SDN'ye son zamanlarda ne oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Son zamanlarda bir çok üye forumu eleştirdi diye uzaklaştırdı cezalandırıldı Son olarakta @ZorhaK forumdan zorla uzaklaştırılmış.

Peki ama neden bu insanlar bu forumda yıllarca takılan insanlar karşılıksız konular açar burada hoşça muhabbet ve dostluk içerisinde zaman geçirdiğimiz ailemizden dostumuzdan biri olmuş neredeyse ama son zamanlarda bu insanlara yapılan haksızlıkların nedenini ve amacını merak ediyorum?

ZorhaK forumda herkesin sevip saydığı dost'u abisiydi bu insanı suçsuz ve sebebsiz yere banlamak sizcede etik birşeymi ? ZorhaK banlandığı konu silinmiş ve cezasının ne olduğu belli bile değildir ceza veren ise @Ersin rumuzlu adminimizdir Foruma katkısın tartışılmaz olduğu bir insanı zorla forumdan atmak nasıl birşey?

ZorhaK istese tekrar başka bir rumuzla foruma dönebilir ama diğer insanlar gibi değil suçsuz olduğu halde tekrar aynı ortama girmek istemiyor!

Son zamanlar SDN yönetimi şikayetleri ve istekleri hep sert bir dille eleştiriyor ve bastırıyor şuana kadar Forum hakkında 30 saniye sınırından başka bir şikayetim olmadı bazı arkadaşlar şikayet etti ama haklı nedenlerden dolayıdır sonuçta Forum ortamında bu şikayetler edilmeden önce Normal bir dille insanları bilgilendirerek daha saygılı ve sevgili bir ortamda yapılabilirdi bu işlemler Birilerini cezalandırarak birilerini forumdan uzaklaştırarak sorunlar çözülmez heleki ZorhaK gibi değerli bir üyeyi forumdan atmak mantıksızlıktır.

Forumdan şuana kadar hiç bir şikayetim olmadı ama son yapılan haksızlığa göz yummak içimden gelmiyor malesef şikayet olarak değil bir dost önerisi olarak kabul ederseniz sevinirim...

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
zorla mı atılmış?
uçuşan üyelerde forumun huzurunu bozduğu için cezalandırılmış
ardından multi üyelik açtığı için süresiz banlanmış

zorla olduğunun kanıtı var mı? yoksa bu ZorhaK ın demesi mi?

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
zorla mı atılmış?
uçuşan üyelerde forumun huzurunu bozduğu için cezalandırılmış
ardından multi üyelik açtığı için süresiz banlanmış

zorla olduğunun kanıtı var mı? yoksa bu ZorhaK ın demesi mi?

Ceza nedeni açıkça bekli değilmi Forumun huzurunu bozmuş :)

ZorhaK'ın forumu huzurunu bozduğunu sanmıyorum aksine foruma renk katan birisi Kimsenin demesiyle buraya konu açmadım merak etme.

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
Abimizin forumdan uzaklaştırılmasına neden olan konuyu bilmek istiyorum. Hatası nedir ne değildir bilmek istiyorum.

Öyle kolay kolay kalp kıracak bir insan değildi. İlla ki basılmıştır damarına.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ZorhaK ın banlanma nedenini bende araştırdım ama pek bişi bulamadım CHP nin konusuna yazdığı yorumlardan ötürü banlanmıştır diye sanıyodum
Zorla bişi olduğunu bilmiyodum

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
aaa harbiden mi gitti zorhak
sebep ne gercekten çok merak ettim
bi açıklama olsa iyi olucak

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Lütfen bu konuda tartışma çıkarmayalım arkadaşlar tartışma için açmadım birbirimizin kalbini kırmaya gerek yok şimdiden uyarıyorum saygılı bir şekilde fikrimizi yazalım :)

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Kımse zorla atılmaz sacma bır soz olmus..
ayrıca sebebsız yerede cezalar verılmez

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
neyse Ersin admin ya da başka bir yetkili mod gelip neden banlandığını belirtir ve konuyu kitler diye düşünüyorum

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Konuyu ben de yönetimden bir arkadaşla konuştum. Yıllarca emek etmiş, Sdn forumlarında diğer üyelerce en fazla bonusu almış, hatırladığım kadarıyla on bin civarı mesajı olan bir kullanıcı bu. Banlanma sebebi sanırım çift hesap kullanmakmış. Doğrudur, kurallara aykırıdır ama bu konumdaki bir kullanıcı için de biraz anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum.

