SDN'nin Geçmişini Buldum ! Meğer SDN Arap Sitesiymiş Bi Zamanlar! [ ŞAKA DEGİL]

Fati[H]eaT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar web.archive.org dan sdn nin geçmişine baktım hem güldüm hem şok oldum :D

İşte SDN Geçmişi :

Yıllardan 2001 :

S H I F T D E L E T E : G R A P H I C D E S I G N

Domain daha yeni alınmış..2004 e kadarda böyle kalmış :D

-----------------------------------------------

Yıllardan 2004 :

Welcome to S H I F T D E L E T E . N E T - Educational web site of ShiftDelete Programmers Group

Oda ne ? Arapça yazılar.. Bi grup bunlar.. yoksa Troy Arabistanda bi internet tarikatınamı baglı ? :D

-----------------------------------------------------------

Yıllardan 2005 :

ShiftDelete.Net - Online PC Dergisi

Oda nesi? Şu konuyada bir bakın son teknoloji "Samsung da 2 Megapiksel Dedi " :D:D

---------------------------------------------------------

Yıllardan 2006 :

ShiftDelete.Net - Ana Sayfa

2 Senedir Aynı Logo SDN Hiç Yakıştıramadım :D
--------------------------------------------------------

Yıllardan 2007 :

http://web.archive.org/web/20070101...site/component/option,com_frontpage/Itemid,1/

2007'nin İlk Üyesine Hediye! :rolleyes: :D

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Troy bir ara suriyeye mi ne gidecekti bi alakası varmı acaba? :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Ehehe :) Derin işler bunlar boşverin..

Birileri 1970 den bu yana girmedi gözüküyor.. Şişşşşttt :D

Kriptograf

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Aslında sdn yunan mitolojisine dayanıyor.Sdn yunan mitolojisinde o zamanlar daha kimsenin haberdar olmadığı teknoloji denilen olgunun çıkış yeri.Sdn geceleri çıkar millete makale dağıtırmış,insanlarda sabahları kalkıp bu makaleleri okuyup saçma sapan buluşlar yaparlarmış.Bakınız tekerlek,buzdolabı,muz(şu denizde giden),gazoz kapağı açacağı,ve lazımlık.
Sdn nin adı bundan sonra 17. yy kadar duyulmadı bir mağara da yeni bir proje üzerinde çalıştığı düşünülüyordu o zamanlar,ama sonradan ortaya çıktı ki oraya yanına aldığı Venezuella'lı 2 kainat güzeliyle harem hayatı yaşıyor.Zamanın gazetelerinden Magazine in the cave's açıklamasında Sdn nin formdan düştüğünü ve göbek yaptığını yazmıştı.Haberleri basına yayıldı Sdn ye duyulan itibar azaldı ve Sdn kayıplara karıştı.
Yıllar sonra yine ortalığı karıştırıp bundan rant almaya çalışan bir gariban Sdn nin yeni makaleler(makalele diye bir futbolcu vardı söylemeden edemiyeceğim) ve projeler peşinde olduğunu söyledi.Ortalık karıştı mı evet karıştı.
Sdn yıllar sonra yine çıktı geldi .com uzantısını alacaktı baktı ki orası mobilya mağazası gitti netini aldı sonra büyüdü büyüdü ve patladı şimdi Türkiye'de zaten neredeyse copy paste dan öteye gidemeyen sektöründe internet yayıncılığında ilkleri yapıyor.Başı çekiyor diyebiliriz.
Zamanımızın gazetelerinden $amdan da Sdn hakkında bir kaç şey yazdı ama yayınlamadı.Belgeler sır gibi saklanıyor...

Ben yazarken çok eğlendim :D :) :DKusurumuz varsa affola...

Son düzenleme:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bunun muhabbeti dönmüştü bir ara sanki.

erdemgazetesi

Profesör
Reaksiyon puanı
1
daha önceden malesef domain Troy da değildi. Troy Siteyi 3 sene önce yani 2005 de aldıgına göre sol daki kutucuk aynı kalmış.