KerTenKeleBek dedi ki:Bence kimsenin tek sözü başka bir kimseyi atmaya falan yetmez böyle burnu havada hareketler yakışmaz. Bir kişinin sözü ile başka bir üye atılacaksa buranın diğer zaptirik forumlardan ne farkı ki..
hmm evet doğru bi yaklaşım
KerTenKeleBek dedi ki:Bence kimsenin tek sözü başka bir kimseyi atmaya falan yetmez böyle burnu havada hareketler yakışmaz. Bir kişinin sözü ile başka bir üye atılacaksa buranın diğer zaptirik forumlardan ne farkı ki..
EzOhİsTaN dedi ki:KerTenKeleBek dedi ki:Bence kimsenin tek sözü başka bir kimseyi atmaya falan yetmez böyle burnu havada hareketler yakışmaz. Bir kişinin sözü ile başka bir üye atılacaksa buranın diğer zaptirik forumlardan ne farkı ki..
hmm evet doğru bi yaklaşım![]()
arkadasım yanlış anladın. burnu havadalık filan deil. zibiş arkadasımız artık durumu fazla uzatmaya baslamıstı bu durumda sadece ben deil kim yöneticiye sikayet etse uyarılır. yanlış bi tabirde bulunduysam affola...KerTenKeleBek dedi ki:Bence kimsenin tek sözü başka bir kimseyi atmaya falan yetmez böyle burnu havada hareketler yakışmaz. Bir kişinin sözü ile başka bir üye atılacaksa buranın diğer zaptirik forumlardan ne farkı olur ki..
eger hak ediyosa uyarılır dimiHakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Arkadaşlar merak etmeyin, kimsenin özel isteği ile kimse atılmaz ve eğer bir kişi atılacaksa onu da kimsenin sözü kurtaramaz![]()
Zibi$ dedi ki:Tabi siz bana bu kadar lafı söyleyin sonra uzatıyo oliyim dimi yok yaa
Blue.silk son konuşmamızla alakası falan da yok sadece ben herkez gibi
yalakalık yapmıyorum buda bazılarına batıyor sanırım