İnsan bir yerde bu kadar zaman geçirip böyle olayları yaşayınca kendini çok kötü hissediyor, çünkü herkesle dost olduğumuzu sanıyoruz, bir nevi kendi sitemizmiş gibi görüp benimsiyoruz, sonra bir bakıyoruz ufak (bence) bir hata sonucu sorgusuz sualsiz banlanmışız.

İki günlük bir site üyesi değil bu, dile kolay yılları geçmiş burada.
Yönetimden ZorhaK konusunda dürüstçe bir açıklama bekliyorum.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
ikinci üyelik aldığnı yenimi anlamışlar ayrıca varsayki yaptı
önceki yada sonrakini silselermiş
yada uyarsalarmış aldığı üyeliği iptal edip
bence yazık olmuş bilmem kaşbin mesaja bi okadar bonusa sahip biri sevilmese burda bunları almazdı
biraz sert uslubu olsada bence çokda haklı konuşmaları ifadeleri vardı
hiç gereksiz sudan bi sebepten bu olmaması gerekiyordu

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Konuyu ben de yönetimden bir arkadaşla konuştum. Yıllarca emek etmiş, Sdn forumlarında diğer üyelerce en fazla bonusu almış, hatırladığım kadarıyla on bin civarı mesajı olan bir kullanıcı bu. Banlanma sebebi sanırım çift hesap kullanmakmış. Doğrudur, kurallara aykırıdır ama bu konumdaki bir kullanıcı için de biraz anlayışlı olmak gerekir diye düşünüyorum.

İnsan bir yerde bu kadar zaman geçirip böyle olayları yaşayınca kendini çok kötü hissediyor, çünkü herkesle dost olduğumuzu sanıyoruz, bir nevi kendi sitemizmiş gibi görüp benimsiyoruz, sonra bir bakıyoruz ufak (bence) bir hata sonucu sorgusuz sualsiz banlanmışız.

İki günlük bir site üyesi değil bu, dile kolay yılları geçmiş burada.
Yönetimden ZorhaK konusunda dürüstçe bir açıklama bekliyorum.

Tam tersine, bu kadar zamandır forumda etkin olan birinin çift üyelik almasına anlayış gösterilmemelidir. ZorhaK bunun sonucunun süresiz yasaklanma olduğunu çok iyi bilen bir üye. Ve bu ilk ceza alışı da değil. 2-3 gün sabredebilseydi ve başka bir üyelik kullanmasaydı bunlar olmazdı. Ben yönetimin kararının doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten yönetici gerekli açıklamayı Uçuşan Üyeler konusunda yapmış. Tartışmaya gerek yok bence.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kımse zorla atılmaz sacma bır soz olmus..
ayrıca sebebsız yerede cezalar verılmez

Kesinlikle katılıyorum. Üyenin ismi hiç önemli değil yönetim koyduğu kurallara göre yaptırım uygular.

İşte bu yüzden forumları sevmiyorum. O yüzden hiç biriniz sahiplenmeyin burayı eviniz falan sanmayın. Hepiniz gelip geçicisiniz burada, aynen bende o şekilde. İnternet mevzuları forumlardan banlanma msnden engellenme falan kafaya takılacak şeyler değil. Hele onun kadar büyük insanlar için, bence.

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bende bu banlanma işini anlamıyorum sankı burası alış veriş sitesini 2 tane uyeligi varsa ne olucak bana biri acıklama yapabilrmi? kötü emelleremi kullancak uyeligini gercekten anlamkta zorluk cekiyorum herkes yazı yazıyo tartışıyor ediyor bir seyler paylaşıyor temam aile ortamı var forum cok güzel ama dogrudur her yerın bir kuralları vardır ucunda bir sey varsa banla ama 2 uyelik var diye banlamak sacmalıktan başka bir sey değil sanıyorumkı burdakı cogu kişinin 2-3 tane uyeligi vardır

