SDN Uyarı Sistemi

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Yeni bir üyeyim. Forum kurallarını okudum ama kurallara riayet edildiğini düşünmüyorum.

Forumda bir canlılık yok. Bence ekibin genişletilmesi gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak yayınların moderatörlerce denetlenmesi ve öyle yayına sürülmesi gerekir.

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Yeni bir üyeyim. Forum kurallarını okudum ama kurallara riayet edildiğini düşünmüyorum.

Ek olarak yayınların moderatörlerce denetlenmesi ve öyle yayına sürülmesi gerekir.
İşe alındınız!

- Technopat Forum :)

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Diyelim ki adamın acil bir sorusu var. Konuyu başlatmak istiyor. Belki modların işi var onaylayamadı. Ne olacak o adamın sorusuna? Ayrıca dediğinin olması için 7/24 modların aktif olması lazım olmaz o iş empati kur.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
yav diyelim aktif olamadı hiç biri. Ya da sorusu olan gecenin 3-4’ünde yazdı. Aktif kullanıcı var ama mod yok. Hocam tutmaz zorlamayın. Mod olmak istiyorsanız bu konuyu açmakla olmaz söyleyim

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
yav diyelim aktif olamadı hiç biri. Ya da sorusu olan gecenin 3-4’ünde yazdı. Aktif kullanıcı var ama mod yok. Hocam tutmaz zorlamayın. Mod olmak istiyorsanız bu konuyu açmakla olmaz söyleyim
Bence forumda gerekli otorite sağlanmalı.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Bu forum Türkiye'nin en çok etkileşim olan teknoloji forumu burda da canlılık yoksa hiç bir yerde yoktur ayrıca Türkçe konusuna gelecek olursak belki haklısın ama her yanlış kullananı uzaklaştırırsak forumda kimse kalmaz..

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Bu forum Türkiye'nin en çok etkileşim olan teknoloji forumu burda da canlılık yoksa hiç bir yerde yoktur ayrıca Türkçe konusuna gelecek olursak belki haklısın ama her yanlış kullananı uzaklaştırırsak forumda kimse kalmaz..
Forumda son açılan konuların çoğu yeni hesaplar tarafından açılan konular oluyor. Soruları çözüme ulaştığında ise hesabı terk ediyorlar. Böylece hayalet hesaplar oluşuyor. Bence böyle hesaplar forumun arayüzünü kirletiyor.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Her şeyden önce bizler de insanız. Kendi okulumuz özel hayatımız sosyal çevremiz var. Lütfen değerlendirme yaparken bunları göz önünde bulundurun. Tabiki elimizden geldiğince görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni kullanıcıları çok sıkmamak adına ilk hatalarında müsamaha gösteriyoruz. Her yapılan hataya ban atacak olsaydık kullanıcı kalmazdı forumda. Bariz bir şekilde devam eden olursa ceza veriyoruz. Daha da ötesi (başka forumlarda olanın aksine) yetkiden dolayı üst mertebeden konuşmuyoruz kullanıcılarla. Sıradan bir üyeden farkım olduğunu düşünmüyorum bu forumda.(Yetkiler dışında)

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Forumun en az 1/4'ü böyle hesaplardan oluşuyor.

Melih Beyefendi

Profesör
Reaksiyon puanı
887
İSTANBUL/Sultangazi (Türkiye Cumhuriyeti)

Galiba Technopat Sosyal kullanıyorsunuz.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Forumda son açılan konuların çoğu yeni hesaplar tarafından açılan konular oluyor. Soruları çözüme ulaştığında ise hesabı terk ediyorlar. Böylece hayalet hesaplar oluşuyor. Bence böyle hesaplar forumun arayüzünü kirletiyor.
Bir sorununuz oldu diyelim, cevap bulduktan sonra çıkış yaptınız. 2 ay sonra geldiğinizde hesabınızı bulamazsanız hoş olmazdı değil mi :) Bundan dolayı aktif olmayan hesapları kapatmak olmaz diye düşünüyorum.

