SDN'neye Yapılan Öneriler Hakkında

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar

İlk ciddi ve tartışmayı sonlandırmak amacıyla bir konu yazıyorum.İnşallah Değerlendirip okuma zahmetinde bulunursunuz.

SDN üyeleri merhabalar,

İlk öncelik forumdaki öneriler bölümünde açtığınız konular gayet güzel ve ilgi çekici konular.

Lakin SDN nin anasayfasını ziyaret eden kullanıcılarımızın tamamı forumda ve forumu ziyaret edenlerinse tamamı forumda hiçbiri anasayfaya bakmış değil.Şuan sizin istekleriniz doğrultusunda örnek gündem dünya,komikresim vs,magazin vs gibi kategorileri kaldırsak şuan ne yazıkki 30.000 e aşkın üyeden sadece 100 ü kalırdı onların yarısı zaten SDN eyle ilişkisi olan çalışanlar.Hakkı abininde bana ve size yaptığı açıklamalı konuşmalarını buraya koyucam

örnek olarak konuda gördüm Anasayfayı bir üniversite ve forumuda kafeteryası olarak düşünün demiş...

Şimdi siz gülmek,eğlenmek,şaşırmak,kızmak vs rahatlamak kısaca siz sdn nin kafeteryası sohbet bölümü olan foruma gidiceksinizdir.Orda da teknoloji bulsanız tepkiniz anasayfadakiyle aynı olmazmıydı?

Magazin bölümüne gelince magazin bölümümüz sırf dedikodu ve ilişkiler değil.Medyatik güzellerdir.Medyafaresine bakarmısınız şuan kendileri özgürler medyatik güzellere arada hitap ediyorlar sdn gibi şuan onlar ünlü!

SDN nin geleceğini neden düşünmüyorsunuz? Belkide 30.000 üyenin 10.000 i magazin bölümündeki konular için gelmiştir.Türk halkımızı bundan neden mahrum bırakalım (espiriydi)

Şimdi siteniz olsa ve çok tutulan bir kategoriniz olsa kullanıcı onu kaldırtmak istese duygunuz ne olurdu...

Az çok empati kurarak karşıdakinin duygularını ve hissettiklerini anlarız ve düşünmek için doğru kararı veririz.Azcıkta konuları açanlar kullansa bir gün türkiyemiz kalkınca gibime geliyor (eheheh)

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaldırmak: yanlış!
Düzenlemek: kabul edilebilir.