SDN Tapatalk 4.3'te Sorunlu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yazdığım mesajı alıntı yapıyorum, çok alakasız bir konudan alakasız bir mesajı alıntılıyor.
Mesaj URL'si kopyalayamıyorum.
Forum geç açılıyor.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Diğer sorunlar yok ama bende de geç açılıyor. Tapatalktan kaynaklı sanırım.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hea doğru şimdi hatırladım bende. Bir kaç gün önce sdn yi aramada dahi bulamıyordum ama diğer forumlar çıkıyordu. [MENTION=19025]AliA[/MENTION]

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ben kullanmıyorum ama bir baktırayım. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sdn den ziyade tapatalk'ta xda kanser ediyor çok yavaş.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Bizlik bir sorun yok arkadaslar sorun yaşıyorsanız da, gerekli eklentileri en guncel surumunde calistiriyoruz. Hatta su an bu cevabi tapatalk tan yazıyorum. :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bizlik bir sorun yok arkadaslar sorun yaşıyorsanız da, gerekli eklentileri en guncel surumunde calistiriyoruz. Hatta su an bu cevabi tapatalk tan yazıyorum. :)

Forum pc'de hızlı çalışıyor. Tapatalk ile uyum sağlanamamış sadece.
Başka forumlarda tapatalk'tan portala bile bağlanıyorum. Ancak sdn portalı görünmüyor. Bu da ayrı bi sorun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de şuanda tapatalktan yazıyorum. Hazır yeri gelmişken, tapatalk imzası da koymuyor mesajlara..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Tapatalk androidde daha sorunlu ıosa göre

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Forum pc'de hızlı çalışıyor. Tapatalk ile uyum sağlanamamış sadece.
Başka forumlarda tapatalk'tan portala bile bağlanıyorum. Ancak sdn portalı görünmüyor. Bu da ayrı bi sorun.

Ben de şuanda tapatalktan yazıyorum. Hazır yeri gelmişken, tapatalk imzası da koymuyor mesajlara..

Bu dedikleriniz ayrı ayrı konular. İkisini de cevap vereyim. Tapatalk portal dediğiniz kısım sadece portal olarak wordpress kullanan siteler için geçerli bir durum, biz wordpress kullanmıyoruz bu sebeple portal entegrasyonu şimdilik tapatalk'un bizim için desteklediği bir şey değil, kısa zamanda mümkün de gözükmüyor.

Forum olarak imza konusuna karşı olduğumuz için tapatalk imzalarını da göstermiyoruz, yine forumumuzun bir kararıdır. Yani bu bahsettikleriniz birer sorun değil. Entegrasyonla ilgili hiç bir sıkıntımız bulunmuyor, yavaşlık yaşıyorsanız sebepleri internet bağlantınız olabilir yada tapatalk'un kendisi olabilir bilemiyorum. Ama ben kendi adıma yavaşlıkta yaşamıyorum. Az önce özellikle denedim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Neyse asıl mesele yavaşlıktan ziyade ilk mesajda belirttiğim alıntılama sornunu. Mesajların linkleri tapatalkta yanlış kopyalanıyor bambaşka bir mesaja yönlendiriyor. Bu hepsinde olmuyor. Ya belli bi tarihten öncekiler ya da bazı mesajlar.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
236
Neyse asıl mesele yavaşlıktan ziyade ilk mesajda belirttiğim alıntılama sornunu. Mesajların linkleri tapatalkta yanlış kopyalanıyor bambaşka bir mesaja yönlendiriyor. Bu hepsinde olmuyor. Ya belli bi tarihten öncekiler ya da bazı mesajlar.

Bu sorun aslinda yine malesef bizim tarafimizdan çözülecek bir problem degildir diye düşünüyorum ama örnek verebilirseniz en azindan tapatalk ile iletişime gecebiliriz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu sorun aslinda yine malesef bizim tarafimizdan çözülecek bir problem degildir diye düşünüyorum ama örnek verebilirseniz en azindan tapatalk ile iletişime gecebiliriz.

ilgili konuya tag'ladım sizi bakarsanız sevinirim.