seninle oynanmaz hocam görmemle ölmem bir oluyogeliyorum bekleyin beniii
Cihan nickli sen misin yoksa?
@SiaVius muydu nick neydi 2 kişi takıldık biz arkadaşla kimse gelmedi
Cihan nickli sen misin yoksa?
@SiaVius muydu nick neydi 2 kişi takıldık biz arkadaşla kimse gelmedi
3D-Clan hocam servere giriyorum atıyor hemen
nedenki hocam
SXE yi kurmam gerekiyordu kurdum hala atıyor sanırım açılan server sxe istiyor bende uğraşmadım fazla
Herşeyle böyle uğraşmak zorundamıyım yavhata verip oyunu kapatıyor sanırım sonrada not defterinde birşeyler geliyor değil mi? oradaki hatayı bulup düzeltmeniz yada farklı bir cs sürümü yüklemelisiniz
Herşeyle böyle uğraşmak zorundamıyım yav
windows 8 de sxe yi çalıştıramadım, sxe 12.3 fix5 de durmadan not defteri açılıyor, uyum ayarlarıyla oynadım ama olmadı, bu konuda bilgisi olan var mı?
hocam gönderemem windows 7 kurdum tekrar, bir kaç proğramda daha sıkıntı yaşayınca windows 8 için biraz daha zaman olduğuna kanaat getirdim, full sürüm çıksın ondan sonra kurarım artık.hocam not defterini kopyalayıp bana atarmısın?
Gelen var mı ?
şimdimi
Yav gelelim gelmesinede havada uçanlar falan bir garip oyun..
En iyisi internet cafede toplanıp oynayalım bu oyunu biz
Havada uçan kimse yok ya İki dakika bunny yapalım dedik hepiniz kaçtınız
Yakup canas piskopatı çıktı.. adam bende kafa göz bırakmadı arkadaş
Birde çok donuyor benim oyun ya 3 modem birbirine bağlı ben sonuncu modemden alıyorum neti
Ama eski klasik bölümleri 5 erli takım halinde oynasak tadından yenmez.
amcamın oğlu kendisi abisi daha iyi oynar ... çağırimmi haaa çağırimmmiii vursunmu sırtınaaa
Baktım ilk yakup SiaviuiS nicki ile girdi Noluyo dedim SiaivuS 2.pc de mi açtı diye sonra yakup yaptı
Çağır gelsinler, foruma üye olsunlar
Arkadaşlar kimse yokmu ?
Gelinde 2 dakka kapışalım..
abi çok üşengeç ya çözemedim hala cs yi ben kurdum 2 pc var onlarda benimkinide götürüyorum 3 oluyo kapışıyoruz bizim sv ye giremiyo diye sxe yükledim diyorki befega yokmu befega çok iyi oynuyor bide @OnLT takmış kafayı
Ne nerede hani neye takmışım kafayı
sen değil kuzen sana takmış kafayı iyi oynuyomuşsun