Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
elbruz ve ruby arasında kaldım. ama elbruz mavi soft ışıklı logoyu gerçekten güzel tasarlamış. fantastik bir hava katmış logoya. ancak kanatların hoş olmadığı kanaatindeyim. biraz da shift delete net yazısını küçük ve flu yaparsa logo daha ön plana çıkar. umarım elbruz bu mesajımı okuyordur. ayrıca diğer logolarda gerçekten güzel. ellerinize sağlık.
Biz, yarışmanın bu kadar ilgi toplayacağını düşünmemiştik. O nedenle duvar kağııdına ek olarak kazanan arkadaşlarımıza bazı sürprizlerimiz de olacak. Gün içerisinde duyuruyor olacağız.
merhaba arkadaşlar malumunuz askerdeydim bu oylamada ben yoktum ama 3. olmuşum bu nedenle Shiftdelete.Net banada bir takvim yolladı bugün elime ulaştı knightı hiç oynamadım ama takvim gerçekten çok gösterişli duruyor.güzel bir hatıra olarak saklayacağım bu hatırayı bana veren Shiftdelete.Net e ve üyelerine çok teşekkür ederim.