Soru Seçim günü Muharrem İnce ön görüsü

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Yemin edebilirim ama ispat edemem bu adama gelen oyların %100 ü akplilerden gelecek ödünç oy olarak, seçim ikinci tura kalması yüksek ihtimal.

Muharrem ince nin muhalif olduğunu düşünmüyorum bir Devlet Bahçeli vakası, KK desteklerse muhalif derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2018 seçiminde kendi oylarına sahip çıkamamış birine anca akp liler güzelleme yapar

Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Resmen muhalefetin özetisin :D

13 yaşından beri CHP'li olan ve CHP içinde doğmuş ömrü CHP ile geçmiş İl ilçe başlanlığından gelen yıllarca vekillik hatta genel başkan yardımcılığı yapmış parti sözcülüğü yapmış ve hatta genel başkan adayı olmuş. ( Normalde yarıdan fazla delegenin oyunuda almış ama sonradan zorla imzaları geri çektirilmiş. ) Ve en önemlisi Cumhurbaşkanı adayı olmuş birini şuan utanmadan sıkılmadan AKP'li ilan edeceksin neredeyse...

2018 seçiminde kendi oylarına sahip çıkamamış birine anca akp liler güzelleme yapar

O seçimde Muharrem İnce yüzde 30.6 oy aldı :D Bİlmem farkındamısın. AKP yüzde 53 ile kazandı :D

Arada öyle 300-500 oy farkı yok hangi oya sahip çıkacak veya ne yapacak adam ! Yüzde 22 fark var. Ayrıca sandıklara sahip çıkacak sayacak ona bilgi verecek olan CHP yönetimi !

Erdoğan :
26.330.823

Muharrem İnce:

15.340.321

Arada 11 milyon oy farkı var :D ŞAKA GİBİSİNİZ RESMEN...

James Howlett

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,723
Resmen muhalefetin özetisin :D

13 yaşından beri CHP'li olan ve CHP içinde doğmuş ömrü CHP ile geçmiş İl ilçe başlanlığından gelen yıllarca vekillik hatta genel başkan yardımcılığı yapmış parti sözcülüğü yapmış ve hatta genel başkan adayı olmuş. ( Normalde yarıdan fazla delegenin oyunuda almış ama sonradan zorla imzaları geri çektirilmiş. ) Ve en önemlisi Cumhurbaşkanı adayı olmuş birini şuan utanmadan sıkılmadan AKP'li ilan edeceksin neredeyse...

O seçimde Muharrem İnce yüzde 30.6 oy aldı :D Bİlmem farkındamısın. AKP yüzde 53 ile kazandı :D

Arada öyle 300-500 oy farkı yok hangi oya sahip çıkacak veya ne yapacak adam ! Yüzde 22 fark var. Ayrıca sandıklara sahip çıkacak sayacak ona bilgi verecek olan CHP yönetimi !

Erdoğan :
26.330.823

Muharrem İnce:

15.340.321

Arada 11 milyon oy farkı var :D ŞAKA GİBİSİNİZ RESMEN...
Zamanında DB, KK nin 10 katı muhalefet ederdi hakarete varırcasına

Şuan nasıl ama, Muharrem ince değil 13 yaşında chp genel merkezinde doğsun DB gibi olmasına engel olacak hiçbir engel yok.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şuan nasıl ama, Muharrem ince değil 13 yaşında chp genel merkezinde doğsun DB gibi olmasına engel olacak hiçbir engel yok.

Gerçekten muhalif olmak muhalefet yapmak bu değil...

İşine gelmeyen hoşuna gitmeyen her şeyi laftala geç ile olmuyor.

Muharrem İnce'ye ben oy verirmiyim vermem. ( Dünya görüşü olarak bana ters. ) Ama onun milliyetçi ulusalcı Atatürkçü olduğu gerçeğini değiştirmez bu... Sırf insanları işine gelmiyor diye karalama moduna girme. Ben Muharrem İnce iktidar olsa üzülmem mesela . Çünkü ülkesinin sevdiğinden gram şüphem yok. Ve şuan CHP'de ki isimleri yüzde 90'ından daha CHP'lidir bunu sende biliyorsun.

Leon Dayı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,608
Yemin edebilirim ama ispat edemem bu adama gelen oyların %100 ü akplilerden gelecek ödünç oy olarak, seçim ikinci tura kalması yüksek ihtimal.

Muharrem ince nin muhalif olduğunu düşünmüyorum bir Devlet Bahçeli vakası, KK desteklerse muhalif derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Muharrem İnce'ye oy verirseniz olacaklar anlatılmış iyice dinleyin. ?

Kısacası seçim 2. tura kalacak İnce sayesinde AKP kazanacak. İnce'nin amacı seçimi kazanmak değildir, 2018'de ki gibi %30 alacağını düşünüyorsa yanılıyor.

İnce'nin amacı Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmamasıdır. Yaptığı açıklamada "Hoş geldiniz, güle güle" demesi bile her şeyi apaçık ima ediyor.

