Sdn ye reklam engeli

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
20-12-2010 10:14 itibariyle opera son sürüm ile sdn ye giriş sırasında reklam açılıyor. siteye girilemiyor. sdn ye giriş linkide reklamı kapat butonuda işe yaramıyor

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sağ üst köşede siteye girmek için tıklayınız yazıyor..

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bende SDN'nin logosu bile yok firefox saolsun :mrgreen:

FaiTh_eXorCiSt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi de şu her sayfada açılan yeni yıl reklamı olmasa; sayfalar arasında dolaşırken sürekli kapat butonuna tıklamaktan sıkıldım:hammer::hammer:

unknownrealmman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
SDN reklam işini iyice abarttı. Siteyi bi açıyosunuz bi yerden araba uşuyo başka bi köşeden bilgisayar fırlıyo... NFS Shift oynarken bile bilgisayarımın fan sesi SDN anasayfa açıkken çıkan sesten az geliyo. Teknoloji değil, reklam sitesi olma yolunda koşar adımlarla ilerliyorsunuz.

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
baştaki reklama bende uyuz oldum direk girmek istiyorum siteye

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://adblockplus.org/en/ firefox kullanıcıları için gayet hoş bir eklenti...
kurup sonra reklamın sağ üstünde çıkan "engelle" butonuna basın.

tamam sitelerin birincil maddi kaynaklarından birisi reklamdır ama; bu reklamlar kullanıyı rahatsız edip istemediği yerlere
tıklattırmamalıdır değil mi ? şahsen bu beni o siteden soğutuyor.

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
evet şu araba farlarını yakıp üstüme üstüme gelip duruyor.
reklama bişey dediğim yok olsun ama, sitenin okunabilirliğini azaltıyor.
daha sade reklamlar tercih edilmeli. hem site çok kasıyor bu sebepten (Chrome kullanmama rağmen) !!!

sonercelix

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet şu araba farlarını yakıp üstüme üstüme gelip duruyor.
reklama bişey dediğim yok olsun ama, sitenin okunabilirliğini azaltıyor.
daha sade reklamlar tercih edilmeli. hem site çok kasıyor bu sebepten (Chrome kullanmama rağmen) !!!

Kesinlikle katılıyorum... Gıcık oldum belli bir süreden sonra...

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
gülü(SDN) seven dikenine katlanır arkadaşlar.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İşin öteki yanından yorumlamak istiyorum ben.

Bugüne kadar bu reklamlar sayesinde bir çok firmayı tanıdım ve o firmalardan ciddi idirimde olan ürünler gördüm.

Tamam can sıkabiliyor ama iyi yönleri de var tabiki :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bizde adblock kullanıyoruz arkadas adblocku siz icat etmissiniz gibi konusmuyomusunz ayar oluyorum.... ama adblocka rahmen arada hala cikiyo o ekran, hadi onuda gectim reklam degil simsiyah sayfa cikiyo arkadas sokadens böyle işe

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Biz diyoruz ki işin suyunu çıkarmayın her taraftan bir şey fırlamasın önümüze, biz de Adblock kullanmak zorunda kalmayalım. Hem ilgimizi çeken reklamlara da tıklarız, hem SDN kazanır hem biz. Böyle herkesi Adblock kullanmak durumunda bırakırsanız bir süre sonra o reklamları biraz zor alırsınız.

MsGNGR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN de eskiden bu kadar reklam yoktu. Son zamanlarda bayağı para kazanmaya başladılar galiba :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
paraya ihtiyacimiz var.

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Linkz reklamları yüzünden sorun yaşayan sadece ben miyim?
Forumda çok fazla donma yaşıyorum. Firofox kullanıyorum.

cevdettin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arabanın farlarını tam bakmak istediğiniz haberin üzerinde yakarak başlayan spamvari reklam furyası SDN üzerinde devam ediyor... Artık sabır taşına dönüşen kullanıcı modunda olan ben gibi olanlar vardır tahmin edebiliyorum ama zaten reklam manyağına dönen sitenin ileri ki dönemlerinde kullanacakları stratejileri şimdiden tahmin edebiliyorum.. Bu sebepten eskiden keyifle girip takip ettiğim SDN sitesini artık takip etmeme kararı aldım.. Bilgi alma özgürlüğündeki bir kullanıcıya, ısrarla bir reklamı gözünüze sokarcasına yayınlayan bu güzel oluşumu artık kınıyorum! Saygılarımla..

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bir arabanın farlarını tam bakmak istediğiniz haberin üzerinde yakarak başlayan spamvari reklam furyası SDN üzerinde devam ediyor... Artık sabır taşına dönüşen kullanıcı modunda olan ben gibi olanlar vardır tahmin edebiliyorum ama zaten reklam manyağına dönen sitenin ileri ki dönemlerinde kullanacakları stratejileri şimdiden tahmin edebiliyorum.. Bu sebepten eskiden keyifle girip takip ettiğim SDN sitesini artık takip etmeme kararı aldım.. Bilgi alma özgürlüğündeki bir kullanıcıya, ısrarla bir reklamı gözünüze sokarcasına yayınlayan bu güzel oluşumu artık kınıyorum! Saygılarımla..

Eminim eksikliğini hissedeceğiz :P

cvdettnlerolmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim eksikliğini hissedeceğiz :P

Sayemde haklı olduğum mesajlar sistemden silinmesine rağmen yayınlanmaya devam eder çünkü "doğru söyleyen dokuz köyden kovulur" sözü yine bize ait. Ben "kral çıplak" dediğim için kovulabilirim ama cevdettin'ler ölmez!

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
ya anasayfaya girişteki reklamlar kaldırılsa ne güzel olacak,madem para kazancaksınız,yardım kutusu açın isteyen paypaldan yada kredi kartından istediği kadar yatırsın site kalkınsın

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Konuyu hortlatıcam fakat yukarıda yazdığım sorun devam ediyor. Farklı bilgisayarlarda firefoxla denemelerimde ya hata mesajı çıkıyor ya da forum donuyor ve çok geç açıyor. Yöneticiler ilgilenir umarım.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Konuyu hortlatıcam fakat yukarıda yazdığım sorun devam ediyor. Farklı bilgisayarlarda firefoxla denemelerimde ya hata mesajı çıkıyor ya da forum donuyor ve çok geç açıyor. Yöneticiler ilgilenir umarım.

adblockplus>tercihler>süzgeçler>süzgeç ekle kısmına bunu yapıştır çözülür.

||static.linkz.net/linkz/*

hepsiteknik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar herkes kendi açısından haklı tabiki bende sayfaları dolaşırken link-z reklamları görmekten gerçekten rahatsızlık duyuyorum burada değil bir çok sitede öyle ama unutmamak lazımki forumların sitelerin ayakta durabilmesi ve bizlere daha iyi hizmet verebilmesi için malisef şart reklamlar dikkat etmezsek forumun açılımıyla ilgili sorun olmadığı sürece sorun yok

burda sadece anlamadığım yukarda banlanan yasaklanan arkadaşlar eleştirilerinden dolayımı banlandı yönetici arkadaşlar bu konuda gerekli bilgiyi vereceklerine inanıyorum..