Ap Yazılım
Forum ♥ SDN
Ben şuanda bir eklenti kodlaması için kollarımı sıvadım. Amacım konu açarken üyelerimiz artık arama yapıp uygun kategoriyi daha hızlı bulmasını sağlamak. Temellerini attık bakalım inşallah başarırız
Kolay gelsin hocam. Ben de şuan üniversitemin finalleri ile cebelleşmekteyim...Ben şuanda bir eklenti kodlaması için kollarımı sıvadım. Amacım konu açarken üyelerimiz artık arama yapıp uygun kategoriyi daha hızlı bulmasını sağlamak. Temellerini attık bakalım inşallah başarırız
Ekli dosyayı görüntüle 194370
O sorun bende de var yarın 2 sınavım varKolay gelsin hocam. Ben de şuan üniversitemin finalleri ile cebelleşmekteyim...
Başarılar dilerim hocamO sorun bende de var yarın 2 sınavım var![]()
Bende sana inşallah iyi geçer ve güzel bir not alırsınBaşarılar dilerim hocam![]()
Kolay gelsin hocamiPhone 14 ekranını 15 ekranı ile değiştirdim.
Dinamik ada hakkında çalışıyorum. Ve cihazın işlemcisini de hafızasını da yükselteceğim. İPhone 14 kasası içerisinde modifikasyon yapmaya çalışıyorum.![]()
Teşekkürler hocam. Size de kolay gelsin.Kolay gelsin hocam
Kolay gelsin hocam.Fonksiyonlara çalışıyorum.![]()
Bölümünüz ne hocamO sorun bende de var yarın 2 sınavım var![]()
Hangi fonksiyonun çalışıyor? Parmak izi okuyucu? NFC? Kamera stabilite? Gps?Fonksiyonlara çalışıyorum.![]()
Bilgisayar programcılığıBölümünüz ne hocam
SDN Forum XenForo kullandığına göre PHP eklentisi yazıyorsun sanırım.Ben şuanda bir eklenti kodlaması için kollarımı sıvadım. Amacım konu açarken üyelerimiz artık arama yapıp uygun kategoriyi daha hızlı bulmasını sağlamak. Temellerini attık bakalım inşallah başarırız
Ekli dosyayı görüntüle 194370
Şuan tema entegre olarak çalışır durumda kodlar ama eklenti haline getireceğim.SDN Forum XenForo kullandığına göre PHP eklentisi yazıyorsun sanırım.
Hadi hadi geç oldu git dinlen.Şuan tema entegre olarak çalışır durumda kodlar ama eklenti haline getireceğim.