SDN'ye eleştiri

_MusTy_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,303

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Hem listedeye baktım yorumlara baktım mesela Gamepower.Klavyelerinden şikayetçi olan da çok var ama listede öneri :).

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Bilinmeyen her marka alınmaz. Zamanında Keylogger olayı çıkmıştı. Ucuz diye alınan her şey iyi olmuyor maalesef.
Redragon mu bilinmeyen marka?
Yurtdışında çok satıyor.Türkiye'de uygun fiyatlı diye bozulan ğrünler gösterildiğinden sıra Redragon'un f/p klavyelerine gelmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam tutturmuşsun Redragon diye mekanik olarak söylemiş olduğunuz markanın 500,00 TL altında sanırım klavyesi mevcut değil. Eğer siz gördüyseniz paylaşın, bilgilendirin.
Şimdi redragon diye tutturmuşum gibi görülebilir ama dikkat çekmek istediğim tek nokta o deüil.

Rampage Everest gibi firmalarla anlaşırken Redragon FSP ile anlaşıyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Redragon mu bilinmeyen marka?
Yurtdışında çok satıyor.Türkiye'de uygun fiyatlı diye bozulan ğrünler gösterildiğinden sıra Redragon'un f/p klavyelerine gelmemiş.

Şimdi redragon diye tutturmuşum gibi görülebilir ama dikkat çekmek istediğim tek nokta o deüil.

Rampage Everest gibi firmalarla anlaşırken Redragon FSP ile anlaşıyor.
Eee?

Napalım SDN bunu haber yapmadı diye Boykot SDN Hashtagini mi başlatalım?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.
Haklısınız yanlış link.
78 kuruştan bir şey olmaz diye düşünüyorum.
Uygun fiyatlı diyorsunuz uygun fiyat f/pye engel değil.Philips mesela muhtemelen iyi ama GamePower giib markalrarı önermişsiniz.Ben de diyorum ki adam o klavyeyi alacak 7 ay sonra muhtemelen bozulacak ve parası boşa gidecek.Gerekirse bunu da rehberinizin başına yazabilirsiniz.Redragon'dan kastım sadece Redragon değil ki.Kaliteli markalar.F/P markalar.

Reaksiyon puanı
8,191
Haklısınız yanlış link.
Uygun fiyatlı diyorsunuz uygun fiyat f/pye engel değil.Philips mesela muhtemelen iyi ama GamePower giib markalrarı önermişsiniz.Ben de diyorum ki adam o klavyeyi alacak 7 ay sonra muhtemelen bozulacak ve parası boşa gidecek.Gerekirse bunu da rehberinizin başına yazabilirsiniz.Redragon'dan kastım sadece Redragon değil ki.Kaliteli markalar.F/P markalar.
7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
300 tl philips mekanik yazınca bir sürü klavye çıkıyor incelenebilir.
Fanboy veya hater değilim,kalite ve paranın hakkını verme taraftarıyım.

7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.
Donanım Arşivi zaten anlaşmalı belli.Technopat gibi kaliteli kanallar neden artık almıyor?DA nin sadece extrem testlerini severim.Forumu da çöp.

İnanmazsanız şunu söyleyeyim;Adam hava akışı olmayan Gamepower kasayı övüyor.

Reaksiyon puanı
8,191
Donanım Arşivi zaten anlaşmalı belli.Technopat gibi kaliteli kanallar neden artık almıyor?DA nin sadece extrem testlerini severim.Forumu da çöp.
V1 videosundan beri takip ediyorum , forumdan önce FB Grubunda da vardım hatta moderatörleri ve bizzat Abdullah Hacıgül ile görüşmüşlüğümde var, o yüzden yok anlaşmalı şöyle böyle diye saçma sapan ithamlarda bulunmanız hoş değil. Forumu bilmiyorum henüz kullanmadım forumlarını.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Ben her videosuna kötü dmeiyorum.
Adam 1 klık klavyede inceliyor rtx3090da gamepowerda.Ama 5klık sistemlere gamepower koyuyor.Rampage koyuyor.Gamepower psularıda mı inkar edeceksiniz?

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Haklısınız yanlış link.
Yani bozulabilir de bozulmayabilir de.Zaten klavyeye iki de bir sertçe basmazsan bozulmaz durduk yere.Bazı oyun oynayanlar oyuna sinirlenip sinirini klavyeden çıkarıyorlar.
Mesela ben 6 yıldır Everest UN-777 adlı klavye kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Dolar kaç ₺ haberiniz yok galiba
Dostum diyorum ki adam 300 tl mekanik rampage alacak.7 ay sonra bozulacak muhtemelen.Kalitesizler.Mesela rehberlerinin başına yazabilirler.100 tl ekleyip 400 tlye Redragon Kumara mesela.500 tlye çıkarsak CM.Ancak bu rehber anladığım kadarıyla 400 tl ve altı.Zaten internete 300 tl philips mekanik yazarsak klavyeleri çıkıyor.En azından marka adı daha güçlü.

635883

Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
Dostum diyorum ki adam 300 tl mekanik rampage alacak.7 ay sonra bozulacak muhtemelen.Kalitesizler.Mesela rehberlerinin başına yazabilirler.100 tl ekleyip 400 tlye Redragon Kumara mesela.500 tlye çıkarsak CM.Ancak bu rehber anladığım kadarıyla 400 tl ve altı.Zaten internete 300 tl philips mekanik yazarsak klavyeleri çıkıyor.En azından marka adı daha güçlü.
Hocam öylede kaliteli bulmak zor.

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Yazma amacım umarım başka yöne çekilmez. (SDN ile uğraşıp forumu meşgul etmek gibi.)
Sadece eleştirdim umarım düzeltirler listeyi.

Reaksiyon puanı
8,191
Arkadaş bilgisiz biraz galiba hayattan haberi yok @Sıradan Kullanıcı
Ne?

Babamın markası değil bildiğimi söyledim , sponsor aldıysa zaten belitriyor , ek olarak bana bilgisiz diyen kişi daha önce yks sıralamamı sorup söyleyince ortadan kaybolan kişi. Teknoloji bilginizin 0 olduğu yeni aklıma geldi.

Siz engellemiştiniz beni özlediniz mi engelimi kaldırmışsınız :D

DA reklam alıyor.
Her kanal reklam alır. Önemli olan reklam olmasını belirtmek. Ben burda DA savunmuyorum arkadaş saçma ithamda bulundu ona ithafen yazdım.

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Haklısınız yanlış link.
Hocam aynı ürün 20TL daha ucuza indirimli olarak da var 78kr fazlalık yok yani. :D