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
üyeler forum bulur ama forumlar kolay kolay kalıcı üye bulamaz
eve çokda önemli olmamalı eminimki oda forumdan ayrı kalacağı için değil biraz haksızlık olduğu için üzülmüştür

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
İşte bu yüzden forumları sevmiyorum. O yüzden hiç biriniz sahiplenmeyin burayı eviniz falan sanmayın. Hepiniz gelip geçicisiniz burada, aynen bende o şekilde. İnternet mevzuları forumlardan banlanma msnden engellenme falan kafaya takılacak şeyler değil. Hele onun kadar büyük insanlar için, bence.
forumlarda sanki bi ev ortamı olabilir ama hiç birimiz bu evin bi ferdi değiliz ;) :thumbup1:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Tam tersine, bu kadar zamandır forumda etkin olan birinin çift üyelik almasına anlayış gösterilmemelidir. ZorhaK bunun sonucunun süresiz yasaklanma olduğunu çok iyi bilen bir üye. Ve bu ilk ceza alışı da değil. 2-3 gün sabredebilseydi ve başka bir üyelik kullanmasaydı bunlar olmazdı. Ben yönetimin kararının doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten yönetici gerekli açıklamayı Uçuşan Üyeler konusunda yapmış. Tartışmaya gerek yok bence.

Forumda birçok kullanıcının iki üyeliği var, hatta senin de iki üyeliğin vardı hatırladığım kadarıyla. Sonra birini kapatmıştın, yanlış mı hatırlıyorum?

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
Forumda birçok kullanıcının iki üyeliği var, hatta senin de iki üyeliğin vardı hatırladığım kadarıyla. Sonra birini kapatmıştın, yanlış mı hatırlıyorum?

ceku yapar ama yapanı affetmez affedilmesinide istemez
hayat işte :hammer:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Ben 2008'de üye olmuştum bu siteye. 2009'a girmeden üyeliğimi kapattırmıştım. Sonra 2009'da haziranda tekrar üye oldum. Ben ikinci kere üye olduğumda aradan çok zaman geçmişti ve aynı anda 2 üyeliğim etkin olmadı hiç.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Ben almadım 2. üyeliği ayrıca ihtiyacımda yok.Şimdi ersin adminin yazdığı banlanma sebebine bakınca:
ZorHak huzuru bozmaya olan azminden dolayı banlanmış,
başka bir üyelik alarak veya daha önceden aldığı üyelik ile mesaj yazarak multi üyelik aldığını açıkca ortaya koyduğundan diğer üyeliği ile süresiz banlanmıştır.

Konuyu göremedim,ZorHak'ın yorumlarına baktım ama sanırım konu silinmiş.Eğerki gerçekten huzuru bozmaya yönelik bir hareketi varsa banlanması çok normaldir.Bu ilk mesajı olan bir üye de olabilir,10000 mesajı olan bir üyede.Tabi konuyu bilemiyorum,nasıl bir huzuru bozma durumu oldu,hakaretleşmeler mi oldu yoksa başka şeyler mi.O yüzden fazlada birşey yazmamak gerek.

KARAYAZICI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
kim ne derse desin zorhak bu forumla özleşmis bir üyeydi, yokluğu zor dolar.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63
zorhakı severım gerı gelmesını de ısterım ama ıkıncı uyelık kısmı dogru ıse ayıp etmıs..bır arkadas bır konuda ona sunu sormustu
-zorhak bu kadar bonusu nasıl aldın?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
8 mesajın var sen nerden tanıyosun ki zorhağı? 2 mesajıyla kanka mı oldun :D

ayrıca sivaspor ve rise ın yokluğu nasıl dolduruluyosa zorhağın yokluğu çok kolay doldurulur.

bu benim görüşüm tabii

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
zorhakı severım gerı gelmesını de ısterım ama ıkıncı uyelık kısmı dogru ıse ayıp etmıs..bır arkadas bır konuda ona sunu sormustu
-zorhak bu kadar bonusu nasıl aldın?

bunu bende hep merek etmişimdir
ama şimdi bu sözle çok bonusu olanları zan altında bırakmazmıyız
ama çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti var yaa:D:D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Konu silmek yönetimin tarzı değildi hani noldu niye silindi ?

Ayrıca niye ayrıntılı açıklama yokki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...