SDN sizde de takılıyor mu ?

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Ya merak ettim benden kaynaklı olduğunu düşündüm ama Forumda dolaşırken ılk açtığımda sayfayı direk yönlendiremiyorum ( farenin topu ile aşağı yukarı ).
Diğer sitelere oranla çok yavaş konu açılıyor ve aktif bir şekilde hareket ediyorum..

Bende merak ettim size soriyim dedim.. Sadece bende mı sdn yavaş, yoksa sizdede diğer sitelere oranla bir yavaşlık var mı sdn de ?

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Flash reklamlardan kaynaklanıyor sanırsam. Tarayıcıların reklam engelleme eklentilerini kullanıyor musun? Kullanırsan takılma yaşamazsın.

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Flash reklamlardan kaynaklanıyor sanırsam. Tarayıcıların reklam engelleme eklentilerini kullanıyor musun? Kullanırsan takılma yaşamazsın.
Açıkcası herhangibir reklam engelleme kullanmıyorum.. Ve bu konuda haklı olduğunu düşünüyorum.... Firefox için önereceğin bir eklenti var mı ?

eskiye göre performansı iyi.
Açıkcası makinanı merak ettim :) ama benım sorduğum sdn nın kendıne göre kıyaslaması değil, diğer girdiğin sitelere oranla kıyaslaması idi.. Çünkü başka sitelerde bu tarz takılmalara denk gelmiyorum... Ama genede cevabın için teşekkür ederim..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
chrome kur sen en temizi sitersen bide adblock cakarsın yağ gibi olur :) makinam athlonx2+2GBram özellikle sdn'de takılmalara dayanamadigim icin chrome'a gecmistim 8 ay kadar önce memnumum, sdn'in altyapisi artık daha iyi chromeda iyidr gözle görülür bi problemim yok.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Ad Muncher kullanıyorum şiddetle tavsiye gerisini siz araştırın :mrgreen:

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42
Vallaha ben firefox dan kolay vazgeçmeyeceğim :) chrome mu ? allah korusun :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
valla firefox ve chrome bugünkü cizgilerinde giderlerse kolay yada zor er gec birgün herkes chrome kullanacak.:) hadi iyi forumlar.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Sizlere her zaman kaliteli hizmet sağlamamız reklamlara bağlı. sizlere sunulan hizmet hep reklamlar sayesinde. illa da reklamları engelleyeceğim diyosanız günde sdn için bir iki reklamaya tıklamayı çok görmeyin :D

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet bende de kaynaklanıyor hem evdeki bilgisayarımda hem ofiste aynı sorunu yaşıyorum internet de hızlı olmasına rağmen.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Chrome a AdBlock kurdum, şimdi daha çok kasıyor. :D

Deffall

Doçent
Reaksiyon puanı
42

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Sizlere her zaman kaliteli hizmet sağlamamız reklamlara bağlı. sizlere sunulan hizmet hep reklamlar sayesinde. illa da reklamları engelleyeceğim diyosanız günde sdn için bir iki reklamaya tıklamayı çok görmeyin :D

yani:) Reklamlara dokunmayın.

Bende sorun yok bir aralar takılıyordu ama o sorun halledildi diye biliyorum:)

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ben bir gün kullandım hakkımı doldurdum. Daha da kullanmam :D

Al işte bak.. :) bende firefox a kurdum gayet de hiçbir şey olmadı aynen devam :D eN azından kasmadı.. :)

Hemen heyecanlanma. Eklentiyi kurdum çalıştırdım ve bir şeyler seçmeye gerek kalmadan engelleme tamam. Chrome görev yöneticisinden kontrol ettim, sayfa yüklemelerinde ve beklemede Flash eklentisi işlemci kullanımı devamlı %0'da.