SDN yenilik gününde birkaç tespitim var.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Selam,

Anasayfada ki logonun yanındaki beta yazısı ne zaman kaldırılacak?

Anasayfada ki FORUM (BETA) ne zaman betalıktan çıkacak?

Anasayfada günün sözü bölümü çalışmıyor (sanırım sadece bende çalışmıyor olamaz) bu ne zaman düzeltilecek?

Forum anasayfasında "3 Unread Posts since your last visit." bu türkçeleştirilecek mi ? Ayrıca foruma yeni bir post geldiğinde bu çalışıyor ancak bunun anlamı son geldiğinizden beri şu kadar okunmamış mesaj var değil mi?

Amacım sorun çıkarmak değil sadece gördüğüm ve ne zaman değiştirileceğini merak ettiğim birkaç soru.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sen şunu sorsana bir?

"Linux bölümü ne zaman açılacak hacı? :huh:"

Aldığın cevap, bunların hepsine verilecek ortak cevaptır. :) Parmaklarını yormuşsun.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Sayfanın sola yaslanma durumu da var onun hakkında da bir çalışma olursa sevinirim.

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Okunmamış mesaj diye değiştirildi Türkçeleştirildi

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şu mesaj yazanların profilinde yeşil birşey çıkmış sdn puanı var bonus diye birşey var onlar ne anlamadım ha birde tecrübe puanı var?

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Excellent bonusdan kastınız rep yani artık sdndede bu saçma yöntem gelişiyor

hussmen

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Selam,

Anasayfada ki logonun yanındaki beta yazısı ne zaman kaldırılacak?

Anasayfada ki FORUM (BETA) ne zaman betalıktan çıkacak?

Anasayfada günün sözü bölümü çalışmıyor (sanırım sadece bende çalışmıyor olamaz) bu ne zaman düzeltilecek?

Forum anasayfasında "3 Unread Posts since your last visit." bu türkçeleştirilecek mi ? Ayrıca foruma yeni bir post geldiğinde bu çalışıyor ancak bunun anlamı son geldiğinizden beri şu kadar okunmamış mesaj var değil mi?

Amacım sorun çıkarmak değil sadece gördüğüm ve ne zaman değiştirileceğini merak ettiğim birkaç soru.

Tam bir mükemmeliyetçi :thumbup1:

Ayrıca "Okunmamış mesajınız var" yazısının altında "You have 1 New reputation comment." diye gavurca (İngilizce) yazı çıktı, sanırım o yazı +Bonus alan üyelerde her zaman çıkacak. Bu da düzeltilse iyi olur.

maiwesiyah

Profesör
Reaksiyon puanı
11
beta yazısı bir kotarma yöntemi olabilir mi acaba?

sadece sdn için değil bütün konularda beta yazısı olunca sanki "bu aslında bi deneme aslı

değil hatalar olabilir hatta hata yapmak betanın en doğal hakkıdır" msjı veriliyormuş gb

bilmiyorum belki bana öyle gelmiştir

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Okunmamış mesaj yerine okunmamış konu yazılsa nasıl olur ?