SDN Yazılım Destek Ve Geliştirme Grubu

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Açıklama : Yazılımlar ve Programlar hakkında bilmediklerinizi sorunlarınızı , destek istediğiniz cevapları , ve geliştirmek veya kafanızda çizdiğiniz yazılımları nasıl oluşturabileceğinizi öğrenebileceğiniz bir grup. Ayrıyetten yeni yazılımları ve güncellenen son proramları hep beraber burada paylaşabilir fikirlerimizi yazabiliriz.

Bekliyorum hepiniz davetlisiniz :)

Grup Linki : SDN - Yazılım Destek ve Geliştirme Grubu

Grup Logosu :)

picture.php

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İşe yarar mı dersin? Ben pek anlamam bu işlerden ama üye olayım en iyisi ;)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
başka forumlardada var bu tür gruplar. temennim o dur ki insanlar akıllarına gelen fikirleri nasıl hayata geçireceklerini sorsunlar fakan şimdiye kadar gördüğüm şey ufak tefek işleri başkasına yaptırma çabasından başka birşey değil.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
başka forumlardada var bu tür gruplar. temennim o dur ki insanlar akıllarına gelen fikirleri nasıl hayata geçireceklerini sorsunlar fakan şimdiye kadar gördüğüm şey ufak tefek işleri başkasına yaptırma çabasından başka birşey değil.
Yazılım yapmaya meyilli gençler var forumumuzda benimde aklıma böyle bir grup açmak geldi herkes bildiği bir şeyi yazarsa o birşeyler birikerek karşı taraf için adeta bir eğitim görevi olur. Sonuçta birlikten kuvvet doğar deyimi buradan gelir :)