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Bir sorununuz oldu diyelim, cevap bulduktan sonra çıkış yaptınız. 2 ay sonra geldiğinizde hesabınızı bulamazsanız hoş olmazdı değil mi :) Bundan dolayı aktif olmayan hesapları kapatmak olmaz diye düşünüyorum.
Ama genellikle o hesaba girmek yerine farklı hesaplar açıyorlar bu da dediğim sorunu çoğaltıyor. Açılan konular da şundan dolayı denetlenmeli: çoğu konu çözüm bulamadan zaman aşımına uğruyor. Bu yüzden açılan konuları süzgeçten geçirmenizi ve aynı kişi tarafından oluşturulduğunu duşünduğünüz hesapları birleştirmenizi öneririm

Ayrıca konu başlıkları çok yetersiz.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Ama genellikle o hesaba girmek yerine farklı hesaplar açıyorlar bu da dediğim sorunu çoğaltıyor. Açılan konular da şundan dolayı denetlenmeli: çoğu konu çözüm bulamadan zaman aşımına uğruyor. Bu yüzden açılan konuları süzgeçten geçirmenizi ve aynı kişi tarafından oluşturulduğunu duşünduğünüz hesapları birleştirmenizi öneririm

Cumartesi akşamı üye olmuşsunuz. Bunların böyle olduğuna dair bilginiz nasıl bu kadar çabuk oluştu. Bence derdiniz başka

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Cumartesi akşamı üye olmuşsunuz. Bunların böyle olduğuna dair bilginiz nasıl bu kadar çabuk oluştu. Bence derdiniz başka
Ayağımı buraya alıştırmamı gerek gördüm. O nedenle forumun zayıf noktalarından bahsederek forumun iyileştirilmesini sağlamak istedim.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Forumun en az 1/4'ü böyle hesaplardan oluşuyor.
bunları tam olarak bilmek için uzun süredir üye olman gerekmez mi?

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Ama genellikle o hesaba girmek yerine farklı hesaplar açıyorlar
Işte bu tür şeylerin önüne geçmek için multi üyelik farkettiğimizde hesabı kapatıyoruz.

Tavsiye olarak açılmasını istediğiniz konu başlıklarıyla ilgili buraya konu açabilirsiniz.

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
o zaman 3 günlük bilginizle yorumlamayın bence biraz takılın sonra empati yapın anlarsınız.
Açıkçası bu konuyu forumdaki bir konuya tepki olarak açtım. Bazı forumları eleştirerek elinize ne geçiyor? Ben de forumdaki bu eksiklikleri paylaşarak biraz bu mecrayı değerlendirmek istedim.

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Bizler forumun paralı askerleri değil gönüllüleriyiz :) Evimiz, işimiz, ailemiz, çocuğumuz var. Yirmidört saat evet nöbetçi dikemeyiz lakin mümkün mertebe sizler için buradayız. Forumun ve üyelerin gayet düzenli olduğu kanısındayım. Her kasada çürük yumurta çıkabilir. Fark edecek olursanız raporla butonu var. Söz veriyorum gereğini yapacağız!

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Bizler forumun paralı askerleri değil gönüllüleriyiz :) Evimiz, işimiz, ailemiz, çocuğumuz var. Yirmidört saat evet nöbetçi dikemeyiz lakin mümkün mertebe sizler için buradayız. Forumun ve üyelerin gayet düzenli olduğu kanısındayım. Her kasada çürük yumurta çıkabilir. Fark edecek olursanız raporla butonu var. Söz veriyorum gereğini yapacağız!
Bir de bir şey sormak istiyorum. Siz kurallara aykırı konuları silmek yerine kilitliyor musunuz?

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Kim bu @MIRROR?

Bu forum fazlasıyla durağan ama elimizden geldiğince biz kullanıcılar konu açmak, konulara MANTIKLI cevap vermeye ve insanların sorunlarını çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz.

O yok bu eksik şu yanlış diyerek elinize ne geçiyor?

Biraz katkı sağlasanız keşke!

Forumun TDK'si

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359
Kim bu @MIRROR?

Bu forum fazlasıyla durağan ama elimizden geldiğince biz kullanıcılar konu açmak, konulara MANTIKLI cevap vermeye ve insanların sorunlarını çözüme ulaştırmaya çalışıyoruz.

O yok bu eksik şu yanlış diyerek elinize ne geçiyor?

Biraz katkı sağlasanız keşke!
Aktif olduğum zamanlarda bilgim olan konulara cevap vereceğimden kuşkunuz olmasın.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,807
Bir de bir şey sormak istiyorum. Siz kurallara aykırı konuları silmek yerine kilitliyor musunuz?
Evet silmek yerine kilitlemeyi tercih ediyoruz. Ikıncı bir üye aynı hataya düşecekse görsün istiyoruz. Yanlışın üstünü örtmek yeni bir yanlışa sebebiyet vermesin.