Sebebsiz Yere Mesajların Silinmesi

Reaksiyon puanı
37
Uyarı puanı almayı göze alaraktan gerçekleri söylüyorum:

Son birkaç gündür benim ve birçok SDN forum kullanan arkadaşımın hiç bir kuralı ihlal etmeyen mesajları silinmeye başladı. (10-15 kişiden bahsediyorum) Mesela konuyla alakasız mesaj yazma adında mesajım silindi. Halbuki konuyla son derece bağlantılıydı. Arkadaşlarımın da farklı bahanelerle mesajları silindi. Fakat gösterilen nedenler son derece mesajlardan uzak nedenlerdi. Farklı forumlarda da oldum, fakat hiç birinde mesajlarım sebepsiz yere silinmedi. Bu yüzden belki hesabımı kapatabilirim. Umarım bir daha sebepsiz yere mesajım silinmez ve burada kalabilirim... Tabii çok yüksek ihtimalle bu mesajımda silinecek ve uyarı puanı alacağım. Fakat umarım ki silinmeden birilerine ulaşabilirim...

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Silinen şuan iki adet mesajınız mevcut. Bu mesajların konu ile alakalı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

opera_JXQBnSz1rA.png

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Çok sayıda dediğiniz sizin kendi profilinizde paylaşmış olduğunuz ve kendi tarafınızdan sildiğiniz mesaj mı?

Bunun haricinde silinen her hangi bir mesajınız mevcut değil. Karıştırıyor olmayın?

opera_NKz88SgK0k.png

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
bugün gereksiz yere benimde mesajım silindi ve boş yere bir uyarı aldım moderatörler işine gelmeyen mesajları silme yetkisine mi sahip ben anlamadım

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
bugün gereksiz yere benimde mesajım silindi ve boş yere bir uyarı aldım moderatörler işine gelmeyen mesajları silme yetkisine mi sahip ben anlamadım
Yanlış yönlendirme sebebiyle mesajınız silinmiştir. Bu size verilen ikinci cevap, nedir bu 'gereksiz' yere ısrarı?

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Yanlış yönlendirme sebebiyle mesajınız silinmiştir. Bu size verilen ikinci cevap, nedir bu 'gereksiz' yere ısrarı?
yanlış yönlendirme mi??? mesajımda yanlış yönlendirme yoktu kimseyi hiçbir şeye yönlendirmedim kendi fikrimi belirttim ayrıca bana cevap verilmedi neden yanlış yönlendirme olduğunu merak ettim yazdığım şey sizde gözüküyordur bir atar mısınız bakalım yanlış yönlendirme mi

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
yanlış yönlendirme mi??? mesajımda yanlış yönlendirme yoktu kimseyi hiçbir şeye yönlendirmedim kendi fikrimi belirttim ayrıca bana cevap verilmedi neden yanlış yönlendirme olduğunu merak ettim yazdığım şey sizde gözüküyordur bir atar mısınız bakalım yanlış yönlendirme mi
14. Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.

Nymphext

Asistan
Reaksiyon puanı
191
14. Forum içerisinde yanlış bilgi paylaşımı yasaktır. Kullanıcılara konu hakkında yeterli bilgi sahibi olmadan yanlış bilgi vermek o kullanıcıyı yanlış bir ürüne yönlendirecektir.

konu hakkında yanlış bilgi falan vermedim siz doğru mesajı sildiğinizden emin misiniz

wittroc

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11,227
konu hakkında yanlış bilgi falan vermedim siz doğru mesajı sildiğinizden emin misiniz
Evet, eminiz. Sorununuzu konu dışına çıkarak alakasız mesajlar yazmak ve eski konuları hortlatarak çözemezsiniz, bunu da hatırlatayım. Mesajınızı silen moderatörle özel mesaj yoluyla görüşebilirsiniz.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Silinen mesajlar elbet olacak. Biz alıştık konunun uzayıp dallanıp budaklanmasına. O sırada kaynaşıyoruz, muhabbet ediyoruz, eğleniyoruz. Şahsen benimde çok hoşuma gidiyor.

Kurallar, toleranslar herzaman değişebilir. Özellikle yetkililerin sık değişmesi bu tarz konuları daha çok hissettiriyor. Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır diyip bu konulara takılmamak en iyisi.

S

SDN Anonim 645270

SDN Okuru

Yukarıda, konu içinde ayrı bir topic daha açılmış. Yeri gelmişken ben de hatırlatayım dedim: Yanlış yönlendirme/bilgilendirme içeren mesajlara "Yanlış Bilgilendirme" tagı eklenmeli ve bu tag içinde de nedeniyle birlikte belirtilmeli. Uyarı mesajında da yine aynı biçimde nedeni açıklanmalıdır. Aksi halde üstteki gibi "yanlış" anlaşılmalar olabilir.

Konuya dönelim: Son zamanlarda uyarı atmak yerine mesaj silmeye/düzenlemeye odaklı bir yönetim görüyorum sanırım. Belki de bana öyle geliyordur, bilemem. Bunun nedenini de merak etmedim değil.

Son düzenleyen moderatör: