Su son bir kac aydir ShiftDelete.NeT Uyeler tarafindan cok agir elestirilere tabi tutuluyor.
Kafasina gore sekil vermeye calisiyor birileri.
SDN su mu SDN bu mu, SDN niye boyle SDN niye soyle.
Yeter artik demenin zamani geldi diye dusunuyorum.
Cunki uyesi bulundugum bir ortamin haksiz yere elestirilmesi beni rahatsiz ediyor.
Simdiye kadar hic bir forum yada internet sitesinde gormedigim kadar ilgili bir yonetim var.
Birebir irtibata gectiginizde sorununuz anlamsiz ve sacma degilse yahut daha onceden cevaplanmamissa mutlaka yanit aliyorsunuz.
Hic unutmadigim bir film repligi vardir.
"Yorum yapmak kenardan izleyenlerin isidir."
Site yonetimini elestiriyoruz ama bu elestiriler bazen cok sacma ve anlamsizlasiyor.
Hic kimse kusursuz degil ve ben inaniyorum ki ellerinden geleni yapiyorlar.
Ustelik hic birimizden bir tek kurus talep etmeden karsiliksiz yapiyorlar.
Biraz vefali olmak gerek.
Vefa nedir bilmeyenin de afedersiniz ama defolup gitmesi gerek
Bunun yolu budur arkadaslar,
Diyeceksiniz ki boyle baska yerlerde var.
Evet var.
Ama biz buraya uyeyiz, bu olusumun parcasiyiz.
Bu da bizi bir aile yapiyor, aile bireyleri olarak biz uyeler bu aileye sahip cikmazsak bu aileye ait degilizdir. Ucurulmadan cekip efendice gitmek en iyisidir.
Bu aile ortaminin huzurunu bozmaya, camur atmaya hic kimsenin hakki yok.
Bunu yapanlari zaten yonetim uzaklastiriyor,
uzaklastiriyor uzaklastirmasina da...
Yeni uyeliklerle gelip kaldiklari yerden devam edenler var.
Bunun baska aciklamasi yok.
Ama bunu yapanlar bilsin ki bu site SAHIPSIZ DEGILDIR.
Biz ailemize sahip cikariz.
Banlanmak pahasina da olsa bu siteyi acimasizca elestirenleri onlardan daha fazla ve agir elestirecegim.
Gerekirse siteyi ziyaretci olarak takip ederim farketmez.
Ama yinede Sinekleri Detoxlamaktan vazgecmem.
Not: Bu basligi acma sebebim tamamen siteye karsi site icinde yapilan haksiz ve anlamsiz yorum ve basliklara karsi duydugum tepkidir.
SDN Yonetiminden hic bir maddi/manevi cikarim yoktur olamazda.
Bu mesajin silinmesi, kilitlenmesi veyahut bana bu basliktan ve mesajdan dolayi bir yaptirim uygulanmasina kesinlikle hic bir tepki vermeyecegimi ve kabul edecegimi beyan ederim.
Ben bu siteye girerken forum kurallarini okudum hata yapmamaya ozen gostersemde bir defa yaptim cezami aldim.
Hakettigim bir cezaydi hicte sikayet etmedim, banlanirsamda hakettiysem ayni sekilde sessiz sedasiz giderim.
Bunun yolu budur.
Saygilarimla,
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \
Kafasina gore sekil vermeye calisiyor birileri.
SDN su mu SDN bu mu, SDN niye boyle SDN niye soyle.
Yeter artik demenin zamani geldi diye dusunuyorum.
Cunki uyesi bulundugum bir ortamin haksiz yere elestirilmesi beni rahatsiz ediyor.
Simdiye kadar hic bir forum yada internet sitesinde gormedigim kadar ilgili bir yonetim var.
Birebir irtibata gectiginizde sorununuz anlamsiz ve sacma degilse yahut daha onceden cevaplanmamissa mutlaka yanit aliyorsunuz.
Hic unutmadigim bir film repligi vardir.
"Yorum yapmak kenardan izleyenlerin isidir."
Site yonetimini elestiriyoruz ama bu elestiriler bazen cok sacma ve anlamsizlasiyor.
Hic kimse kusursuz degil ve ben inaniyorum ki ellerinden geleni yapiyorlar.
Ustelik hic birimizden bir tek kurus talep etmeden karsiliksiz yapiyorlar.
Biraz vefali olmak gerek.
Vefa nedir bilmeyenin de afedersiniz ama defolup gitmesi gerek
Bunun yolu budur arkadaslar,
Diyeceksiniz ki boyle baska yerlerde var.
Evet var.
Ama biz buraya uyeyiz, bu olusumun parcasiyiz.
Bu da bizi bir aile yapiyor, aile bireyleri olarak biz uyeler bu aileye sahip cikmazsak bu aileye ait degilizdir. Ucurulmadan cekip efendice gitmek en iyisidir.
Bu aile ortaminin huzurunu bozmaya, camur atmaya hic kimsenin hakki yok.
Bunu yapanlari zaten yonetim uzaklastiriyor,
uzaklastiriyor uzaklastirmasina da...
Yeni uyeliklerle gelip kaldiklari yerden devam edenler var.
Bunun baska aciklamasi yok.
Ama bunu yapanlar bilsin ki bu site SAHIPSIZ DEGILDIR.
Biz ailemize sahip cikariz.
Banlanmak pahasina da olsa bu siteyi acimasizca elestirenleri onlardan daha fazla ve agir elestirecegim.
Gerekirse siteyi ziyaretci olarak takip ederim farketmez.
Ama yinede Sinekleri Detoxlamaktan vazgecmem.
Not: Bu basligi acma sebebim tamamen siteye karsi site icinde yapilan haksiz ve anlamsiz yorum ve basliklara karsi duydugum tepkidir.
SDN Yonetiminden hic bir maddi/manevi cikarim yoktur olamazda.
Bu mesajin silinmesi, kilitlenmesi veyahut bana bu basliktan ve mesajdan dolayi bir yaptirim uygulanmasina kesinlikle hic bir tepki vermeyecegimi ve kabul edecegimi beyan ederim.
Ben bu siteye girerken forum kurallarini okudum hata yapmamaya ozen gostersemde bir defa yaptim cezami aldim.
Hakettigim bir cezaydi hicte sikayet etmedim, banlanirsamda hakettiysem ayni sekilde sessiz sedasiz giderim.
Bunun yolu budur.
Saygilarimla,
:w00t:/|sDn|
/▌
/ \