Aynı sorunu bende yaşıyorum... Oyuna giriyorum SXE kurulu değil deyip oyundan atıyor. CS 1.6 kurulu, sxe 12.3v5 fix kurulu patch v23 kurulu ama yinede oyundan atıyor...@beyazayeb , patch v23 yükledinmi sen?
Aynı sorunu bende yaşıyorum... Oyuna giriyorum SXE kurulu değil deyip oyundan atıyor. CS 1.6 kurulu, sxe 12.3v5 fix kurulu patch v23 kurulu ama yinede oyundan atıyor...
Bilgisayarınızdaki bir program (antivirüs de olabilir) veya virüs sxe nin çalışmasını engellemektedir!!!Kaspersky ile taratmanız önerilir, deneme sürümü indirmek için TIKLAYINIZ.
Bilgisayarınızdaki antivirüs programıyla bilgisayarınızı güvenli modda taratınız.
(bilgisayar açılırken F8 tuşuna sürekli basıp bırakın, güvenli mod menüsü gelecektir.)
Taramayı tamamladıktan sonra ,bilgisayarınızı normal açıp, antivirüs programınızı kaldırın!
başka antivirüs varsa bilgisayarınızda onlarıda KALDIRIN!!!
ardından,
bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın ve tekrar deneyin.
Eğer hala sXe Aynı şekilde hata veriyorsa işlemlere devam edin;
Combofix programını indirin , Combofix i çalıştırıp bilgisayarınızı taramasını ve işlemleri bitirmesini bekleyin,
bilgisayarınızı kapatıp yeniden açın ve sXe Tekrar deneyin.
Hala Hata alıyorsanız;
Ad-Aware spyware programını indirip bilgisayarınızı taratınız.
Hala hata alıyorsanız;
Simge durumunda ve bilgisayar başlangıcında çalışan programları denetleyiniz.
Hala çalışmıyorsa, format atmayı deneyebilirsiniz.
oyunu nereden indirecezModern warfare 3 oynamaktan sıkıldım değişiklik olsun az
![]()
Sorun çözüldü.. Hatta oynadım. ama bu bölümü hiç oynanmıştım mal gibi dolanıyorum hiç bir yeri bilmiyorum![]()
akşamları oluyor genelde bizim oyunlar bekleriz artık senide![]()
Sorun çözüldü.. Hatta oynadım. ama bu bölümü hiç oynanmıştım mal gibi dolanıyorum hiç bir yeri bilmiyorum![]()
Ben sorunu halen çözemedim. Nasıl çözdün acaba? Acaba işletim sisteminden mi desem ne alaka? Ya şu SXE olmadan oynasak olmaz mı?
c0r. benim :OKimse yok ki oyunda 4 kişi var kimseyi tanımıyorum.![]()
c0r. benim :O
Bende sxe çalışıyor oyunuda açıyor ancak oyun açılır açılmaz atıyor tamamen kapanıyor oyun.
Belkide birbirine bağlı 3. modemden nete bağlı olduğum içindir bu sorun
Ya şunu programsız yapsak olmuyormu arkadşlar..
Güvenli bir şifre belirleryin server a sorun olmaz..
Dışardan kimse girmesin yeter..
Burdanda hileli oynamaz herhalde kimse..
Bu arada verdiği hata şu herhalde..
Oyundan attıktan sonra bu not defteri açılıyor..
![]()
Niye buradaki kullanıcı adını kullanmıyorsun?c0r. benim :O
alışkanlık diyelimNiye buradaki kullanıcı adını kullanmıyorsun?
Yok dostum player modellerin uygun değil diyor. Non steamsa veya steamsa upload ediyim modelleri veya oyunu tekrar kur. [MENTION=48898]beyazayeb[/MENTION]AWP ve Scout silahlarının modelleri orjinal model olmadığı için hata veriyor. Orjinal modelleri yükle düzelir.![]()
Hala düzelmedi mi ?Bıktım Yav Şu sXe'den (!)
Ben giriyorum oyuncu sayısı 210 kisiyiz dust_2 açık.