http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gow0mhIwiz4 direk Youtube üzerinden açabilirsen izleyebilirsin@lordarcual 'ın paylaştığı fakat göremediğim video üzerinden tahminde bulunup, kaslı bir adam olduğunu düşünerek, sonrasında senin "benim bir iddiam yok" sözüne itafen 2 mesaj önce söylediklerini hatırlatayım dedim![]()
Videoda Bruceleenin mınçıka ile masa tenisi oynaması var![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gow0mhIwiz4 direk Youtube üzerinden açabilirsen izleyebilirsinDoğru kaslı bir adam var
Benim bilgisayar arada gidiyor ondan biraz yavaş gönderdim kusura bakma
Malum 800 GB veri + 150'den fazla uygulama/oyun olunca bilgisayar arada donuyor
![]()
ilacı geç. sabah ve akşam süt iç. ve her gün 15+15 barfiks çek. onun haricinde bir şey yapmasanda 22 ye kadar boyun 2-4 cm atarBoy 182. Kilo 75. Arkadaşlar boyumu 8 sm nasıl artıra bilirim? Fark etmez ilaçla filan 1-2 yıla. Yaşım 19 olucak. Yardım lutfen![]()
Sakın ha ilaç kullanmayın,tamamı para tuzağıdır.İlaçla boy uzatma diye bir şey yoktur.Boy uzaması genetik ve çevresel faktörlerle alakalıdır.İlaçlar sadece hormonlarını ve vücut dengeni bozar.Boyun gayet normal bence : ) Neden kafana takıyorsun ki ? Ama gene de uzamak istiyorum diyorsan,barfiksle beraber (barfiks çekilen borunun ismini unuttum : ) hah işe ona asıladabilirsin.Günde sabah akşam hiç inmeden 1-1.5 dk asılırsan epey esner vücudun,bol bol uyumayı da unutma.Son olarak büyüme hormonlorunun gece 9-12 arası salgılandığını duymuştum.İyi akşamlar.Tmm yaparım aynen yazdıklarını. Teşekur ederim. Bide şu ilaçı duydunuzmu süte karıştırdıkda daha çok faydası oluyormuş ' v-tall growth'
Ohooo,günlük 3-4 saat gençler için ne kadar az biliyor musun : ) en azından 7-8 saat uyuyacaksın ki uzayabilesin,vücut sadece uyurken gelişir çünkü.Tmm hocam bilgilendirmen uçun çok saoltmm asılı kalmayı yapıyorum gun içi toplamda 10 dk. İşe yarıyıcak bence. Uyumak problem işte. Günlük 3-4 saat uyuyorum sadece.
![]()
Tmm hocam bilgilendirmen uçun çok saoltmm asılı kalmayı yapıyorum gun içi toplamda 10 dk. İşe yarıyıcak bence. Uyumak problem işte. Günlük 3-4 saat uyuyorum sadece.
![]()
195 boy 94 kilo![]()