Seks için dillerini ikiye kestiler

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Yaptır yaptır. Erkek arkadaşın bayağı sevinecek bu işe...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Anlıyorum evet... Eminim çok yakışacaktır. Türkiyede bu işi pek iyi yapamıyorlarmış Almanyada falan yaptır hafız...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ermeni asıllıyım ben. Saçma saçma konuşma. :) Siyasi görüşüm yok benim.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Türkiye'de KDV ÖTV falan çok diyorlar diğer ülkelere göre Jan Jan ? :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Aptal muamelesi görmeyi sevmem ama dediğini anlayabilecek halde değilim şu an. Anlamadım da o yüzden.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ermeni asıllıyım ben. Saçma saçma konuşma. :) Siyasi görüşüm yok benim.

Kızma ama Ermeni asıllı olunca siyasi görüşün olmuyormu?

Kızma dediğim şu sıralar çok sivri dillisin tartışmak istemiyorum :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kızma ama Ermeni asıllı olunca siyasi görüşün olmuyormu?

Kızma dediğim şu sıralar çok sivri dillisin tartışmak istemiyorum :)

Yok niye kızayım.

Ermeni asıllıyım diye siyasi görüşüm olamaz değil. Ermeni asıllıyım diye ülkücü olamam. Zaten kendi düşüncelerim de uyuşmuyor o görüşle çünkü Türk-İslam sentezini savunan biri değilim.

Ama sağ-sol gibi bir görüşüm yok. Partiler olarak da desteklediğim bir parti yok. A.D.D. gibi saçma yerlerle de işim yok. Siyaset denildi mi bomboş bakarım ben.

Konuyu biraz dağıttık ama.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Her zamanki hali o onun abisi. :D Neyse rahat bırakalım yatışır o kendi kendine 2 güne geçer dedi doktor. :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Yok niye kızayım.

Ermeni asıllıyım diye siyasi görüşüm olamaz değil. Ermeni asıllıyım diye ülkücü olamam. Zaten kendi düşüncelerim de uyuşmuyor o görüşle çünkü Türk-İslam sentezini savunan biri değilim.

Ama sağ-sol gibi bir görüşüm yok. Partiler olarak da desteklediğim bir parti yok. A.D.D. gibi saçma yerlerle de işim yok. Siyaset denildi mi bomboş bakarım ben.

Konuyu biraz dağıttık ama.

Açıklama için Teşekkür ederim cümleni yanlış anlamışım :)

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ülkemizde ne yazıkki futbol takımı tutar gibi siyasi düşünceler tutuluyor :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Açıklama için Teşekkür ederim cümleni yanlış anlamışım :)

Söylediklerinin çoğuna katılıyorum ülkemizde ne yazıkki futbol takımı tutar gibi siyasi düşünceler tutuluyor :)

Sigara içmeyi, içki içmeyi, Ahmet Kaya dinlemeyi; derneğe gidip ajanlık yapmayı, 10 Kasım'da yalandan ağlamayı, her türlü pisliği barındırmayı kabul edemediğim için ne sağcıyım ne de solcu. :) Türkiyede gidişat böyle. Allah hepsinin bin belasını versin. :) Oh be, rahatladım.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Sigara içmeyi, içki içmeyi, Ahmet Kaya dinlemeyi; derneğe gidip ajanlık yapmayı, 10 Kasım'da yalandan ağlamayı, her türlü pisliği barındırmayı kabul edemediğim için ne sağcıyım ne de solcu. :) Türkiyede gidişat böyle. Allah hepsinin bin belasını versin. :) Oh be, rahatladım.

Sağcı veya Solculuğa itiyorlar Ülkemizde illaki bi taraflı olucaksın yoksa olmaz tarafsız olamıyorsun nasıl birşeyse :D

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
allah boy vermiş kaptırmış koyvermiş

hesabı bu konuda aynen böle olmuş

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sağcı veya Solculuğa itiyorlar Ülkemizde illaki bi taraflı olucaksın yoksa olmaz tarafsız olamıyorsun nasıl birşeyse :D

Oluver olm sende o zaman birşeyler :D Hayatında hiç sağa sola dönmüyormusun? :D Kim işine geliyorsa yaladığın zaman biraz, adamsın olm o zaman. :D

CcC RTE CcC :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Oluver olm sende o zaman birşeyler :D Hayatında hiç sağa sola dönmüyormusun? :D Kim işine geliyorsa yaladığın zaman biraz, adamsın olm o zaman. :D

CcC Tayyip Erdoğan CcC :D

Yani yaladıkdan sonra her tarafta adamsın. Mesele yalayıp bir yerlere gelmek değil mesele hak ederek bir yerlere gelmek işte onu başardığım zaman gerçekten adam gözüyle bakarsın kendine yoksa yalayarak geldiğin makam mevki her zaman içinde bir ukte kalır.

Bu arada siyasi parti lideleri veya siyasi parti simgeleri eklemesen iyi olur forumumuzda siyaset yasak.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Hak ederek biryere geldiğinde sadece sen kendine adam gözüyle bakarsın, başkaları ne gözle bakar bilmiyorum orasını :D Ayrıca siyası parti simgesi derken ?? Bir parti 3 tane C harfinin patentini almışta haberimiz mi yok ? ccc inci sözlüğündür ve öyle kalacaktır ! :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Hak ederek biryere geldiğinde sadece sen kendine adam gözüyle bakarsın, başkaları ne gözle bakar bilmiyorum orasını :D Ayrıca siyası parti simgesi derken ?? Bir parti 3 tane C harfinin patentini almışta haberimiz mi yok ? ccc inci sözlüğündür ve öyle kalacaktır ! :D

Orası senin adamlığına kalmış merak etme öyle bir bakarlarki.

Parti simgesine gelince sen öyle diyorsan öyledir ama hangi partinin işareti olduğunu herkes anladı.

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Herşey görece ve herşey mutlak, ikisi beraber çok muğlak kardeşim...

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Şimdi biri bana söylesin.
Kesin bu 6 sayfa içinde size ne adamların yaptıklarından diyen bir çıkıntı olmuştur :D

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Böyle paylaşımlar midemi bulandırıyor. Sözüm paylaşım yapan arkadaşa değil.