ŞEBEKE ! (Kanal D)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar Kanal D'nin yeni reality programı ŞEBEKE...

Ben böyle bir komedi görmedim.Gülmekten kalp krizi geçiyodum artık.Ya inanılmaz, muhteşem bir iş çıkarmışlar.Sonuna kadar tebrik ediyorum programın yapımında emeği geçenleri.Bu konu altında her hafta yeni bölümleri paylaşıcam.

1.Bölümden başlayalım...

ŞEBEKE 1.BÖLÜM

[video=youtube;jTw-etJSCws]http://www.youtube.com/watch?v=jTw-etJSCws&feature=share[/video]

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
evet geçenlerde denk geldi izledim baya gülmüştüm gece:D

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
aynı terane şanslı masada artık bitti aynı kadro buraya geçmiş adamların tipinden belli çaktırmıyorum dimi duruşu

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ben pek begenmedim yeterince reality bisey gibi gelmedi :P atvnin annam seni cok begenicek de biraz fazla +18 x2 gibi bisey olmus efektif olaraktan gozum tutmadi :P
iki filmi karistiriyorum atninkiyle bunu :P gerci vaktinde muslum baba ferdi tayfur orhan gencebay ve iboyu da biturlu ayirt edemedim yillarca :P neyse :P

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Fake gibi duruyor diyen arkadaşlara teysüf ediyorum.Koray ve Yiğit'i izleyin ondan sonra gelin bakalım FAKE flaan diyebiliyor musunuz?

Eğer Dünya üzerinde Koray ve Yiğit gibi oyuncu varsa Robert De Niro'lar, Al Pacino'lar, Brad Pitt'ler, Angelina Jolie'ler, Johnny Deep'ler, George Clooney'ler, Şener Şen'ler, Kenan İmirzalıoğlu'lar, Kıvanç Tatlıtuğ'lar ve daha aklıma gelmeyen niceleri.Hepsi hikaye demektir !!! Yazık bu çocuklara o zaman böyle ucuz rollerde harap ediyolar kendilerini :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Sahte, çakma, gerçek dışı, gerçek değil demek.

Dostum biliyorum ne anlama geldiğini sadece demek istediğim
810dm.jpg

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dostum biliyorum ne anlama geldiğini sadece demek istediğim
810dm.jpg

Dostum onu bana değil FAKE diyen arkadaşa söyliceksin.Ben o arkadaş "FAKE" dediği için onun mesajını hedef alaraktan fake yazdım.Zaten dikkat edersen FAKE kelimesini büyük harflerle yazıyorum dikkat çeksin diye.Diğer mesajımdada aynen FAKE yazdım.Arkadaşın cümlesinden alıntı yaptım.Ben herkesten daha çok Türkçenin bozulmasına karşıyım...Yazdığım mesajlarımada dikkat edersen notkasına virgülüne kadar eksiksiz yazarım...:closedeyes:

Teessüf yazacaktın galiba :P

Hahaha :D Arkadaş herkes dil anlatım hocası olmuş forumda ya :D Evet teessüf yazacaktım arkadaşım yanlış yazmışım.Affınıza sığınıyorum.

(Bu arada benim gibi adam yanlış yapıyosunuz.Hakkımı yiyosunuz valla.Bana yapmayın bari :) )

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dostum onu bana değil FAKE diyen arkadaşa söyliceksin.Ben o arkadaş "FAKE" dediği için onun mesajını hedef alaraktan fake yazdım.Zaten dikkat edersen FAKE kelimesini büyük harflerle yazıyorum dikkat çeksin diye.Diğer mesajımdada aynen FAKE yazdım.Arkadaşın cümlesinden alıntı yaptım.Ben herkesten daha çok Türkçenin bozulmasına karşıyım...Yazdığım mesajlarımada dikkat edersen notkasına virgülüne kadar eksiksiz yazarım...:closedeyes:

Dostum sende biraz daha iyi niyetli olmalısın. Attığım mesajdaki sitemim ilk kullanan arkadaşa idi. Sen niye birden üzerine alındın celallendin anlamadım.

harkk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
indiriyorum şimdi izliyicem bakalım nasılmıs ? :

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Dostum sende biraz daha iyi niyetli olmalısın. Attığım mesajdaki sitemim ilk kullanan arkadaşa idi. Sen niye birden üzerine alındın celallendin anlamadım.

