SDN Smart Tv Uygulaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anfy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evdeki 50" samsung tvden SDN uygulamasını kullanıyorum. Öncellikle memnuniyetimi belirteyim. Dev ekrandan haberlere ulaşmak, inceleme videolarını görüntü netliği pek bozulmadan izlemek gayet zevkli oluyor. Fakat istek ve şikayetlerim olacak tabi. Bunları yazmadan önce sanırım uygulamada ki veriler RSS üzerinden okunuyor eksikler bundan kaynaklanıyor olabilir ama ben yinede yazayım belki gelişme olur daha zevkle kullanırım uygulamayı :rolleyes:

- İlk olarak sadece inceleme ve izle-öğren videoları izlenebiliyor. Haberlerin içerisinde ki videolar izlenmiyor. Dolayısıyla çoğu zaman video olmadığından haber havada kalıyor. Bu videoları izleyebilsek gayet iyi olur.
- Yine aynı şekilde haberlerin içindeki fotolarda görünmüyor. Yine bundan olay havada kalıyor.
- Birde sanırım ilk 2 maddede belirtiğim sebepten foto veya video ağırlıklı bazı haberler sanki uygulamaya düşmüyor.
- Sağ menüde yer alan haber başlıkları sadece 3 tane bu 5-6 yapılırsa gezinti biraz daha rahat olur.

Şimdilik bu kadar :) Tekrar şunu belirteyim şu hali ile bile TV den SDN videoları izlemek, haberleri okumak çok güzel oluyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=64518]anfy[/MENTION] samsung smart tv de doğru düzgün deneme şansım olmadı. İlginiz için tşk konuyu SDN ofisine iletiyorum.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION] ilgin için sağol.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Dostlar selamlar,

Bu önerileri dikkate alacağız. O uygulamayı güncellemenin zamanı geldi sanırım ;)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=2]Troy[/MENTION] sen böyle deyince bu uygulamayı sanki tek kullanan benmişim gibi hissettim :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Tüm tv'lerde uygulama olmadığı için belirli sayıda kişi kullanabiliyor (tabi kurarsa oda)

Diğer modellere de uydurmak lazım.

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
2 ay oldu varmı bir çalışma uygulama ile ilgili :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
2 ay oldu varmı bir çalışma uygulama ile ilgili :)

Bildiğim kadarı ile Smarttv uygulaması birkaç farklı marka içinde gelecek o yönde çalışmalar var. Yani toplu bir yenilik olabilir ama tarih konusunda bir bilgim yok :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hadi bakalım hayırlısı :)

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Youtube kanalı açılınca bizim uygulama da güncellenir diye düşünüyordum fakat artık uygulama hiç çalışmıyor. Haberler hiç görünmüyor videoların Başlıkları var açmak istediğinde internet yok diyor.
Ben güncelleme gelir haber fotoları videoları açar derken iyice battı uygulama. Işin ilginci Samsung Smarttv apps da en çok indirilen uygulamalar arasında.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Philips için var mı merak ettim şimdi.

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
O değilde neden SDN tv programı yapmıyor DH gibi ? :)