- Reaksiyon puanı
- 129
arkadaşlar dün gece Ösym sitesinden bahsederken saat 03:30 la 05:00 a kadar SDN ye giremedim ben. benden başka biri aynı sorunla karşılaştımı? :# Zzz
alperveli dedi ki:yoğunluktan dolayı olabilir zor açtım bugün
bakım var bakımpesimist dedi ki:alperveli dedi ki:yoğunluktan dolayı olabilir zor açtım bugün
sabahın 3 ila 5 arası saatlerinde ne yoğunluğu?.
öğleden sonra düzelteyim baripesimist dedi ki:alperveli dedi ki:yoğunluktan dolayı olabilir zor açtım bugün
site kapalı değil bakım varemubaltaci dedi ki:bakım var bakımpesimist dedi ki:alperveli dedi ki:yoğunluktan dolayı olabilir zor açtım bugün
sizde bilmezseniz kim bilecek?Berkin Bozdoğan dedi ki:Konu bizle veya sunucuyla ilgili değil sanırım. Geceyarısı da bi ara gitti; sonra bir baktık Anonymouse.org'dan bağlanılıyor. Sunucu yeniden mi bağladı dedim, bağlandığımda yine birkaç yüz kullanıcı sitede gözüküyordu.
İlginç bir durum velâkin sebebini bilmiyoruz.
gizem durmaz dedi ki:Ya bişey diyeceğim.Bende tam olarak bilmiyorum ama sizce sitede bazen oranım olabilir mi?
öyle olması gerekchimera dedi ki:gizem durmaz dedi ki:Ya bişey diyeceğim.Bende tam olarak bilmiyorum ama sizce sitede bazen oranım olabilir mi?
Onarım olmasın o (A)
Siz yedek alma ve kod güncelleme yapılınca oluyor diyorsunuz Berkin Bozdoğanda diyorki:Troy dedi ki:yedek alma işlemi ve kod güncelleme işlemleri için sitemizde en az ziyaretöi olan saatleri tercih ediyoruz ama yine de yakalanıyoruz size. Bu konuda daha farklı çözümler için çalışacağız arkadaşlar.
İlginize teşekkürler.
çaktırma Berkine anlatmıyolargokhans19 dedi ki:Siz yedek alma ve kod güncelleme yapılınca oluyor diyorsunuz Berkin Bozdoğanda diyorki:Troy dedi ki:yedek alma işlemi ve kod güncelleme işlemleri için sitemizde en az ziyaretöi olan saatleri tercih ediyoruz ama yine de yakalanıyoruz size. Bu konuda daha farklı çözümler için çalışacağız arkadaşlar.
İlginize teşekkürler.
İlginç bir durum velâkin sebebini bilmiyoruz.
Nedir bu çelişki böyle
PcMaSTeR dedi ki:Meşhur Haka Dansı Gibi galiba (BerkinBozdağan Topiğinden)
şimdi NŞA'da (Normal Şartlar Altında) maddenin, hangi durumunda oluyor bu Berkin? bu birinci sorumdu, ikinci soruma gelince Troy Bey, Halk şunu çok merak ediyor bir editör olarak 18 yaşını geçmemiş kızlar mini etek giymelimi? yoksa Abdüllah Gül Cumurbaşkanlığı adaylığından çekilmeli miTroy dedi ki:PcMaSTeR dedi ki:Meşhur Haka Dansı Gibi galiba (BerkinBozdağan Topiğinden)
Ofiste olmadığın için sana ninni gibi geliyor bunlar
Bir de bizi düşün. Nerde editör hakları nerde bu e-devlet?
ozaman kadar biraz kilo almam gerekecekPcMaSTeR dedi ki:Herhalde O zaman Maddenin Lav Püsküren hali olacak
emubaltaci dedi ki:ozaman kadar biraz kilo almam gerekecekPcMaSTeR dedi ki:Herhalde O zaman Maddenin Lav Püsküren hali olacak
ben judo biliyorum rakibim ne kadar güçlü olursa benim için o kadar iyi :SPcMaSTeR dedi ki:emubaltaci dedi ki:ozaman kadar biraz kilo almam gerekecekPcMaSTeR dedi ki:Herhalde O zaman Maddenin Lav Püsküren hali olacak
Bilemem Berkin abimiz Değişik strateji uygulayabilir. Yani Olay Kalıblada olmayabilir