SDN'ye özel Ipod Nano

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet buda mı olcaktı diyenleri duyar gibiyim evet olacaktı :) İşte SDN'ye özel ipod:
ipod2dn1.jpg

Teknik özellikler:
Bildik 2gblık ipod nano.Yalnızca hafızanın yarısına benim resimlerim yüklenmiştir ve o resimler silinememektedir :}
Fiyatı:750usd+kdv(oha çüşş hayvan o.O diyenleri duyar gibiyim ama ucuz olacağını kim söyledi :D )
Ayrıca 500usd daha verirseniz ShiftDelete.Net yazısının altına kullanıcı adınızıda yazmayı düşünürüz :#

Aslında yazılar lazerla yazılıyor ama bizde lazer nerdee çakıyla kazıyacaz mecburen bi arıza falan olursa mesuliyet kabul edilmez :}
daha önce açıldıysa özür diler pesi'den konuyu silmesini rica ediyorum.Pesiden başkası silemez benim konumu :D

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Birtane alayım ben. :D Kullanıcı adı yazanından olsun. Hesap numaranı ver hemen para hesabına geçsin. :P Ben sana adresini gönderirim. Benimkini çakıyla kazımayın ben size lazerimi gönderirim onunla yaparsınız. Sonra ikisini birlikte gönderirsiniz. :D :D :D

Şaka bir yana gerçekten böyle birşey olsa keşke.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Apple'ın sitesinden alırsanız istediğiniz yazıyı lazerle ücretsiz olarak yazıyorlar ;) Sevgilinize,annenize güzel bi hediye olur :) Troy duy sesimizi özel üretim SDN IPOD(adına S-pod mu dersiniz ne dersiniz karışmayayım ben işinize :) ) istiyoruz :D

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Teknik olarak başarısız ürünleri üyelerimize hediye etmiyoruz. ^^ (Duydun mu epıl? sadece monitörlerin işe yarıyor onlar da iki katı paraya satılıyor)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
berkin abi senden başka gizli olarak gözüken yok sen olduğunu anlıyoruz peki niye gizlisin hala?

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Berkin Bozdoğan dedi ki:
Teknik olarak başarısız ürünleri üyelerimize hediye etmiyoruz. ^^ (Duydun mu epıl? sadece monitörlerin işe yarıyor onlar da iki katı paraya satılıyor)

Ben neden bunu sormadım ki abiler abisi. Sence Sence IPOD NANO 8 GB yada 4 GB alternatiflerine oranla, fiyatta göz önünde bulundurulduğunda yetersiz mi?

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
laf kalabalığı yapma leyn ürünü beğendiysen siparişini verde kazıklayayım seni :} yazıda hoş durdu yani kendime istesem mi bi tane :)

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
bundan bir tanede ben aldım

ipod2dn1copyih9.jpg

isteyenlere bedava ile çoğqalta biliyorum kendilerine özel :D

ekleme: gizli olanları bir daha kontrol ediniz

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
+500 dolara cakıyla isim yazmayı düşünüyorsunuz daha kazımıyorsunuz :D :D

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yahu sen ne yerinde duramaz insansın.İllede tipini konuşturmaya çalışacan.Alın buyrun herkese orijinal sitesi.Meydanı denizhana bırakmam,bıraktırmam:
http://store.apple.com/1-800-MY-APP...e.woa/wa/RSLID?mco=70E7C696&engr=70E7C696
Yes yazan yerin altına istediğinizi yazabilir,dilerseniz bu haliyle satında alabilirsiniz.(bu reklamı yapayım diye epıl dan yüklüce bir para aldığım haberi çıkarsa doğrudur :P )

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Tipimle dalga geçme.Geçenede tamulüm yoktur.Terbiyeni takınarak kimseye sataşmadan işini hallet.Eğer bana böyle şeyler demeye devam edicem diyorsan benle muhatap olma kendi başlattığın konuyu kendin bitiriyorsun ben sadece devam ettirdim.Şaka bile olsa tipimle dalga geçmeni istemiyorum.Bunu sürdürceksen benle muhatap olma.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Denizhan anlamıyorsun galiba benimle muhattap olma.Banada terbiye öğretmeye çalışma.Yazdığım mesajlardan senden nefret ettiğimi anlamış olacağını umuyordum ama nerdee.Hadi denizhan sana güle güle.Konuyu bitirme sebebimde sensin.Senin olduğun konuda afedersin konunun b.ku çıkıyor sen dahada beter etmeden bitiriyorum.Hadi sana güle güle.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Seni terbiyeye davet ediyorum.Bu ikinci bana küfür eden adam ve konuyu bitiriyorumyani kavga konusunu.