Seinfeld Yalan Oldu!

Alengirli

Dekan
Katılım
17 Haziran 2007
Mesajlar
5,270
Reaksiyon puanı
23
Puanları
0
Microsoft'un 300 milyon dolarlık gizemli projesinin bir adımı olan Jerry Seinfeld'lı reklam kampanyası ikinci bölümde iptal edildi. Şimdi ne olacak?

Jerry Seinfeld da Microsoft'u kurtaramadı. Firma imajını düzeltmek amacıyla dev bir reklam projesi başlatan Microsoft, bunun ilk adımı olarak da Jerry Seinfeld ile mizah soslu reklamlar için anlaşmıştı. Ancak Bill Gates ve Jerry Seinfeld'ın oynadığı reklam serisi, ikinci bölümün ardından iptal edildi. Ünlü komedyenin yerini ise sürpriz bir karakter alacak.

Sırada Eva Longoria Var

Mac ve PC'nin iki farklı karakter tarafından betimlendiği meşhur Apple reklamlarındaki "PC" adamı bağrına basan Microsoft, klişe görünümlü bu karakterin imajını toparlamakla işe başlayacak. Yeni Microsoft reklamlarında misafir oyuncu olarak bulunacak olan Bill Gates'in yanı sıra, Eva Longoria, yazar Deepak Chopra ve şarkıcı Pharrell Williams gibi ünlüler bulunacak.

Reklam kampanyasının yeni aşamasında, bilim adamları, tasarımcılar ve köpekbalığı avcıları gibi günlük PC kullanıcıları(artık bunlar ne kadar "günlük" oluyorsa), Microsoft'un işletim sistemlerini kullanmanın gururunu ve memnuniyetini anlatacak. Bu aşamada yer almayacağı belirtilen Jerry Seinfeld'ın daha ileride dönüp dönmeyeceği ise bilinmiyor.

:: Eva Longoria mı Jerry Seinfeld mı?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net
 

sersiler

Asistan
Katılım
4 Mayıs 2008
Mesajlar
333
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
Bence apple nin mac le pc yi karşılaştıran reklamları çok basit...
 

Kriptograf

Profesör
Katılım
18 Mayıs 2007
Mesajlar
1,688
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
jerry spontan bir yaşam seviyor bence böyle prosedürü bol işlere gelemez. Cenk ve Erdem kafası var o adamda demedi demeyin.

Ayrıca cenk ve erdem'in oynadıkları yeni reklamı gördünüz mü ben gördüm. :)
 
Üst