DaY_WalkeR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
mila12 dedi ki:Kelime yanlış yazılmış gören bütün harfler yanlış yazılmış zannedecek![]()
yuureii dedi ki:Bunun adı Türkçe katliamı olamaz, sadece yazım hatası.
Memati sen misin abiAlengirli İşlerin Adamı dedi ki:Gerekli kişi bulunup topuklarına sıkılmak suretiyle infaz edilmiştir.
SDN - Hataya tolerans tanımayan teknoloji sitesi :#
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Gerekli kişi bulunup topuklarına sıkılmak suretiyle infaz edilmiştir.
bence meydanda yapılmalıydı memati abi..Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Gerekli kişi bulunup topuklarına sıkılmak suretiyle infaz edilmiştir.
Berkin Bozdoğan dedi ki:Ben daha alevli balistik çözümleri tercih ediyorum. Ama Alengirli böy bir-iki mermide işi bitiriyor... Nükleer çözüm öneriyorum ben. Mantarı severim. Çorbasını da bulutunu da...
(&:} (&
![]()
bizim edebiyatçının öğrencisi olsaydın AA verirdi bu sözlerin içinonair dedi ki:Ben önceden uyardım herkesi dimi. Bakın dedim, Türkçemizi koruyalım, güzel yazalım, dilbilgisi kurallarına uymaya çalışalım diye. Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin. Kurallara uymayanın sonunu gördünüz işte![]()
![]()
webdelisi dedi ki:"SDN'de hata" yaz 3113 e gönder.Orhan Gencebay'dan "Hatasız Kul Olmaz" şarkısı cebine gelsin.Dinle![]()