Search settings hatası.

KaizerSoze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet sayin SDN üyeleri. Yeni bi üyeyim sırf bu hata için gezmediğim yer kalmadı ve son olarak sizin forumunuza başvuruyorum. Format atılamayacak kadar önemli şeyler var pc de ve yedekleme imkanımda yok. Şimdi sorunuma gelirsek sorunum şu, herhangi bir masaüstü öğesini "Bilgisayarım" , "Belgelerim" vs ve Internet Explorer tarzi şeyleri açtığımda search settings adlı bi program kurulumu başlıyor ve kurulamayıp hatayla sonlanıyor. Program Files ta klasörünü görmüştüm bu search settings in. ve işe yaramaz bir şey olarak değerlendirim silmiştim. Sanıyorumki bu sebepten oluyor. Pci file recovery'i denedim fakat sildiğim klasörü görmüyor. Ne yapmam gerektiği konusunda gerçekten çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum..
Şimdiden teşekkürler :)

Düzenlendi : Yazının tamamında kalin yazı karakteri kullanımı

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
o programı tekrar kur :S ...

olayı tam anlamadım ben ama onuda söyliyim...

mucak

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Tuneup Utilities i kur. Sonra Startup programların arasından search settings denilen programı kaldır. Sonra bide Tuneup Utilities ile pc ye bir bakım yaptır zaten otomatik yapıyor.

Büyük ihtimal o program başlangıçta arka planda yüklü olarak geliyor. O yüzden tam kaldıramamışındır.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
hata mesajını ekran görüntüsü olarak koyar mısın

KaizerSoze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://forum.shiftdelete.net/windows-configures-search-settings-hatasi-t16080.0.html

Bakın bunu yeni buldum. Bu arkadaşta aynı dertten muzdarip hem o resim koymuş tekrar koymayayım diye buranın linkini veriyorum direk.

Ayrıca startup tan her şekilde kaldırdım ve regedit kayıtlarından search settings adına her şeyi kaldırdım. Sorun yine düzelmedi. O programı tekrar kurayım diyorum ama bulamıyorum. :)
İlginize teşekkürler. Yardımlarınızı bekliyorum.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Konu bilgisayar güvenliği ile ilgili olmadığından taşınmıştır.

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hata mesajı verdiği pencerede herhangi bir program adı var mı?
Varsa o programın .msi dosyasını "browsa"dan göster ve tamam de.

KaizerSoze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hata vermiyo aslında kurulum başlıyo ve kurulum title ında Search Settings 1.1 yazıyo. af buyur ama browsa nedir bilmiyorum. tekrar ilginize teşekkürler

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Verdiğin linkteki ekran görüntüsünden bahsediyorum.Şurdaki "browse" :)
76568159ox0.jpg

Bir de başlat->çalıştır->msconfig->başlangıç'ta bilinmedik bir program var mı?Antivirüs ve güvenlik duvarı dışındakileri kaldırıp da dener misin?

KaizerSoze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
he onu diosun.. bende bu şekilde çıkmıyo tam olarak sadece hata aynı diye bunu gösterdim. benimkinde bu kurulum başlıyo ve başladığı gibi bitip kapanıyo. aslında benim işime pek etkisi yok ama gerçekten bir noktadan sonra çok sinir bozucu her bişey açtığımda 2 tane kurulumun aynanda açılıp çat diye kapanması..

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
msconfig'le ilgili soruma cevap alamadım :)

KaizerSoze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok msconfigte herhangi yabanci bir program yok rvklng tarzi birsey vardi onu startup tan kaldirip, regeditten her turlu seyinide sildim suan oyle bisey yok baslangicta.