Benim mesajımdan sonra yazdığın için üzerime alındım maalasef.Alıntı yapsaydın keşke.

Neyse sıkıntı yok.Eğlencemize bakalım... :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Aynen :) Bu arada konu ile ilgili olarak şunu belirtmek isterim. Program çok eğlenceli, inşallah bu tadında devam eder. :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
2.Bölümde yayınlandı ama henüz tek parça halinde yok internette.Parçalara ayrılmış şekilde var.Tek parça olduğu zaman koyarım onuda.

Arkadaşlar burda parçalar halinde 2.Bölüm mevcut.Playlist'den (oynatma listesinden parçaları teker teker sırasıyla izleyebilirsiniz :)

ŞEBEKE 2.BÖLÜM

[video=youtube;0AXYRad2qEE]http://www.youtube.com/watch?v=0AXYRad2qEE&list=PL3F19D6899E9BE159&featur e=plpp_play_all[/video]

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada sahte gibi geldi çünkü arada kamera ile oyun oynanan kişi gözgöze geliyor adam birden gözlerini kaçırıyor...

Ama tebrik etmek lazım çokta güzel oynuyorlar rollerini...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Banada sahte gibi geldi çünkü arada kamera ile oyun oynanan kişi gözgöze geliyor adam birden gözlerini kaçırıyor...

Ama tebrik etmek lazım çokta güzel oynuyorlar rollerini...

Dostum bu programa sahte diyenlerin ciddi ciddi aklından şüphe ederim.Bir kere o evde görünürde hiçbir kamera yok ! Bütün kameralar aynaların arkasında gizli.Oyun oynanan "MAĞDUR" konumundaki konukların evde dolaşırken veya otururken o aynalardan birine bakması ve sanki kamera bakıyormuş gibi anlaşılması gayet doğal bir durum.Adam o sırada kamerayı istesede göremez.Aynada kendine bakıyor insanlar.Birazcık mantık yürütün lütfen...

Google Android

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum bu programa sahte diyenlerin ciddi ciddi aklından şüphe ederim.Bir kere o evde görünürde hiçbir kamera yok ! Bütün kameralar aynaların arkasında gizli.Oyun oynanan "MAĞDUR" konumundaki konukların evde dolaşırken veya otururken o aynalardan birine bakması ve sanki kamera bakıyormuş gibi anlaşılması gayet doğal bir durum.Adam o sırada kamerayı istesede göremez.Aynada kendine bakıyor insanlar.Birazcık mantık yürütün lütfen...

Hocam ben sahte demedim sahte gibi geldi dedim ve fikrimi belirttim.Ayrıca zaten hiç bir yapımcı SAHTEliği belli etmez,yapabildiği kadar gizlemeye çalışır o sahteliği...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Hocam ben sahte demedim sahte gibi geldi dedim ve fikrimi belirttim.Ayrıca zaten hiç bir yapımcı SAHTEliği belli etmez,yapabildiği kadar gizlemeye çalışır o sahteliği...

Ne diyimki artık ben yani diyecek söz bırakmadınız ! Elbetteki sizin tercihiniz sizin fikriniz.Ben size elimden geldiğince böyle bir olayın sahte olmayacağını anlatmaya çalıştım.Gerisi size kalmış...Başarılar diliyorum hepinize :)

Reaksiyon puanı
31
Ödülü kazanan oldumu :)

2.Bölümde yayınlandı ama henüz tek parça halinde yok internette.Parçalara ayrılmış şekilde var.Tek parça olduğu zaman koyarım onuda.

