27 Kasım 2016 #1 ceyhun16 Öğrenci Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 4 Reaksiyon puanı 0 Puanları 1 SDN teknosa magazin indir derken hata alıyorum sildim tekrar yükledim yine aynı hata google play'de benim gibi hata alan bir çok kişi var
SDN teknosa magazin indir derken hata alıyorum sildim tekrar yükledim yine aynı hata google play'de benim gibi hata alan bir çok kişi var
29 Kasım 2016 #2 F fragger Müdavim Müdavim Katılım 21 Ekim 2016 Mesajlar 9,543 Reaksiyon puanı 3,061 Puanları 293 ceyhun16 dedi ki: SDN teknosa magazin indir derken hata alıyorum sildim tekrar yükledim yine aynı hata google play'de benim gibi hata alan bir çok kişi var Genişletmek için tıkla ... Aldığın hata nedir ekran görüntüsü paylaşır mısın? daha detaylı yardımcı olucaklardır @scorpion @pesimist @Creative
ceyhun16 dedi ki: SDN teknosa magazin indir derken hata alıyorum sildim tekrar yükledim yine aynı hata google play'de benim gibi hata alan bir çok kişi var Genişletmek için tıkla ... Aldığın hata nedir ekran görüntüsü paylaşır mısın? daha detaylı yardımcı olucaklardır @scorpion @pesimist @Creative