Eğer ki Millet İttifakı'na verirseniz seçim 1. turda biter ve AKP'nin kazanması imkansız hale gelir. Sakın İnce'ye vererek hayatınızın yanlışını yapmayın.

İnce madem "Erdoğan 5 dakika bile ülkeyi yönetmemelidir" diyor. Gelsin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklesin. Kazanamayacağını bildiği hâlde Erdoğan'ı nasıl göndermeyi planlıyor?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
İnce madem "Erdoğan 5 dakika bile ülkeyi yönetmemelidir" diyor. Gelsin Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklesin. Kazanamayacağını bildiği hâlde Erdoğan'ı nasıl göndermeyi planlıyor?

Tıpış tıpış sorgulamadan herkes KK'ye oy versin dimi ?

Nasıl Kemal Kılıçdaroğlu kazanma şansı daha yüksek olan Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu varken aday olabiliyorsa. Muharrem İnce'de öyle aday oluyor.

Üstelik Muharrem İnce 3 yıldır ben Cumhurbaşkanı adayıyım diyor. KK şurada 1-2 hafta önce çıktı. CHP yönetimi gidip 1000'de 1 bile oyu olmayan Demokrat partiyi veya 0.5 oyu bile olmayan Deva-Gelecek- Saadeti yanına alıyor bakanlık veriyor Cumhurbaşkanı yardımcılığı veriyor 10-15 vekil veriyor. Muharrem İnce'yi son gün göstermelik ziyaret edip teklif bile yapmıyorlar. Veya gel bize katıl bile demiyorlar.

Muhalefete her şey serbest ama başkası hiç bir şey yapamaz ! Ne güzel mantık dimi :) Muharerm İnce dün Habertürk'te çok güzel konuştu gene. Bunlar KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR şimdiden suçlu arıyorlar. CHP yönetimi madem yüzde 60 ile kazanıyor ve Muharrem İnce'de yüzde 1-2 alıyor bırakın yüzde 58 ile kazanın ne olacak diyor Muharrrem İnce... ( Ve gayette haklı madem öyle ise. )

Not: Bu arada kesin izleyin diye Paylaştığın videoyu yapan kim daha onu bilmiyon :D Fifrari FETO'cu Cevheri Güven neden CHP'yi savunuyor ölümüne acaba bunu bile sorgulayamıyorsunuz.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
994
Millet ittifakı hdp yi yanına alarak çok yanlış yaptı.
Hdp kendi adayını çıkaraktı o zaman millet gönül rahatlığıyla Kılıçdaroğlu na oy atacaktı.
Erdoğan'ı seversiniz sevmezsiniz ama şu bir gerçek ki bugün insanlar rahat rahat her yerde gezebiliyor eskiden doğuya gelirken bile insanlar telaşla geliyordu.
İntikam almak isteyen hdp resmen chp ile bunu yapma niyetinde ve bu çok açık.
Bu durumda birçok insan için ülkesinin toprak bütünlüğü önce gelecektir ve en son vereceği kişi bile Kılıçdaroğlu olmayacaktır.
Hdp kendi adayını çıkarsaydı kendi kesimi ona verecekti böylece oylar ne o tarafa ne diğer tarafa gidecekti.
Ülkeyi iktidar iyi yönetmiyor diye kalkıp terör ile yanyana da gelmek bana göre zengin olmak için ülkesini satan karakter ile aynı.
Ben muhtemelen oy kullanamayacağım iş için gideceğim ama kullanabilecek olsam ilk tur inceye 2. Tur Erdoğan'a verirdim.Kılıçdaroğlu bana göre beterin beteridir.7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı da olmaz dünyanın hiçbir yerinde böyle bir model yok zaten.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Hdp kendi adayını çıkaraktı o zaman millet gönül rahatlığıyla Kılıçdaroğlu na oy atacaktı.

Muhalefette matematik biliyor. İlk turda bitiremezsek işimiz çok zor diyorlar. Çünkü İkinci tur için meclis çoğunluğunu alamadı mı işleri çok ama çok zor onlarda biliyor. Tüm hesaplarını sistemi değiştirecez üstüne kurup 301 vekil bile alamazsa altılı masa resmen rezillik olur. Ama ne yazık ki bu destekleri almak için taviz veriyorlar. Veya en kötü sessiz kalıyorlar HDP'yi eleştiremiyorlar.

Millet ittifakı hdp yi yanına alarak çok yanlış yaptı.

Not: Bu söylediğine kesinlikle katılıyorum.

HDP milletvekili bugün Abdullah Öcalanın doğumgününü kutluyor. :( Düşün Atatürk'ün kurduğu parti HDP ile iş bilriği yapıyor ve aday çıkarmıyor. Ve HDP'liler sabah akşam Öcalana özgürlük diyor CHP yönetimi çıkıpta TEK KELİME edemiyor.

Son düzenleme: