_ceyda_
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
[img]resimin adresini buraya yazacaksın[/img]
_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
:}onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
Abin bilmiyor mu ona sorsaydın (&
size sormak istedimonair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
Abin bilmiyor mu ona sorsaydın  (&
ahahaha süperdi bu işteErthon dedi ki::}onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
bence hiç komnik değil bide artık öğrendim mesaj yazmanıza gerek yokmavinok.ta dedi ki:ahahaha süperdi bu işteErthon dedi ki::}onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
_ceyda_ dedi ki:bence hiç komnik değil bide artık öğrendim mesaj yazmanıza gerek yokmavinok.ta dedi ki:ahahaha süperdi bu işteErthon dedi ki::}onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
o na ihtiyacım yok em bern biliyorumonair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:bence hiç komnik değil bide artık öğrendim  mesaj yazmanıza gerek yokmavinok.ta dedi ki:ahahaha süperdi bu işteErthon dedi ki::}onair dedi ki:_ceyda_ dedi ki:arkadaşlar imdat şimdi ben size resim göstermek istiyorum nasıl yapıyoruz bilmiyorum lütfen yardım edin
Abin bilmiyor mu ona sorsaydın  (&
O zaman forumu neden açıyorsun ki? Özel mesaj diye birşey var dimi. Yoksa abin onuda mı söylemedi sana  :O :R (& >> Hesap lütfen  :} ;D