Bombacı Mülayim
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
ben forumayenı uye oldum.kımse kızmasın ama sdn sankı haber magazin,sohpet sıtesı gıbı.tabıkı bunlarda olacak ama.hiç guzel ılgı çekici teknoloji haberlerı goremıyorum.mesela ornek.bır konu açılır ornegın robotik .burada ben veya benım gıbı bır kaç arkadas çesıtlı devreler yayınlarız,malzeme listesı verırız.herkes bunları alır 2 hafta da bır robot devreler,guzel hoş elektronık devreler yaparız.sonra sene sonunda sdn robotık yarısması yapıp.bırıncı olana bazı olduller verılebılır.burası bır teknoloji sitesı ıse boyle teknolı sıtesı olmaz.windows 8 gelecek mı gelmıyecekmı.bunarı kımse ılgılenmıyor.teknolojı bu degıl zaten.buara bır suru bende dahıl geçler varız.ılk oretıme lıseye gıden arkadslar var.amaç onların ufkunu açmak,yenı seyler yapmak olmalı.şurası nı ıyı okuyun sdn teknolojı forumu degıl ne yazıkkı sdn bırılerının reklamını yapan bazı şirketlerın kapitalist,sadece ınsnları harcamaya yonlendıren bı sıte.tabıkıde bu urunlerın hepsıde yabancı.sdn acilen yeniden yapılanıp nıtelikli yenı uyeler kazanmalı.bu sohbet haber sıtesı kıvamından çıkmalıdır.
eger gerçek bır teknolojı sıtesı kurulursa sdn ye gerçkten kımse gırmeyebılır.
eger gerçek bır teknolojı sıtesı kurulursa sdn ye gerçkten kımse gırmeyebılır.