Sen değil ama site açılmadığında banlanan, açıldığında affedilen biri var O kim deme, bilmiyorum (&PcMaSTeR dedi ki:Evet gece gitti, Dedim beni banladılarmı yoksa
aynı şey onun içinde geçerliTroy dedi ki:Umarım son gördüğün kişi Berkin olmaz Emule
ben lazım boş gelmem zatenPcMaSTeR dedi ki:Olaya bak Hiç Yoktan Kavga Çıktı(bizim yüzümüzden mi acaba :*) , Biri hapise biri Mezara
emubaltaci dedi ki:ben lazım boş gelmem zatenPcMaSTeR dedi ki:Olaya bak Hiç Yoktan Kavga Çıktı(bizim yüzümüzden mi acaba :*) , Biri hapise biri Mezara
emubaltaci dedi ki:ben lazım boş gelmem zatenPcMaSTeR dedi ki:Olaya bak Hiç Yoktan Kavga Çıktı(bizim yüzümüzden mi acaba :*) , Biri hapise biri Mezara
oda diycek bana sadece işarkadaşlarım emule derpatrick dedi ki:emule üstüne yapıştı kaldı bu tabir iiimi
konuşmayacam bu konu hakkındagokhans19 dedi ki:oda diycek bana sadece işarkadaşlarım emule derpatrick dedi ki:emule üstüne yapıştı kaldı bu tabir iiimi
Yoksa sdn ne telekom yüzünden kapanıyor muVolkan Taş dedi ki:Bu aralar Telekom'un saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. :L
Denizhan Dakılır dedi ki:Yoksa sdn ne telekom yüzünden kapanıyor muVolkan Taş dedi ki:Bu aralar Telekom'un saçmalıklarıyla uğraşıyoruz. :L