Ankara dolmuşu kalkıyo arkadaşlar
Ankara dan gelmek isteyenler profilimden msn adresime ulaşıp benimle iletişime geçebilirler.
Spyı, mukoyu, LaWayı alır gelirim bi gün hızlı trenleİsmail 3-4 kişiye kadar evde misafir edebilirimtrenle gelin ağır ağır ne olacak...
Spyı, mukoyu, LaWayı alır gelirim bi gün hızlı trenle
Hızlı tren bi yapılsın da harbiden de gelebiliriz sen her an hazırlıklı ol![]()
Geri gelirken de Gökhan abi bindirir trene artıkevet gelebiliriz yemek maliyetini tirene vermiş oluruz![]()
![]()
Geri gelirken de Gökhan abi bindirir trene artık![]()
Yarınızı trenle, yarınızı otostopla göndeririz merak etme ismail![]()
Hönkkkk ...yok ismail yatağa atsa kaç kişiyi atacak![]()
![]()
yok ismail yatağa atsa kaç kişiyi atacak![]()
![]()
Hönkkkk ...
Ramazan Programı yapıcaklar konuşulan mevzuya bak :sleep:
dünyada o kadar güzel kız varken sizi niye atayım yatağa![]()
![]()
istanbuldaki arkadaşlar. Emu Mod'umuza özelden mesaj atın. kayıt yapıyor. bir gün ayarlayacağız. Ben Ritz Carlton, Sheraton'da falan yer bakıyorum :d
Abi galata iyidi ya ne güzel balık ekmek yiyecedik.istanbuldaki arkadaşlar. Emu Mod'umuza özelden mesaj atın. kayıt yapıyor. bir gün ayarlayacağız. Ben Ritz Carlton, Sheraton'da falan yer bakıyorum :d
Hangi ilçede oturuyorsun acabaYaşadığım ilçeden SDN'ye takılanların olduğunu sanmıyorum. O kadar süredir burdayım olsaydı sanırım görürdüm.
Ankara da fazla kişi yok ki zatenya ankara uyuma istanbuldan neyimiz eksik yokmu hiç ankara yaa10 kişilermiş
bize 3 4 kişi daha lazım hadi ankaradakiler göreyim sizi
Ankara da fazla kişi yok ki zaten
Ankara koçları bekliyoruz herkesi![]()
Merhabalar.. Ben de katılmak isterim. Yaşım 15 ama eğer katılmama bir mağruz görmüyorsanız iletişime geçelim.Ankara dolmuşu kalkıyo arkadaşlar
Ankara dan gelmek isteyenler profilimden msn adresime ulaşıp benimle iletişime geçebilirler.