SDN Üyeleri Mod ve Admin

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar böyle bir konu açmaya düşündüm son zamanlarda SDN forumda Üyeler ve Modlar arasında Bazen gerginlikler oluyor tartışmalar huzur bozucu mesajlar düşüncelere görüşlere saygı duymama ve mesaj silinmeler gibi bir cok yaşanmaya başladı forumda Belki öncede vardı ama bu aralar cok sık sık olmaya başladı bunun yüzünde coğumuz ceza yedik ve ya bannlanan arkadaşlarımız oldu Bu yüzden Tartışalım Bu sorunu Hep beraber Bulalım Ve Cözelim Hepmiz SDN cok seviyoruz Sevdiğimiz Bir forumu daha hareletli tartışmalar ve huzur bozucu olmamasına mani olmak icin Tartışalım konuşalım Cözelim Bu arada Burda Her görüşe sizden ricam saygı duyulmasını istiyorum kimse kimse sataşmadan bu sorunu cözelim hep beraber.

SDN-logo.jpg

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Arkadaşlar,

200.000 üyenin bulunduğu bir platformdan bahsediyorsak, hiç tartışma olmamasını sağlamak mümkün değildir. Tartışma insanlığın doğasında vardır. Bunu da en aza indirgemek birbirimize saygı göstererek olur. Bunun başka bir yolu yoktur.

Bunun haricinde şu sıralar tatışmaların sık sık olduğunu da düşünmüyorum. Elbetteki insanlar tartışır ama hakarete varan aşağılayıcı tavırlar sergilemeden bunu yapmalılardır. Bunu yapmayanlara yönetim olarak ceza veririz.

Yönetim ekibiyle yaptığımız toplantılar istişaharelerde ilk cümlemiz her zaman üyelerle tartışmaya girilmemesi olmuştur. Tabi bunu da 0 hata ile yapmak gerçekten zor, ki biz de insanız bunu da unutmamanızı rica ediyorum.

Dediğim gibi herkes birbirine saygı ile yaklaşırsa tartışmaları en aza indiririz.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Karşındaki insanan kendini düşünüp mesaj yazmak en tutarlısı ben öyle yapıyorum sorunları en aza indirmeye çalışıyorum takım konusunda forumda çok tartışma oluyor malesef kışkırtıcı mesajlar işleri bozuyor yoksa oldukça iyi güzel bir form 1 aydır burdayım burdaki ortam başka bi yerde olmadığını söyleyebilirim.
Çalışmalarınızda başarılar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=376]pesimist[/MENTION] hocam cok güzel yazmışsın benim de demek istediğim bu tartışmalar en aza indirmek tabi küfür olmadan herkes hatta yapar bu demek değildirki mod arkadaşlarımız hata yapmaz şöyle bir izlenim oldu bende forumda yazılan mesajlara alıntılara bakınca üyeler icinde bir birlerine gıcık bağlayanlar olduğunu gördüm kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı cercevesinde olmalıyız bu konun acmamın nedeni de bu

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
[MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION] hocam aklıma geldi gene... :(
Çok ağır cezaydı çook :(

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Bak mesela forumda en fazla tartışan kişilerden birisiyim :D ama No hakaret

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ne biçim forum kardeşim burası akıllı olun hepiniz, yakarım burayı :D gerçekten bazı konularda çok sabırlı olmak gerekiyor çook.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar,

200.000 üyenin bulunduğu bir platformdan bahsediyorsak, hiç tartışma olmamasını sağlamak mümkün değildir. Tartışma insanlığın doğasında vardır. Bunu da en aza indirgemek birbirimize saygı göstererek olur. Bunun başka bir yolu yoktur.

Bunun haricinde şu sıralar tatışmaların sık sık olduğunu da düşünmüyorum. Elbetteki insanlar tartışır ama hakarete varan aşağılayıcı tavırlar sergilemeden bunu yapmalılardır. Bunu yapmayanlara yönetim olarak ceza veririz.

Yönetim ekibiyle yaptığımız toplantılar istişaharelerde ilk cümlemiz her zaman üyelerle tartışmaya girilmemesi olmuştur. Tabi bunu da 0 hata ile yapmak gerçekten zor, ki biz de insanız bunu da unutmamanızı rica ediyorum.

Dediğim gibi herkes birbirine saygı ile yaklaşırsa tartışmaları en aza indiririz.

Thats true