Şehidimizin Adının Yaşatılması

Metin Batı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok sevdiğim bir kardeşimin arkadaşı el bab ta şehit düştü ismi mahmut uslu mahmut uslu şehit oldu ve benim çok sevdiğim kardeşim imza kampanyası başlattı şehidin isminin oturduğu caddeye verilmesi için ve kampanyanın bitişini göremeden öldü mahmut usludan 2 gün sonra sizden ricam allta linkini vereceğim kampanyayı imzalamanız bu vasiyeti yerine getirmemde bana yardımcı olun lütfen son 52 kişi kaldı imzalayacak teşekkür ederim.

LİNK :

https://www.change.org/p/ankara-büyükşeh...ion-no_msgLzFGcAxXESXCEIb-800x450-noPad.jpg

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
çok sevdiğim bir kardeşimin arkadaşı el bab ta şehit düştü ismi mahmut uslu mahmut uslu şehit oldu ve benim çok sevdiğim kardeşim imza kampanyası başlattı şehidin isminin oturduğu caddeye verilmesi için ve kampanyanın bitişini göremeden öldü mahmut usludan 2 gün sonra sizden ricam allta linkini vereceğim kampanyayı imzalamanız bu vasiyeti yerine getirmemde bana yardımcı olun lütfen son 52 kişi kaldı imzalayacak teşekkür ederim.

LİNK :

https://www.change.org/p/ankara-büyükşeh...ion-no_msgEkli dosyayı görüntüle 20434
Ankara'nın neresinde oturuyordu ?...(Yenimahalle'nin neresinde ?)

Metin Batı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ankara'nın neresinde oturuyordu ?...(Yenimahalle'nin neresinde ?)
açık adres bilmiyorum çok sevdiğim bir kardeşim vardı onların komşusu sanırsam bu imza kampanyasını başlatan kişi kardeşim ilker ismi mahmut şehit oldu 2 gün geçti ilker öldü

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
açık adres bilmiyorum çok sevdiğim bir kardeşim vardı onların komşusu sanırsam bu imza met ekampanyasını başlatan kişi kardeşim ilker ismi mahmut şehit oldu 2 gün geçti ilker öldü
Allah rahmet eylesin,Şehitlik herkese nasip olmaz...