SDN torpil mi yapıyor?

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, sizlere SDN hakkında bir şikayetimi dile getireceğim, bu konu hakkında o kadar mail attım, twitter'den twitledim lakin hesaba alınmadım belki buradan sesimi duyabilirim diye düşünüyorum.

Şimdi bildiğiniz gibi SDN haftanın bloglar, dergisinde ayın blogları vs vs. kendince bir seçim yapıyor, şimdi SDN'nin paraya ihtiyacı var tanıtım yazısı alıyor aslında diyeceğim, seçtiği bloglar kim SDN'ye tanıtım yazısı vermek kim.

Eee o ihtimali elersek sadece TORPİL! kalıyor. Şimdi bu hafta seçilene bakalım;

SanalBeyin daha önce SDN'nin bir dergi sayısında ayın blogu/sitesi olarak yer aldı.
BurgazTurk 2 defa dergide ayın blogu/sitesi olarak yer aldığı yetmezmiş gibi bu haftanın blogundada yer aldı, + diğerlerini bilmiyorumda BurgazTurk seçildiği dergi sayılarında, haftanın blogunda vs. hep aynı açıklama altına yapıştırılıp geçiliyor, kullandıkları resim de aynı, bu mesela beni en bariz şüphelendiren.
Yanlış hatırlamıyorsam, kesin emin değilim BlogKafem'de daha önce seçilmişti.
Güncel Teknoloji'de sanırsam dergide seçilmişti veya eski bir SDN blog seçiminde.

Amacım SDN'yi karalamak vs. değil, at gözlüklerini çıkarında biraz bloglara güzelce bakın, yazılarını incelemiyorsunuz madem, ozaman tasarımına bakın. Veya en son ihtimal kayırma işinden vazgeçin.

Tekrarlıyorum SDN'yi karalamak değil amacım, yeni bloglara, yeni arkadaşlara yer verilmesi. Severek saati saatine takip ettiğim SDN'nin bu davranışı şahsen beni soğutuyor.

MuStAfAA

Doçent
Emektar
Reaksiyon puanı
17
Sizi w m a'dan tanıyorum sanırsam evet evet. :)

İlk kim gönderirse diye biliyorum ben, ama editör arkadaş yoğun olacak ki benim şahsi görüşüm gözden kaçmış olabilir, küçük bir bölüm için torpil falan anlamsız olur.

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sizi w m a'dan tanıyorum sanırsam evet evet. :)

İlk kim gönderirse diye biliyorum ben, ama editör arkadaş yoğun olacak ki benim şahsi görüşüm gözden kaçmış olabilir, küçük bir bölüm için torpil falan anlamsız olur.

Evet hocam doğrudur, avatarınız yabancı gelmedi, lakin küçük bir bölümden ziyade ben direk editörün torpil yaptığını düşünüyorum, yoksa ben 1 ay öncesinden mail attım, acaba baktımı mailime? Bence bakmadı.

Yazdığım sitelerle hiçbir şekilde alıp veremediğim yok, sadece bir iş yapıyorlarsa adam gibi yapsınlar arkadaşım.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Merhaba arkadaşlar,

Torpil ve SDN :D bu kelimeleri yan yana görmek bile istemiyorum.

Bu sayfanın sorumlusu olan arkadaşımdan bilgi isteyeceğim. Eğer bir kabahatimiz varsa (söylediğiniz gibi, blog'u 3 kez yazdıysak, resmen s*çmışız) özür de dileriz dostlar ;) siz yabancı değilsiniz.

Hatta bakın ne diyeceğim?

Gelin, bu sayfayı beraber hazırlayalım. Blog adaylarınızı yazın, en çok oyu alanı o sayıda tanıtalım.

Var mısınız?

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
[MENTION=2]Troy[/MENTION] güzel dedin abim. Ben SDN Forum'un artık SDN bünyesinde sadece piyasa yoklama, nabız tutma, gözlem vs. amaçlarıyla kullanılmamasından yanayım. SDN Forum artık çok seçkin üyeleri bünyesinde barındıran bir topluluk oldu. Bu potansiyel artık SDN bünyesinde değerlendirilmeli. Haftanın bilmem neleri konusu kesinlikle bu topluluğun ürünü olmalı. Ayrıca şirketlerle anlaşılarak yaptıkları anketleri forum bünyesine entegre edilmesinin sağlanması, daha gerçekçi sonuçlar doğuracağı kanısındayım.

Ben zannediyorum ki forumdaki potansiyel iyi bir şekilde değerlendirilirse, SDN bedavadan 5 kat daha büyür. Pardon, bedavadan değil de bardakla falan kanarız biz :D

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Kreasyon,
Ben SDN Teknosa Magazin Yayın Yönetmeni Özgür Çetin.

Bahsettiğin durumu araştırdım. 23. sayıda ve 38. sayıda aynı bloğu tanıtmışız. Gözden kaçan bir durum, torpil ya da adam kayırma gibi bir şey söz konusu bile olamaz.

Bu konuda bundan sonra daha dikkatli olacağız. Uyarın için teşekkür ederim.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Merhaba arkadaşlar,

Bu sayfanın sorumlusu olan arkadaşımdan bilgi isteyeceğim. Eğer bir kabahatimiz varsa (söylediğiniz gibi, blog'u 3 kez yazdıysak, resmen s*çmışız) özür de dileriz dostlar ;) siz yabancı değilsiniz.

Gelin, bu sayfayı beraber hazırlayalım. Blog adaylarınızı yazın, en çok oyu alanı o sayıda tanıtalım.

