Sekiz aydır seks ihtiyacını nasıl gideriyorsun

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
204859.jpg

Hülya Avşar, cinsellik üzerine genç şarkıcıyı öyle sıkıştırdı ki ne söyleyeceğini zaman zaman şaşıran İsmail YK, efendiliğini hiç bozmadan soruları yanıtlamaya çalıştı.

Aldatılma üzerine İsmail YK'ya sorular yönelten Hülya Avşar, bekar olan şarkıcıya eşinin kendisine özen göstermemesi halinde onu aldatıp aldatmayacağını sordu. Aslında programın en ilginç tarafı da İsmail YK'nın 'afaki' durumlar üzerine ve kibarlığından verdiği cevaplar yerine Avşar'ın birbirinden ilginç sorularıydı.

İşte Hülya Avşar'ın içini dökmesi mi, soru mu olduğu anlaşılmayan sabır taşı çatlatan sorularından bazıları:

-Öyle bir şey oldu diyelim? Eşini aldatır mısın, yoksa eşine gelip şöyle der misin; benim gözüm dışarıda, başka kadınlara bakıyorum, etkileniyorum, bu iş bitsin der misin? Yoksa, ne olacak canım onun ruhu duymaz mı dersin?

-Ne yaparsın eşine açık açık anlatır mısın? Yoksa, ben artık senden başka kadınlara da ilgi duyuyorum. Ya kendine çeki düzen ver ya da işte falan falan neyse. Bunu anlatır mısın yoksa el altından götürür müsün?

-İsmail YK'nın 'Bugün benim için farklı bir kadın ol derim' sözleri üzerine Hülya Avşar şöyle sordu: Farklı bir kadın olsa seni cezbeder mi? Sıkılmaz mısın yani, uzun bir süre sonra? Diyelim ki 5-6-10 sene oldu. Yani kadın şekilden şekile girse bile?

-Evlilik ne sence? Evlenince ne oluyor? Evlilik zaten nedir, bir ekip kurmak, bir şey yapmak. Ama hani seksüel dürtüler de var işin içinde tabi. Heyecanlanmak var. Artık eskisi gibi elele tutuşamıyorsun ama onunla haftada iki kere sevişmek belki sana cazip gelmeyebilir ya da 3 kere sevişmek ya da ayda bir. Zaman içerisinde 2 ayda bire düşebilir, neyse. O zaman ne yaparsın? O beraberliği canlandırmak için elinden geleni yapar mısın? Yoksa sıkılır mısın, işin ucunu bırakır mısın? Evlilik ne sence? Ne zannediyorsun evliliği?

-Sanatçı ile evlenmez misin? Onu mu demek istiyorsun? Ne demek istiyorsun? Seninle aynı mesleği yapan biriyle evlenir misin? Kıskanmaz mısın onun da erkek hayranları olduğu zaman?

-(İsmail YK, 8 Aydır kimse ile çıkmadığını söyleyince) Sekiz aydır bir erkek olarak seks ihtiyacını nasıl gideriyorsun?”

Televizyon Gazetesi.com

Kaynak:

Şİmdi O ha desem olmaz ne diyim bilemedim
Bide Şu Kadına zeki diyolar, Böyle soru mu sorulur, Yani terbiye sınırları diye bişey var :hammer:

Kendisi acaba Ayrıldıktan sonra seks ihtiyacını nasıl karşılıyor merak ettim
.
.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Reyting için karşısındaki insanları zor durumda bırakıyorlar. :glare:

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Yaa bırakın şu cahil kadını. Program yaparım diye çıkmış,iki lafı bir araya getiremiyor kültürsüz

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hülya avşar program yaparsa , bu sorular normal

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Kendisinin "Berlin In Berlin" filminde giderdiği gibi gideriyordur. :tt2:

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Soruya bak sanane derdim ben olsam.:D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
bi adamın kalçasına dokunmuştu bu sorar sorar çekinmez :D

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Oraya gidenlerde kabahat. Ne işin var Hülya Avşar'la.

YasO

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bunun hülyayla alakasi yook maalesef kaybedilen saygiyla var eskiden kadinlarimiz bir erkegin yüzüne bakmakdan cekinirdi simdi ise yari ciplak dolasiyorlar....

cahillikmi bu hayir

bu sadece geri kafalilik
hani hülya avsar derdi ya kapanmak kuranikerimde yazmaz

isine geleni degerlendir avsar kizi ayni yaptigin yorumlardaki gibi

ama bak bir adim ilerliyemiyorsun .....

cok yazik dünyaya aldanipda yasayan insanlara yasamaya calisanlarina....hey gidi hey.....

ismail yk da bi okadr saf ve temiz kalpli sanatcilarmizdandir

en gzl cevabi vermis zaten yüzündeki kizaran ifadeyle bu yknin utanci dgl türk ulusunun utancidir....

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Seks ihtiyacını gidermek içinmi biriyle çıkılıyormuş ? Reyting için herşeyi yapar duruma geldiler.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Çok itici geliyor geliyor artık bu kadın bana. Sorularına dikkat edin hep cinsellik ve iğrenç konuları içeriyor. Ay sonunda programının son bulacağına ilişkin dedikodular var. Umarım gerçektir.