- Reaksiyon puanı
- 178
Maşallah, insan bir dil bildiğini söylemeye utanır, ne cevherler varmış. Dil bilmek iyidir, birden fazla dil bilen arkadaşları tebrik ediyorum.
ingilizcem çok iyi, ikinci dilim giriş seviyesinde japonca, watashi no namae wa kubirayu desu yani benim adım kubilay, japoncada L harfi olmadığı için onu R olarak telaffuz ediyorlar neden diye bana sormayın bi japon yakalayın ona sorun
Türkçem süper giriş seviyesinde ingilizce(daha 7.sınıfa gidiyom ortaokul öğrencisiyim olacak o kadar)kelime dağarcığım normalden fazladır.
İngilizcem sular seller gibi
Bunun ingilizcesini yazar mısın peki?
Telepati ile Birbirlerine Bakıp Anlaşıyorlar Değil Mi??? Onların Hipnoz Gücü Fazla Oluyor.Ben ileri düzeyde telepati biliyorum.Anlaşamayacağım insan yok.
My english is really excellent .I know English perfect :stuart:
Maiden ====>Zorhaka :lol:Ben ileri düzeyde telepati biliyorum.Anlaşamayacağım insan yok.
Pekte sular seller gibi değilmiş sanırım.
"I can speak English fluently" daha uygun sanırım.
Merhaba arkadaşlar. SDN'de kimlerin yabancı dili iyi ve hangi dil? Lütfen sadece bilenler cevap yazsın, bilmeyenler geyik yapmak için mesaj yazmasın, belki de konu önemlidir
İngilizcede bi kalıp var die illa fluently kullanmak zorundamıyım ?
my names is nnetmaniaa demek yerine
I'm nnetmaniaa desem ne olur hiç bişey olmaz :yes:
aynı kapıya çıkarmı çıkar
"my names is" değil,
"My name is" veya "My name's" olmalı.
Sen o zman bi yaz bakalım nasıl söyleniyor bide senden görelim (bilmemek ayıp değil)ikisi arasında dünya kadar fark vardır. görünüşte anlam olarak aynı gibidir ama ikisi de farklı kasıtları içerir.
sanırsam izin de pek iyi değil