Sefaköy Lisesi'nde Okuyan Var mıdır?

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Merhaba dostlar,

İstanbul'un enteresan semtlerinden biri olan, benim de çocukluğumun geçtiği, mazinin en tatlı hatıralarını barındıran Sefaköy'de staj görevim çıktı. Eğer aranızda Sefaköy Lisesi'nde eğitim gören varsa, önümüzdeki haftadan itibaren fizik öğretmeninin yamağı olarak beni bulabilirsiniz :)

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
oo :D Allah kolaylık versin Alengirli :D Benimde en zorlandığım ders fizikti be :P Güzel güzel...Forumda Bir fizik profesörünün olması güzel :)

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Teşekkürler.

Doğrudan öğretmenlik okumuyorum lakin fizik bölümünde öğretmenlik için ek ders alıyorum(formasyon adı veriliyor). Bu dönem staj ve bu ek dersler dahil toplam 17 dersim var. Haftanın 7 günü okuldayım :(

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Kolay gelsin o zaman :)
Fizikle uğraşmak çok zor oluyor :) Kendimden biliyorum :D ehue

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Fizik'i bu yıl sevdim ben. :) Konuyla alakasız ama; Işıkta Girişim konusu hayran bıraktırdı beni Fizik'e. :) Alengirli de iyi bir öğretmen olur muhtemelen. Oradakiler çok şanslı. :) Işıkta Girişim konusunu iyi öğrenecekler. :D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Öğretmenliğin ilk staj yıllarının heyecanı çok farklıdır.
Zamanla işler değişir :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Öğretmenliğin ilk staj yıllarının heyecanı çok farklıdır.
Zamanla işler değişir :)

Bende Öğretmen Lisesindeyken, Öğretmen olmak istiyordum..Sonra bir anda herşeyden vazgeçip normal liseye geçtim ve sınava girip önce matematikçi sonra Bilg Müh oldum..
Herşey kader kısmet..
Sonuçta, kaderimizde ne varsa her türlü bizi buluyor..

Alengirli kardeşime görevinde başarılar diliyorum..Bu arada bende Sefaköy'e çok yakında oturuyorum..Küçükçekmece KANARYA Mahallesi :)

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sefaköy lisesinde okumuyorum ama arel meslek yükseksek okulunda okuyorum gerçekten çok değişik bir yer sefaköy valla :D

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
lise de değil de arel üniverstesi sefaköy de ki myo da okuyorum ben

---------- saat 21:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:47 eklenmişti ----------

sefaköy lisesinde okumuyorum ama arel meslek yükseksek okulunda okuyorum gerçekten çok değişik bir yer sefaköy valla :D

hangi bölüm bende arel de okuyorum myo işletme yönetimi 1

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
eski bir sefaköylü olarak sefaköy lisesinin ününü çok duydum her ne kadar okuyamamış olsam da.

Sonracığıma, Kiler market yıkılıpta yerine arel üniversity kurulunca çok komik geldi. eski kiler yeni üniversite, orada üniversite olmaz be...

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Işıkta Girişim olayı, kuvantum fiziğinin temelini oluşturduğu için gerçekten çok keyifli bir konu öncelikle bunu belirteyim.

Ayrıca benim de çocukluğum Sefaköy'de geçti, bu lisenin hemen yanındaki Mustafa Pars İ.Ö.O'da (ben okurken Yeşilova İlkokulu idi) okudum ilkokulu. Şimdi staj görevi için gitmek ilginç.

İyi dilekleriniz için teşekkürler. İçimdeki öğretmenlik aşkı zamanla körelse de, mesleğime saygım hiç azalmaz inşallah :)