- Reaksiyon puanı
- 255
pesimist dedi ki:1 adet boş dvd verecekler. Gidin yatın hadi
Pesi milleti kandırma dvd değil cd
pesimist dedi ki:1 adet boş dvd verecekler. Gidin yatın hadi
Boş Cd diye duydum ben ama..pesimist dedi ki:1 adet boş dvd verecekler. Gidin yatın hadi
Nmss dedi ki:Bence bu sekilde olmasın şans işi olsun herkes katılım numrası yazsın ve bu burada yazılsın sonrada kura cekilsin kime cıkarsa o alsın hediyeyi Pclabs da böyle oluyor ama şans işi işte
iol dedi ki:emelden dedi ki:İol, bana yardım etme zamanın geldi canım.
Özelden şifreni ver emelcim. Dizüstü bilgisayar ve N95 vermedikleri sürece sözümü tutarım.
Troy dedi ki:Bu yarışmayı deneme amaçlı yapalım. Bu gece 24'e yetiştireyim ben. Hediye konusunda sıkıntı olmazsa (Berkin'e aldığımız yeni Glock sayesinde artık firmaları daha kolay tehdit edebiliyoruz) daha fazla hediye bulmamız söz konusu.
Nmss dedi ki:Troy dediğimi bir ele al istersen herkes günün belli zamanlarında nette olamıyor.. Öğlen 12,00 dan akşam 24 e kadar katılım zamanı ver.. Her katılan katılım sırasına göre sırala sonra kura çekilsin haksızlıkta olmaz katılım da iyi olur..
Troy dedi ki:Hediyelerimiz oldukça başarılı. Oyunculara özel bir klavye. Bir de fare.
İkisini de ayrı ayrı vereceğiz.
konu adresini troya ö.m atacağızDenizhan Dakılır dedi ki:Şimdi bulduğumuz konuyu ö.m mı atcaz
pesimist dedi ki:Merakla bekliyorum