Var mısınız?
kim demiş Troy diktatör diye. :D
konuyu açın önerilerimizi yazalım daha fazla web site daha iyi içeriklerle karşılaşacağımıza eminim.
(reklam durumları da fazla olacaktır mod. denetiminde onaylanırsa mesajlar bu konu problem olmaz sanırım.)

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yönetimi şimdi tebrik ettim. Tebrikler

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kibirden uzak, alçak gönüllü insanları seviyorum. Bravo Özgür bey, tebrikler Troy.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Su da yapilabilir.
Eger bir blog birdeb fazla defa tanitilacaksa bazi kriterler olsun. Mesela belli gelismeler gozlensin. Ozgun icerik vesa tasarimda oncu yenilikler olmadikca payladilmasin. Hatta bugune kadar yayinlananlarin listesi hazirlanip surekli ekleme yaparan yayinlanabilir

İhtiyar-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@Kreasyon Gördüğün gibi dostum SDN, küçük bir site falan değil bayaa bir şirket ve Türkiyenin önde gelen teknoloji sitelerinden biridir. Bu gibi uyarılarda konuyu çöpe atmak yerine doğru çözüme bizide katarak ulaşırlar. :)

fiko16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bize illa popüler blog tanitmaniza gerek yokki sanal alemde dünya kadar bloglar var hiç kimsenin bilmediği merak uyandiran bloglar koyabilirsiniz devamli populer vs gerek yok sade olmasi ve fark edilmemiş olmasi şahsen benim için daha iyi olur

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yönetici arkadaşların ve genel olarak SDN nin farkı işte tam da burada ortaya çıkıyor. Önemli nokta şu arkadaş üslubuna dikkat ederek rahatsızlık veren durumu anlatmış. Sanırım üsluba dikkat edilerek sorunlar anlatılırsa makul çözüm sunanların da görüşleri dikkate alınıyor yönetim de çözüm önerileri sunuyor. bakın şöyle yaparız demiyor. öneri getiriyor ve soruyor çok güzel bir olay bu. zaten SDN yi SDN yapan bence budur. ben günde hiç yoksa 3-4 saat buralardayım ve siteyi takip ediyorum genel görüş bu şekilde bence.
Yürü be SDN kim tutar seni :)

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,

Var mısınız?

Öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim, malesef 3 defa seçilme oldu inşallah bundan sonra daha adil bir sistem olacaktır, dediğiniz gibi forum içinde oylama vs. şeklinde olursa daha etik olacaktır.

Ayrıca bana hak veren vermeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim konuya katkılarından dolayı.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Bence de size gelen blogları liste haline geitirp bir ön eleme yapın. Daha sonra seçilen blogları oylayalım. Oylama sonucuna herkes razı olur.

Sitesinde şimdi ki SDN gibi köklü değişiklikler yapan bloglar tekrar eklenebilsin. Ama güncelleme yapılan alanlar belirtilsin

kralxs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Böylesi Büyük Bir Forum İçerisinde Böyle Birşey Olacağını Sanmadığım Gibi Düşünmüyorumda Zaten hem Yönetici hemde Editör Arkadaş Gereken Açıklamaları Yapmış Ve Nasıl Davranılması Gerektiğini Göstermişlerdir Sonuçta Onlarda İnsan Bizde Hepimiz Farkında Olmadan Bazı Yanlışlar Yapmışızdır Ama Asıl Güzel Olan Bu Yanlışı Arkadan Gelenlerin Farkına Varıp Dile Getirdiğide Onu susturmak Değil Geriye Dönüp Acaba Deyim Araştırmaktır Şimdi Olduğu Gibi

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Böylesi Büyük Bir Forum İçerisinde Böyle Birşey Olacağını Sanmadığım Gibi Düşünmüyorumda Zaten hem Yönetici hemde Editör Arkadaş Gereken Açıklamaları Yapmış Ve Nasıl Davranılması Gerektiğini Göstermişlerdir Sonuçta Onlarda İnsan Bizde Hepimiz Farkında Olmadan Bazı Yanlışlar Yapmışızdır Ama Asıl Güzel Olan Bu Yanlışı Arkadan Gelenlerin Farkına Varıp Dile Getirdiğide Onu susturmak Değil Geriye Dönüp Acaba Deyim Araştırmaktır Şimdi Olduğu Gibi

Aynen bende takdir ettim.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Şöyle yapalım o zaman, ben yönetime aşağıdaki teklifi götüreyim;

http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/ adresine alt forum olarak "Tavsiye edilen bloglar" şeklinde bir kategori açalım. Bu kategoriye, reklam amaçlı girmemeleri için en az 100 mesaj sınırı koyalım konu açmaları için. Editörlerimiz de buraya gelen blog'ları bir anket yapsınlar ve en çok oy alanları da dergide ve sitede yazsınlar.

Ne dersiniz? Göndereyim mi teklifi?

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33

http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/ adresine alt forum olarak "Tavsiye edilen bloglar" şeklinde bir kategori açalım. Bu kategoriye, reklam amaçlı girmemeleri için en az 100 mesaj sınırı koyalım konu açmaları için. Editörlerimiz de buraya gelen blog'ları bir anket yapsınlar ve en çok oy alanları da dergide ve sitede yazsınlar.

İyi fikir, gönder gitsin :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5

Kabul edenler, etmeyenler..
Kabul Edilmistir..

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2

Bildigin mantik akiyo aga
Dedigim fikre yakin bir oneridir. Kabul ettim gitti

Kreasyon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

En etik ve adaletli yöntem bu olacaktır.