Elmacik' Alıntı:Tozu dumana katmaya efsaneleri diriltmeye güneşi gece getirmeye geldim!
8)Anasayfada gördüğüm, dikkatimi çeken bir konuya cevap yazmak için
Saner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D
Editörler, moderatörler isyan çıkaracak ;DBerkin Bozdoğan' Alıntı:Beni zorla üye yaptılar!![]()
Hoşgeldin o zamanReyes' Alıntı:slm bende yen uye oldum1 senedir haberleri takip ediyorum zaten sdn`den de,dedim bide foruma katiliyim ;D maksat girgir yani
Güzel bir site arıyodum açıkçası nette gezerken gördüm we üyecik oldum forumda çok aktif olmasam da anasayfayı takip ediyorum....Saner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D
Biz de bilelimemubaltaci' Alıntı:kaçıncı yazıyorum bu başlığa bilmiyorum.. SDN nin en çok tutan başlığı bu... neden SDN çünkü renklerine aşığımbilen bilir nedenimi
![]()
Tabii ki, yeri geldi mi babasının oğlunu dinlemez uçurur valla bu forum yönetimiSeRCaN' Alıntı:Hocam merak ettiğim bi konu daha war da yeri mi bilmem editör banlayabilirlermiSaner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D![]()
Saner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D
Tamam anladık editör olacaksın, hayırlı olsun ama her konuda da söyleyip durmanın anlamı ne!Ayrıca editör olmak için üye olmadın, üye olduktan çok sonra editörlük meselen ortaya çıktıDenizhan Dakılır' Alıntı:Saner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D
bende editö olmak içinve oluyorum
elektr10' Alıntı:Tamam anladık editör olacaksın, anladık, hayırlı olsun ama her konuda da söyleyip durmanın anlamı ne!Ayrıca editör olmak için üye olmadın, üye olduktan çok sonra editörlük meselen ortaya çıktıDenizhan Dakılır' Alıntı:Saner Apaydın' Alıntı:Tüm editörlerin üye olması gerektiği için ;D
bende editö olmak içinve oluyorum
![]()
Saner Apaydın'ın kastı şu:"Editör oldum, foruma da üye olmam gerekitiği için foruma da üye oldum".Sen hala normal üyesin.Yani durum farklı.Denizhan Dakılır' Alıntı:yoo hayır ben üye olmadan önce zaten dowla bağlantıdaydım
elektr10' Alıntı:Saner Apaydın'ın kastı şu:"Editör oldum, foruma da üye olmam gerekitiği için foruma da üye oldum".Sen hala normal üyesin.Yani durum farklı.Denizhan Dakılır' Alıntı:yoo hayır ben üye olmadan önce zaten dowla bağlantıdaydım
Alengirli İşlerin Adamı' Alıntı:Ben ateş soracaktım aslında sadece, kibrit de olur.