SDN'de ki denetim açığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan stajer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
SDN forumda ki, gündem bölümünde ki konularda kullanıcların mesajları önce ilgili moderatörlerin kontrolünden geçiyor onaylanırsa mesaj yayınlanıyor..

Bunun nedeni tahmin ettiğim kadarıyla Gündemle ilgili konularda üyelerin suç unsuru barındırabilecek mesajlarını denetim altına almak, forumda huzur bozucu durumlara imkan vermemek

Ama bu bölümlerde şöyle bir açık varki bu moderatör onayı kısmını devre dışı bırakıyor.Önce herhangi bir sivriliği bulunmayan yorum yazıp moderatör onayına sunuluyor ardından onaydan geçen mesaj yayınlanıyor; bundan sonrası ise artık denetimsiz..Mesajı düzenleyi tıklayarak moderatör denetiminden geçmeden hertürlü şey yazılabiliyor.her yorum yapılabiliyor.

Eğer Gündem kısmını denetim altında tutmak isteniyorsa buna bir çözüm bulunmalı..

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bence bir arkadaş Yeşil üye kırmızı üye kotası Fikri ortaya atmıştı bu bölüme göre çok uygun :)

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence bir arkadaş Yeşil üye kırmızı üye kotası Fikri ortaya atmıştı bu bölüme göre çok uygun :)
Valla nasıl bir yöntem o bilmiyorum ama bir çözüm bulunmalı..örneğin düzenlemeler de yorumlar gibi onaydan geçebilir..

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bence böyle birşey yapan kişi varsa; 1. de uyarılır, 2. de gereği yapılır.

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bence böyle birşey yapan kişi varsa; 1. de uyarılır, 2. de gereği yapılır.
valla ben kötü niyetle değil mesajdaki anlam bozukluğundan dolayı bunu bir kaç defa yaptım, ve mod onayından geçmeden yayınlandı .. Bu başlığı da kötüye kullanılabilecek bu durumu bildirmek için açtım..

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bu açığı burada bildirmek yerine keşke ilgili kişilere gönderseydin bu şekilde kötü niyetli olanlar bu durumdan faydalanacaktır.