SDN Windows E-Dergisi Yapalım mı?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar bildiğiniz gibi linux'çular e-dergi hazırlıyacak.Biz de yapalım mı?windowscular olarak güzel birşey ortaya çıkarabiliriz bence:Dphotoshopdan anlayan biri de yardımcı olursa bence biz bu işi linux'çulardan daha iyi yaparız:)

*Güncelleme:)

Arkadaşlar bu işi eğlencesine yapacağız.Maalesef şuanda sadece iki kişiyiz ben ve virüsizmir Desteklerinizi bekliyoruz

Grup msn adresimiz ;

group1228023@groupsim.com

Desteklerinizi bekliyoruz
*jea fikrini çaldığım için özür dilerim ama güzel fikir:thumbup1::):)(umarım kızmazsın)

Dergi ekibi

By efsane

Virüsizmir

Ugurhanuslu

(Ekipde yer almak için grup msn adresini eklemeniz yeter)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
teşekkürler:)ama ses yok:(benle sen çıkaramayız ama:)

---------- saat 19:39 eklendi ---------- önceki mesaj saat 19:30 eklenmişti ----------

hadi windows sevenler:)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Zamanınız var mı ? emek ister, azim, gönül ister, güç ister, aşk ister.. .tamam kabul sondaki maddeler abartı. :D Efsane anlıyo musun hiç sen e-dergiden ?

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Sana bir öneri;

Konunun ilgi çekmesi için başlığı "SDN Windows E-Dergisi Yapalım mı?" olarak değiştir.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
HaPS nerede yahu hiç görünmüyor bu aralar, olsa kesin desteklerdi. :D

bortu2

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Windowsu seviyorum ilerde ekmek teknem olabilir (teknik servisçiyimde)

photoshopdanda yetecek kadar anlıyorum

muhabbetimde iyi :D

biçilmiş kaftanım galiba :D

aslında linuxu da seviyorum ama el Windowsa mahkum :D

teklif olursa vaktimi ayırabilirim hemde photoshopumu geliştirmiş olurum.Msn:playforfun@sagocuyuz.com

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Photoshop bilmiyorum ama takipteyim yapabileceğim noktada devreye girerim :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Windowsun reklama ihtiyacı yok ..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Reklam tarzı değilde, Programların nasıl kullanıldığına, oyunlara, işletim sisteminden nasıl faydalanılacağına ve beklenen gelişmelere yer verilirse herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Reklam tarzı değilde, Programların nasıl kullanıldığına, oyunlara, işletim sisteminden nasıl faydalanılacağına ve beklenen gelişmelere yer verilirse herkes için faydalı olur diye düşünüyorum.
Ben varım ! birazcık pohotshop bilgim ve birazcık ta windows bilgimle elimden geleni yaparım :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Evo dediğin gibi olursa iyi olur.Zaten amaçta eğer yapılacaksa bu yönde olmalı.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hmmm şimdi biraz daha oturdu. Program veya oyun incelemesi yapabilirim bak :) Yazıları da Türkçe bakımından inceleyebilirim. Win7 kullanıyorum bu arada. Yap listeyi, kur ekibi, çıkartalım dergiyi :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Zamanınız var mı ? emek ister, azim, gönül ister, güç ister, aşk ister.. .tamam kabul sondaki maddeler abartı. :D Efsane anlıyo musun hiç sen e-dergiden ?
Valla e - dergiden anlamıyorum ama Zaman ,Emek Azim ve Aşk var
Sana bir öneri;

Konunun ilgi çekmesi için başlığı "SDN Windows E-Dergisi Yapalım mı?" olarak değiştir.

İlgine teşekkürler başlığı düzenledim:)

Windowsu seviyorum ilerde ekmek teknem olabilir (teknik servisçiyimde)

photoshopdanda yetecek kadar anlıyorum

muhabbetimde iyi :D

biçilmiş kaftanım galiba :D

aslında linuxu da seviyorum ama el Windowsa mahkum :D

teklif olursa vaktimi ayırabilirim hemde photoshopumu geliştirmiş olurum.Msn:playforfun@sagocuyuz.com
ekleyeyim
Ben varım ! birazcık pohotshop bilgim ve birazcık ta windows bilgimle elimden geleni yaparım :)
Teşekkürler
Hmmm şimdi biraz daha oturdu. Program veya oyun incelemesi yapabilirim bak :) Yazıları da Türkçe bakımından inceleyebilirim. Win7 kullanıyorum bu arada. Yap listeyi, kur ekibi, çıkartalım dergiyi :)
Teşekkürler

