SDN - Shiftdelete.net 1.6 CS Server

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
İşyerinde oynayamıyorum eve bir geçebilsem çok güzel olacak :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
[MENTION=66671]akinov5[/MENTION] yardırıyor :D
[MENTION=66671]akinov5[/MENTION] yardırıyor :D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ya oyunda video ayarını bir türlü 32 bit yapamadım. Yapıyorum çıkıp girince gene 16bit oluyor. Bir de gelişmiş ayarda sağ el seçili olmasına rağmen hep sol elle tutuyor silahı. :(

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Zıppırık kim allasen çıksın ortaya :D

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya oyunda video ayarını bir türlü 32 bit yapamadım. Yapıyorum çıkıp girince gene 16bit oluyor. Bir de gelişmiş ayarda sağ el seçili olmasına rağmen hep sol elle tutuyor silahı. :(

Sxe kapalı olsun oyuna gir. Bütün ayarlarını yap uygula oyunu kapat, tekrar sxeyi açmadan oyuna gir bekle biraz takıl sonra oyunu kapat sxe aç oyna :)

@akinov5 yardırıyor :D
@akinov5 yardırıyor :D
Hahaha :D bu sıcakta çok yordunuz beni

Uğurcan7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sxe kapalı olsun oyuna gir. Bütün ayarlarını yap uygula oyunu kapat, tekrar sxeyi açmadan oyuna gir bekle biraz takıl sonra oyunu kapat sxe aç oyna :)

Hahaha :D bu sıcakta çok yordunuz beni

hahahha tek yorulan sen değilsin dostum :D öldür öldür bi hal ettin bizi :D

sofu44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya o kadar uğrştım indirdim indirdiğim dosya CS 1.8 çıktı 1.6 için sorunsuz link verecek birisi varmı yada konunun başında link paylaşın

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
20 kişilik mi yazıyor ben mi yanlış anladım ula 20 kişilik silah oyunumu oynanır:):):):)
akşam yüklimde eski günlerime geri dönim:)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
zaten ben tek kursunda 5 kişiyi vuruyorum:):):P
kişi sayısı çok az:D:D

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Sinir oldum bir türlü giremedim. sxe yi açıp giriyorum ama servera bağlanınca açık değil deyip atıyordu, ben de hepsini sildim!

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Sinir oldum bir türlü giremedim. sxe yi açıp giriyorum ama servera bağlanınca açık değil deyip atıyordu, ben de hepsini sildim!

Uyumluluk sorunu genelde bu hatalar :)

Yönetici olarak çalıştırıp ilk önce öyle deneseydin. Sonra olmazsa Uyumluluk Moduna alıp öyle deneseydin :) Elbet teki sonuç verirdi.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Uyumluluk sorunu genelde bu hatalar :)

Yönetici olarak çalıştırıp ilk önce öyle deneseydin. Sonra olmazsa Uyumluluk Moduna alıp öyle deneseydin :) Elbet teki sonuç verirdi.

N'aptın yav. :D
Azcık daha uğraşsaydın. :)

Uğraşmadım mı sanki. Her şeyi denedim, uyumluluk ile çözülmedi, yönetici olarak çalıştırdım gene olmadı. İlk yüklediğimde aslında çalışıyordu sonradan ne yaptıysam bozdum. Kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim defalarca nafile.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Uğraşmadım mı sanki. Her şeyi denedim, uyumluluk ile çözülmedi, yönetici olarak çalıştırdım gene olmadı. İlk yüklediğimde aslında çalışıyordu sonradan ne yaptıysam bozdum. Kaldırıp tekrar yüklemeyi denedim defalarca nafile.

Şu sorunda olabiliyor. Çalıştırdın diyelim programı geri kapattın ama o sırada sadece pencere kapanıyor. Görev Yöneticisine baktığınızda sXe Injected hala çalışır durumda oluyor. Bu da başa gelen hatalardan :)