SDN'nin Eksiklikleri.

Reaksiyon puanı
4
ben forumayenı uye oldum.kımse kızmasın ama sdn sankı haber magazin,sohpet sıtesı gıbı.tabıkı bunlarda olacak ama.hiç guzel ılgı çekici teknoloji haberlerı goremıyorum.mesela ornek.bır konu açılır ornegın robotik .burada ben veya benım gıbı bır kaç arkadas çesıtlı devreler yayınlarız,malzeme listesı verırız.herkes bunları alır 2 hafta da bır robot devreler,guzel hoş elektronık devreler yaparız.sonra sene sonunda sdn robotık yarısması yapıp.bırıncı olana bazı olduller verılebılır.burası bır teknoloji sitesı ıse boyle teknolı sıtesı olmaz.windows 8 gelecek mı gelmıyecekmı.bunarı kımse ılgılenmıyor.teknolojı bu degıl zaten.buara bır suru bende dahıl geçler varız.ılk oretıme lıseye gıden arkadslar var.amaç onların ufkunu açmak,yenı seyler yapmak olmalı.şurası nı ıyı okuyun sdn teknolojı forumu degıl ne yazıkkı sdn bırılerının reklamını yapan bazı şirketlerın kapitalist,sadece ınsnları harcamaya yonlendıren bı sıte.tabıkıde bu urunlerın hepsıde yabancı.sdn acilen yeniden yapılanıp nıtelikli yenı uyeler kazanmalı.bu sohbet haber sıtesı kıvamından çıkmalıdır.
eger gerçek bır teknolojı sıtesı kurulursa sdn ye gerçkten kımse gırmeyebılır.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben forumayenı uye oldum.kımse kızmasın ama sdn sankı haber magazin,sohpet sıtesı gıbı.tabıkı bunlarda olacak ama.hiç guzel ılgı çekici teknoloji haberlerı goremıyorum.mesela ornek.bır konu açılır ornegın robotik .burada ben veya benım gıbı bır kaç arkadas çesıtlı devreler yayınlarız,malzeme listesı verırız.herkes bunları alır 2 hafta da bır robot devreler,guzel hoş elektronık devreler yaparız.sonra sene sonunda sdn robotık yarısması yapıp.bırıncı olana bazı olduller verılebılır.burası bır teknoloji sitesı ıse boyle teknolı sıtesı olmaz.windows 8 gelecek mı gelmıyecekmı.bunarı kımse ılgılenmıyor.teknolojı bu degıl zaten.buara bır suru bende dahıl geçler varız.ılk oretıme lıseye gıden arkadslar var.amaç onların ufkunu açmak,yenı seyler yapmak olmalı.şurası nı ıyı okuyun sdn teknolojı forumu degıl ne yazıkkı sdn bırılerının reklamını yapan bazı şirketlerın kapitalist,sadece ınsnları harcamaya yonlendıren bı sıte.tabıkıde bu urunlerın hepsıde yabancı.sdn acilen yeniden yapılanıp nıtelikli yenı uyeler kazanmalı.bu sohbet haber sıtesı kıvamından çıkmalıdır.

eğer dediğin yapılırsa siteye kimse girmez. acı ama gerçek :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Oyunun alanında gerilik var evet doğru .
Söz ettikleri testlerin çoğu yapılmıyor dayanıklılık testleri gibi.

harun.arslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bu arkadaş' a hak verdim...
Benim de aklımdan geçen şeyler...

İmparatoriçe_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyunlar bölümü geliştirmeli. Forumlarda en çok tutulan bölüm oyun bölümleri oluyor ama SDNnin bu bölümde çok eksiği var.
Ve bayan üyelerimiz için Kadınca bölümü açılmalı bir tane. Birazda sosyal olunmalı oyun turnuvaları,
mynetten facebooktan yarışmalar falan düzenlenmeli. Sürekli konu açılarak güncel tutulmalı SDNye girince insan sıkılmasın diye..

Teşekkürler :)

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Kısacası burasıda mı frmtr gibi dandik olsun? Oyunmuş kadıncaymış tavla turnuvası mynet falanmış.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Oyunlar bölümü geliştirmeli. Forumlarda en çok tutulan bölüm oyun bölümleri oluyor ama SDNnin bu bölümde çok eksiği var.
Ve bayan üyelerimiz için Kadınca bölümü açılmalı bir tane. Birazda sosyal olunmalı oyun turnuvaları,
mynetten facebooktan yarışmalar falan düzenlenmeli. Sürekli konu açılarak güncel tutulmalı SDNye girince insan sıkılmasın diye..

Teşekkürler :)

Bayan üyelerimiz 2 elin parmaklarını geçmiyor maalesef. Facebook'dan değil ama hediye dağıttığımız yarışmalarımız var. Burada yenisiniz, kaldıkça can sıkıntısı yaşamayacağınızı anlayacaksınız :)

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ben adını vermeyim bir mp4 film indirme sitesinde üyeydim. bir mod konu açmış COD MW Spec Ops Gameplay diye ben Camping olacak dedim banlandım kıymetini bilin bu forumun :D

Wolfintheparty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence online oyunlar bölümü gerekli .. sonuçta kalabalık bi site ve online oyun oynayan illaki vardır bu konuyada değinmelisiniz..

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Oyun kategorisi var. Ora da böyle organizasyonlar çok düzenlendi.

Wolfintheparty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
online oyunlar kategorisi? bi ton rpg oyunu var onlara ayrı ayrı değinmek lazım bence yani wow oynayan biri olarak kimler wow oynuyo görmek isterim :)

waffenss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gündem başlığı altındaki konularda mesjlar onaylanmadan görünmüyor . bu çok saçma bir uygulama. gündem - güncel politika içeren bir başlıksa herkez düşüncelerini söylemelidir. o kadar başlık var forumda olacak iş değil bence.

mazula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN Forumu bazen çok yavaşlıyor ve 502 504 hataları verebiliyor.
Bazen de düzelmesi uzun zaman alıyor :S

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Forumda altyapı çalışmaları var arkadaşlar. En kısa sürede bitirilmeye çalışılıyor. :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
o8kDu.jpg

bu ufaklığın meziyetini daha yeni öğrendim ve sürekli kullanır oldum. ne var ki "boyutu" işlevi kadar büyük değil ve tıklamaya çalışırken tutturmak güç oluyor:) mümkünmü biraz büyüyüp serpilmesi? :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Anasayfadaki konuya girince resimleri geçerken her seferinde ayrı bir sayfaya geçmek yerine oraya bir flash galeri zımbırtısı olursa daha iyi olur.