
Şakasını bile miden kaldırmıyor :S:S
Şaka yapmadım.
Ermeni asıllıyım ben. Saçma saçma konuşma.Siyasi görüşüm yok benim.
Kızma ama Ermeni asıllı olunca siyasi görüşün olmuyormu?
Kızma dediğim şu sıralar çok sivri dillisin tartışmak istemiyorum![]()
Yok niye kızayım.
Ermeni asıllıyım diye siyasi görüşüm olamaz değil. Ermeni asıllıyım diye ülkücü olamam. Zaten kendi düşüncelerim de uyuşmuyor o görüşle çünkü Türk-İslam sentezini savunan biri değilim.
Ama sağ-sol gibi bir görüşüm yok. Partiler olarak da desteklediğim bir parti yok. A.D.D. gibi saçma yerlerle de işim yok. Siyaset denildi mi bomboş bakarım ben.
Konuyu biraz dağıttık ama.
Açıklama için Teşekkür ederim cümleni yanlış anlamışım
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ülkemizde ne yazıkki futbol takımı tutar gibi siyasi düşünceler tutuluyor![]()
Sigara içmeyi, içki içmeyi, Ahmet Kaya dinlemeyi; derneğe gidip ajanlık yapmayı, 10 Kasım'da yalandan ağlamayı, her türlü pisliği barındırmayı kabul edemediğim için ne sağcıyım ne de solcu.Türkiyede gidişat böyle. Allah hepsinin bin belasını versin.
Oh be, rahatladım.
Sağcı veya Solculuğa itiyorlar Ülkemizde illaki bi taraflı olucaksın yoksa olmaz tarafsız olamıyorsun nasıl birşeyse![]()
Oluver olm sende o zaman birşeylerHayatında hiç sağa sola dönmüyormusun?
Kim işine geliyorsa yaladığın zaman biraz, adamsın olm o zaman.
CcC Tayyip Erdoğan CcC![]()
Hak ederek biryere geldiğinde sadece sen kendine adam gözüyle bakarsın, başkaları ne gözle bakar bilmiyorum orasınıAyrıca siyası parti simgesi derken ?? Bir parti 3 tane C harfinin patentini almışta haberimiz mi yok ? ccc inci sözlüğündür ve öyle kalacaktır !
![]()
Şimdi biri bana söylesin.
Kesin bu 6 sayfa içinde size ne adamların yaptıklarından diyen bir çıkıntı olmuştur![]()