SDN Üyeleri Moderatörlerini Seçiyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] nin bu forumdan kesinlikle ayrılmaması gerekiyor.. :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Kendinizde haklısınız, ama biz anlaşamıyoruz belli ki biraz, şu diğer konudaki tartışmalarımızdan dolayı olsa gerek.

Gerçekten seninle kişisel bir problemim yok -başka konulardaki uslubun hoş değildi orası ayrı- :)

Ben bu forumda genç arkadaşlara hep tavsiyeler vermeye çalışıyorum farkındaysan, anlaşamamızın sebebi tamamen bakış açılarıyla alakalı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aday olduğun 2 bölümden birinde oyumu sana verdim ayrıca:)

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
18 yaşından ufak birilerilerinin iyi araba kullanıp anlamaları senin yeterliliğini göstermiyor :) O kişilerin yeterliliği o. Senin fazla yada az oy alman, ne kadar arkadaşın olduğunu gösterir sadece.

Bu 5 yaşında koltuklara sürtünen çocuktan cinsellik tecrübesi almak gibi birşey:) Bazı şeyler zamanla öğrenilir.

K.bakma ama yaptıgın yorumun bu bolumu icin(;Bu 5 yaşında koltuklara sürtünen çocuktan cinsellik tecrübesi almak gibi birsey) kınıyorum son derece ahlaksız bir örnek

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] olmasa inanın ki forumda konulara kimse bu kadar mesaj yazmaz forum hit düşer :)
[MENTION=142972]tambjk[/MENTION] siz bir konuda bende yazmam yanıma bir muhalif lazım :)

@tambjk nin bu forumdan kesinlikle ayrılmaması gerekiyor.. :)

Sen kime sataşacaksın ozaman var mı başkası ondan cok sen kaybedersin :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@tambjk olmasa inanın ki forumda konulara kimse bu kadar mesaj yazmaz forum hit düşer :)
@tambjk siz bir konuda bende yazmam yanıma bir muhalif lazım :)

Sen kime sataşacaksın ozaman var mı başkası ondan cok sen kaybedersin :)

Eywllh saolun arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...