SDN Trabzonspor Kulübü

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ulannn bütün yeni sekmede açılanları kapattım burayı görünce.biz trabzonsporumuzu tutalım,millet te kendi takımlarını tutsunlar.bu takımı sevmeye ne yürek yeter ne de sevda.ÖLÜMÜNE TRABZON

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
isimlerinizi ekledim arkadaşlar grubumuza katılım için teşekkürler.

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bende üye olmak istiyorum Trabzon da ikamet eden biri olarak

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Hissedebiliyor musunuz Fırtına öncesi sessizliği.
Yada bir kıpırtı var mı damarlarınızda akan kanda.
Yada görebiliyor musunuz denize yansıyan bordo mavi ışıltıyı.
Belki de hiç bu kadar yakın olmamıştı bu duygular.
Tam 25 yıl önce en son sabahlara kadar horon oynanmıştı şehrin tüm sokaklarında.
O zaman ki sevinci Anadolu tek yürek yaşamıştı Trabzonspor um ile.
Şimdi belki bu yolda yalnız görünüyorsun.
Ama inanıyorum ki tekrardan senin sayende bir sevinç yaşanacak yurdun dört bir köşesinde.
Hayde uşaklar içimizdeki bu heyecan fırtınasının dışarı vurulmasını sağlayın.
Sağlayın ki herkes bilsin Karadeniz Fırtınasını.

playerss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trabzonspor olurda ben olmazmıyım bende varım yaw:D

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Merhaba Trabzonsporlu arkadaşlar;
Hüseyin bize geliyor bu konuda yorumlarınız nedir?
Pek çok Trabzonlu nette ileri geri konuşmuş ve adama demediğini bırakmamış.
Gerçekten işe yaramaz biri mi?
Ertuğrul Hoca yanlış mı yaptı?
Neler düşünüyorsunuz?
Selamlar

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hüseyin öyle öveceğimiz kadar iyi bir futbolcu değil ama oynamadığı maçlarda gerçekten yerini bir nevi olsun anladık. tek sorunu ayağında topu fazla tutmayacak. sonra kaptırıyor.
inşallah bursaspor a faydalı olur kaptanımız.

14samet

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben de TRABZONSPORLUYUM.Beni de ekleyin gruba.

Birşey soracağım bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.Neden bordo-mavi seçilmişti.İlk sayfayı okudum.Bi an önce bitsin bu iş,diğerlerinden farklı olsun,Trabzon'u temsil etsin diye ama diyelim mavi deniz rengi bordonun anlamı ne?Bunu bir Trabzonsporlu olarak merak ediyorum.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Trabzonspor'un renklerine. Renk bulmak öyle kolay olmadı. Trabzon'da uzun yıllar süren İdmanocağı-İdmangücü rekabetinde Sari-Kırmızı ve Yeşil-Beyaz renkler hakimdi. Trabzonspor'un renkleri bu renklerin dışında olmalıydı. Trabzon'u ve Karadeniz'i simgeleyen renkler aranıyordu. Bu konuda yarışma açılması da gündeme geldi ancak sonra vazgeçildi. Renk için geceli gündüzlü toplantılar düzenleniyordu. Dört toplantıdan sonuç alınamamıştı. Beşinci toplantıda her şey bitecekti. Artık taraftarın da sabrı kalmamıştı. Dönemin Federasyon Başkanı Orhan Şeref Apak sorunu çözmeye çalışırken Federasyon Genel Müdürü Ulvi Yenal'ın makamında toplanan taraflar iki kulübün renklerinden farklı bir rengin seçilmesi üzerinde yoğun tartışmalar gerçekleştirirler. Yaşanan gelişme üzerine sabrı taşan Yenal iki kulübün temsilcilerinden birer renk seçmesini talep eder. Böylelikle İdmanocağı grubu "koyu bordo", İdmangücü ise "açık mavi" üzerinde görüş bildirir. Sonuçta Trabzonspor'u kuran iki köklü kulüp renk konusunu "BORDO-MAVİ" diye karara bağlarlar.
Trabzonspor.org.tr

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
hüseyin öyle öveceğimiz kadar iyi bir futbolcu değil ama oynamadığı maçlarda gerçekten yerini bir nevi olsun anladık. tek sorunu ayağında topu fazla tutmayacak. sonra kaptırıyor.
inşallah bursaspor a faydalı olur kaptanımız.

Ben faydalı olacagına inanıyorum ama Trabzonlu arkadaslarım beni bu noktada hep ümitsizliğe itmeye çalısıyor hatta vefasızlık yapıyorlar
kötülemedikleri noktası kalmadı
umarım hocamızın bir bildiği vardır:unsure:

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
inanıyorum ki başarılı olacaktır. bizim taraftarımız olur olmadık herşeye konuşur bilgisi olsun olmasın

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[SDNTV]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v2685/25/118/110756327766_3574.mp4[/SDNTV]

Buradan

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hamdolsun ben de TrabzonSpor'luyum. Listeye beni de ekleyin. :)

virüs-61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fanatik TRABZONSPOR'luyum benide yaz listeyee

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tamamdır. ;)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[SDNTV2]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/223/78/1226523378456_38157.mp4[/SDNTV2]

izleyin

Bir ninenin TS aşkı :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam aynı sayfada 2 tane SDN videosu ekleyemiyoruz. Bir tanesi hariç diğer videolar görünmüyor sonra. :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tamamdır. Şimdi sayfa atlamışız. İstersen tekrardan koyabilirsin çıkar şimdi video. :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
[SDNTV2]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/223/78/1226523378456_38157.mp4[/SDNTV2]

izleyin

Bir ninenin TS aşkı :)

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
oy kurban olduğum çalışmaylar. çok para alıyorlar hahah :))

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
myefsane kardeşim ha bu video youtube a ekleyip bana linkini gönderir misin facebook da da paylaşalım

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2799-4V1G3Q4S.jpg

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası Ts Club'ın İstanbul Beylikdüzü’ndeki yeni şubesi bugün düzenlenen törenle açıldı.

Törene Başkanımız Sadri Şener, yönetim kurulu üyelerimiz, oyuncularımız Tolga Zengin, Onur Kıvrak, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Sadunoğlu, İsmail Yalçın, Zeki Çanakcı ve çok sayıda taraftarımız katıldı.

Büyükşehir Mahallesi’nde bulunan Beylicium Alışveriş Merkezi’nin 1. katında hizmete giren mağazamıza taraftarlarımız 0212 873 30 00 numaralı telefondan ulaşılabilir.

prof.

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2871-7H4S6C7E.jpg

Forma tasarımımızdan esinlenerek dizayn edilen Vakıfbank Trabzonspor Taraftar Kartları taraftarlarımızı bekliyor.

Birçok ayrıcalık sunan bu kartlara taraftarlarımız TS yazıp boşluk bırakıp T.C. kimlik numaralarını yazıp 5724’e SMS göndererek ya da www.vakifkart.com.tr ’den başvuru işlemlerini hemen yaptırarak ulaşabilirler.

Bu arada Vakıfbank Taraftar Kartıyla ilgili olarak hazırlanan reklam filminin de televizyonlarda gösterimine başlandı.

Reklam filmini izlemek için tıklayınız.

Not: Farklı konular oldukları için mesajı düzenlemek yerine yeni mesaj olarak yazdım.

lazuri

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Güzel ama daha kredi kartlarına bulaşmıyorum.