Arkadaşlar windowsun taabiki reklama ihtiyacı yok o açıdan bakarsak linux'unda yok:)Ama bu bence zevkli olacak ilk dergimizde pek ilgi olmasa bile diğer sayılarımızda yardımlar artacaktır

Hatta linux dergisi ile ortak bir çalışma da yapabiliriz ileride

(msn grubu kurmaya karar verdim yardımcı olacaklar msnlerini pm atarsa sevinirim:))

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Linux ile Windows'un tek ortak noktası var o da "Wine". Bu konuda ortak çalışma yapılabilir. Bir de Windows ve Linux sistemlerde çalışabilen multi-platform programlara yer verilebilir.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Başlık değiştirilmediği sürece ilgi görmez bu konu. @evowinds, sen değiştir istersen başlığı.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Ha gayret, bu hızla gidersek Linux E-Dergiden önce hazır olur :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
arkadaşlar hadi destek lütfen:)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Yazılmış çizilmiş şeylerin tekrar tekrar yapılmasına hiç gerek yok bence.
Açın CHIP'in online arşivini 1996-2009 senesi arası tüm windows ile ilgili olanları okuyun.
Zaten %70-80 i sizin hazırlayacağınız şeyler olacakdır. Hazırladığınız birkaç konu dışında farklı birşey göreceğimi sanmıyorum. Neyse ısrarlıysanız yolunuzda başarılar..

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
@Cloakengaged;
Amaç zaten yapılmışı tekrarlamak veya kopyalamak değil. Yeni, farklı ve ulaşılabilir, ücretsiz ve "bizim dilimizden anlayan" bir dergi yapabilmek. Senin de bu yönde orijinal fikirlerin olursa katkıda bulunmanı rica ederiz.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Linux için e-dergi çıkmasının nedeni Linux'un çevreler tarafından yeterli olarak bilinmemesi sonucunda oluşan cahilliği kaldırmak.
Ancak Windows'u bilmeyen yok, hepimiz Windows uzmanıyız mübarek :)
Ayrıca Linux ve özgür yazılım kendini insanlığa adamış ve bu konuda felsefeler üretmiş bir sistem.
Yani bu uğurda çalışmak bir nevi insanlığın ve dünyaya az çok yarar sağlıyor ve o yüzden gönüllü sayısı çok çıkıyor.
Ancak sizin bu yaptığınız en fazla Microsoft'un cebindekileri arttıracak o yüzden gönüllü çıkacağını sanmıyorum.
Bu tür konuları özellikle moderator sıfatında birinin açmadan önce etraflıca düşünmesi ve sadece geçici hevesler ile yarışma hırsına kapılmaması düşüncesindeyim.
Saygılar dilerim
realmanager

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
Linux için e-dergi çıkmasının nedeni Linux'un çevreler tarafından yeterli olarak bilinmemesi sonucunda oluşan cahilliği kaldırmak.
Ayrıca Linux ve özgür yazılım kendini insanlığa adamış ve bu konuda felsefeler üretmiş bir sistem.
Yani bu uğurda çalışmak bir nevi insanlığın ve dünyaya az çok yarar sağlıyor ve o yüzden gönüllü sayısı çok çıkıyor.
Ancak sizin bu yaptığınız en fazla Microsoft'un cebindekileri arttıracak o yüzden gönüllü çıkacağını sanmıyorum.
Bu tür konuları özellikle moderator sıfatında birinin açmadan önce etraflıca düşünmesi ve sadece geçici hevesler ile yarışma hırsına kapılmaması düşüncesindeyim.
Saygılar dilerim
realmanager

doğru söze ne denir? :thumbup:

ubuntuman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Saygılar dilerim
realmanager

Doğru söze şapka çıkarılır

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Saygılar dilerim
realmanager
Madem windows uzmanısın eleştiri yapmak yerine yardımcı olabilirsin:)emin ol windows kullananların yarısı ücret ödemiyor.Yarışmak gibi bir kastım yok.Bu işten para da kazanamayacağımıza göre eğlencesine yapıyoruz:wink:Moderatör olmakla düşüncelerim neden değişmeli anlamış değilim hala:)

Bizden de sevgiler

By Efsane:)

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
başlıklar:
*windows'u 10 adımda hızlandırın..
*windows nasıl temizlenir
*en iyi virüs programı
*programlarınızı güncel tutun
*zararlı sitelere karşı önlemler
*en şaşaalı oyunlar için xp yetmez size w7 lazım (+ram)
...