Arkadaşlar burda parçalar halinde 2.Bölüm mevcut.Playlist'den (oynatma listesinden parçaları teker teker sırasıyla izleyebilirsiniz :)

ŞEBEKE 2.BÖLÜM

[video=youtube;0AXYRad2qEE]http://www.youtube.com/watch?v=0AXYRad2qEE&list=PL3F19D6899E9BE159&featur e=plpp_play_all[/video]
Hocam süpermiş bu ya gülmekten yanaklarım ağrıdı :D:D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ödülü kazanan oldumu :)

Hocam süpermiş bu ya gülmekten yanaklarım ağrıdı :D:D

Bekir kazandı ödülü :D

Tekrar belirteyim 2.Bölüm sadece bu videodan ibaret değil.5 Part bu bölüm.

BURADAN DAHA RAHAT ULAŞABİLİRSİNİZ BÖLÜMÜN TAMAMINA ...

Bu arada bu program 32 bölüm çekilmiş.Yani önümüzde 30 bölüm daha var.Çok eğlenceli bölümler bizleri bekliyor :D :D Ya uzun zamandır yemin ediyorum bu kadar gülmemiştim.Sabahtan beri izliyorum gülmekten six pack yaptım ya :D :D :D Yüzüm kırıştı yaşlandım yahu :D :D

Reaksiyon puanı
31
Bekir kazandı ödülü :D

Tekrar belirteyim 2.Bölüm sadece bu videodan ibaret değil.5 Part bu bölüm.

BURADAN DAHA RAHAT ULAŞABİLİRSİNİZ BÖLÜMÜN TAMAMINA ...

Bu arada bu program 32 bölüm çekilmiş.Yani önümüzde 30 bölüm daha var.Çok eğlenceli bölümler bizleri bekliyor :D :D Ya uzun zamandır yemin ediyorum bu kadar gülmemiştim.Sabahtan beri izliyorum gülmekten six pack yaptım ya :D :D :D Yüzüm kırıştı yaşlandım yahu :D :D
Ama varya hocam adamdaki sabrı çok taktir ettim helal olsun :D:D
Bizim çöplüğüde gideriz demesi kopardı beni :D:D

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Ama varya hocam adamdaki sabrı çok taktir ettim helal olsun :D:D
Bizim çöplüğüde gideriz demesi kopardı beni :D:D

Sabır Taşı derler ya.Ahanda işte bu o :D

Çocuk sabır taşı yahu.Ekmek sepetini masaya vurduğu zaman herkes kopuyor.Yani o sahne dayanılcak gibi değil :D :D Oyuncuların hepsi gülme krizine girdi sonra ağlamaya vurdular :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Reyting için yapılan anonim aptallıkların farklı bir boyutu olarak görüyorum bu tür yapımları.

Reaksiyon puanı
189
Şuna fake diyen arkadaşlar Titanic'i de gemicilik mantığı ile mi izliyorlardı acaba? Böyle devam edin, hayattan daha çok keyif alırsınız...

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Reyting için yapılan anonim aptallıkların farklı bir boyutu olarak görüyorum bu tür yapımları.

Televizyonda reyting için yapılmayan ne var ki? Senin düşüncenden yola çıkarsak televizyon dünyasındaki herşey aptallık.

Bu iş sadece televizyon içinde geçerli değil.Dünya'da ne faaliyet yapılıyorsa ilgi görmek, rağbet görmek, para kazanmak, insanların aklını çelmek, tüketime yönlendirmek amacıyla yapılıyor.Dünya üzerinde yaşamak koca bir aptallık o zaman.Bencede gayet doğru.Boşuna yaşıyoruz g.tümüzü kaşıyoruz ama yapacak birşey yok.Bu Dünya'ya madem geldik bizde bu düzenin bir parçası olmak zorundayız.İstemeyen kendini rakımı yüksek bir yerlerden atsın hemen...