Optikiyaza
Profesör
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Hem o listede Redragon Kumara yok
Bencede yüksek fiyatlara rağmen kötü markalar önerilmişÖnerdiğiniz klavyelere bakar mısınız?Yazık.Tek takdir ettiğim Philips oldu onun da nedeni en azından markası düzgün.Gamepowerlar,james donkey ler havada uçuşuyor.Yeniden Yönlendirme Bildirimi
www.google.com
Hem o listede Redragon Kumara yok
Hani Redragon gibi bir markanın Kunara klavyesi de yok.Bencede yüksek fiyatlara rağmen kötü markalar önerilmiş
Redragon gibi bir markanın klavyesi yok ki.Ramage mi f/p?Dolar 8,48 olunca herhalde artık uygun fiyatlı klavyeler bunlar oldu. ?
Redragon.Google'a girip Dolar/Euro kuruna bakar mısınız? Ne önersin adamlar uygun fiyatlı Logitech Steelseries Corsair mi kaldı?
Bilinmeyen her marka alınmaz. Zamanında Keylogger olayı çıkmıştı. Ucuz diye alınan her şey iyi olmuyor maalesef.Redragon.
Redragon mu bilinmeyen marka?Bilinmeyen her marka alınmaz. Zamanında Keylogger olayı çıkmıştı. Ucuz diye alınan her şey iyi olmuyor maalesef.
Şimdi redragon diye tutturmuşum gibi görülebilir ama dikkat çekmek istediğim tek nokta o deüil.Hocam tutturmuşsun Redragon diye mekanik olarak söylemiş olduğunuz markanın 500,00 TL altında sanırım klavyesi mevcut değil. Eğer siz gördüyseniz paylaşın, bilgilendirin.
Eee?Redragon mu bilinmeyen marka?
Yurtdışında çok satıyor.Türkiye'de uygun fiyatlı diye bozulan ğrünler gösterildiğinden sıra Redragon'un f/p klavyelerine gelmemiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdi redragon diye tutturmuşum gibi görülebilir ama dikkat çekmek istediğim tek nokta o deüil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rampage Everest gibi firmalarla anlaşırken Redragon FSP ile anlaşıyor.
Evet hemen isyan falan çıkaracağız. ? Her neyse adam takmış kafaya Redragon diye.Başka bir şey demiyor.Eee?
Napalım SDN bunu haber yapmadı diye Boykot SDN Hashtagini mi başlatalım?
Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.Şimdi redragon diye tutturmuşum gibi görülebilir ama dikkat çekmek istediğim tek nokta o deüil.
Haklısınız yanlış link.Siz sanırım rehberi tam olarak okumamışsınız, editör arkadaş başlıkta da zaten bunu belirtmiş. Uygun fiyatlı olarak belirtmiş. Sizin gösterdiğiniz klavye 500 TL üzerinde, rehberi kontrol ederseniz 400,00 TL altında tüm önerilen ürünler.
7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.Haklısınız yanlış link.
78 kuruştan bir şey olmaz diye düşünüyorum.FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Uygun fiyatlı diyorsunuz uygun fiyat f/pye engel değil.Philips mesela muhtemelen iyi ama GamePower giib markalrarı önermişsiniz.Ben de diyorum ki adam o klavyeyi alacak 7 ay sonra muhtemelen bozulacak ve parası boşa gidecek.Gerekirse bunu da rehberinizin başına yazabilirsiniz.Redragon'dan kastım sadece Redragon değil ki.Kaliteli markalar.F/P markalar.
Donanım Arşivi zaten anlaşmalı belli.Technopat gibi kaliteli kanallar neden artık almıyor?DA nin sadece extrem testlerini severim.Forumu da çöp.7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.
V1 videosundan beri takip ediyorum , forumdan önce FB Grubunda da vardım hatta moderatörleri ve bizzat Abdullah Hacıgül ile görüşmüşlüğümde var, o yüzden yok anlaşmalı şöyle böyle diye saçma sapan ithamlarda bulunmanız hoş değil. Forumu bilmiyorum henüz kullanmadım forumlarını.Donanım Arşivi zaten anlaşmalı belli.Technopat gibi kaliteli kanallar neden artık almıyor?DA nin sadece extrem testlerini severim.Forumu da çöp.
Yani bozulabilir de bozulmayabilir de.Zaten klavyeye iki de bir sertçe basmazsan bozulmaz durduk yere.Bazı oyun oynayanlar oyuna sinirlenip sinirini klavyeden çıkarıyorlar.Haklısınız yanlış link.
78 kuruştan bir şey olmaz diye düşünüyorum.FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
FSP Redragon Kumara K552 Kırmızı Led Outemu Blue Switch Türkçe Q Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Uygun fiyatlı diyorsunuz uygun fiyat f/pye engel değil.Philips mesela muhtemelen iyi ama GamePower giib markalrarı önermişsiniz.Ben de diyorum ki adam o klavyeyi alacak 7 ay sonra muhtemelen bozulacak ve parası boşa gidecek.Gerekirse bunu da rehberinizin başına yazabilirsiniz.Redragon'dan kastım sadece Redragon değil ki.Kaliteli markalar.F/P markalar.
Dostum diyorum ki adam 300 tl mekanik rampage alacak.7 ay sonra bozulacak muhtemelen.Kalitesizler.Mesela rehberlerinin başına yazabilirler.100 tl ekleyip 400 tlye Redragon Kumara mesela.500 tlye çıkarsak CM.Ancak bu rehber anladığım kadarıyla 400 tl ve altı.Zaten internete 300 tl philips mekanik yazarsak klavyeleri çıkıyor.En azından marka adı daha güçlü.Dolar kaç ₺ haberiniz yok galiba
Hocam öylede kaliteli bulmak zor.Dostum diyorum ki adam 300 tl mekanik rampage alacak.7 ay sonra bozulacak muhtemelen.Kalitesizler.Mesela rehberlerinin başına yazabilirler.100 tl ekleyip 400 tlye Redragon Kumara mesela.500 tlye çıkarsak CM.Ancak bu rehber anladığım kadarıyla 400 tl ve altı.Zaten internete 300 tl philips mekanik yazarsak klavyeleri çıkıyor.En azından marka adı daha güçlü.
Hocam onu diyorum işte.Adamlar kalitesiz doldurmuş.Hocam öylede kaliteli bulmak zor.
Anlıyorum.Hocam onu diyorum işte.Adamlar kalitesiz doldurmuş.
400 tl araştırsalr redragon umara var listede yok.Redragona falan takmadım örnek bu.
Donanım Arşivinin videosuna aldığı herşey mükemmel mi ?7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.
DA reklam alıyor. Ve 250TL'ye Rampage mekanik klavye alacağınıza farklı , kaliteli markaları normal klavyelerini almak daha mantıklı.7 ayda bozulmaz sen rahat ol. Donanım Arşivi gibi kanallar videolarına almazdı dandik bir şey olsa.
Arkadaş bilgisiz biraz galiba hayattan haberi yok @Sıradan KullanıcıDA reklam alıyor. Ve 250TL'ye Rampage mekanik klavye alacağınıza farklı kaliteli markaları normal klavyelerini almak daha mantıklı.
Ne?Arkadaş bilgisiz biraz galiba hayattan haberi yok @Sıradan Kullanıcı
Her kanal reklam alır. Önemli olan reklam olmasını belirtmek. Ben burda DA savunmuyorum arkadaş saçma ithamda bulundu ona ithafen yazdım.DA reklam alıyor.
Hocam aynı ürün 20TL daha ucuza indirimli olarak da var 78kr fazlalık yok yani.Haklısınız yanlış link.