Sdn rütbeleri ve terfi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yav yıllardır bu forumdayım mesaj sayısı ile övüneni hiç görmedim.. Bak üyelik tarihine bak mesaj sayısına bak önemli olan gönül birlikteliği.. :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Bi dahaki gelişinde söyle beğenilerimden de versinler onda da gözün kalmış heralde :D

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Nedense bu rütbe takıntısı olanların üyelik ömrü kısa oluyor:D

Ama belliydi tamamı kalın harf kuralını çiğnemesinden :)

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
rütbe kasmak için herşeye saçma sapan yorumlar yapanlar var 2 haftada profesör olanlar var böyle :D

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeniden geldim,Alpars istersen engelle tekrardan sana söylemeyedebilirdim ama şunu bil ki beni boş yere engelledin amacım ne populer olmaktı ne beğeni almaktı.Sadece bir şeyi merak etmiştim ve bu konuda kendimi tatmin etmek istedim.Sizde tabi üyeciğiz ya varsın engelleyin nasıl olsa biz her zaman haksısız,hep boş konuşuruz.Böyle adaleti ... Ayrıca kalın harf kurallını bilmiyodum sadece belki ilgi çeker de aradığım cevabı bulurum diye yazdım.

Reaksiyon puanı
4
La bebe bi yürü git daha dün gelmişsin beni çözmüşsün he aferin :D

La Bebe Bim ürünü gibi olmuş le kola gibi:laugh:

Yeniden geldim,Alpars istersen engelle tekrardan sana söylemeyedebilirdim ama şunu bil ki beni boş yere engelledin amacım ne populer olmaktı ne beğeni almaktı.Sadece bir şeyi merak etmiştim ve bu konuda kendimi tatmin etmek istedim.Sizde tabi üyeciğiz ya varsın engelleyin nasıl olsa biz her zaman haksısız,hep boş konuşuruz.Böyle adaleti ... Ayrıca kalın harf kurallını bilmiyodum sadece belki ilgi çeker de aradığım cevabı bulurum diye yazdım.

abicim sen çizik yemedinmi.iyi iyi hoşgeldin tekrar.

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yoktan yere yedim evet ve hiç hoşuma gitmedi o profilde çok hatıra vardı,özliycem.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Rektör olmanın en kolay yolu konu dışı bölümüne sohbet'e katılacaksın öyle yaparak günde 100 mesaj yazardım diğer konularda hayat geçmez :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
cezayı ben verdim, nedeni actıgınız konu degil, küfür ve hakaret... Bu üyeliginiz de multiden yasaklanacak muhtemelen :)

Al Caponee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cezayı ben verdim, nedeni actıgınız konu degil, küfür ve hakaret... Bu üyeliginiz de multiden yasaklanacak muhtemelen :)
Senin gibi bir insandan da şuan yazdığını beklerim,varsın engelle.Ben diyeceğimi dedim umarım diğer üyelerde benim gibi haksız yere 'uyarılmadan' ve aşağılayıcı konuşmalara tavır takındı diye engel yemez...

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Senin gibi bir insandan da şuan yazdığını beklerim,varsın engelle.Ben diyeceğimi dedim umarım diğer üyelerde benim gibi haksız yere 'uyarılmadan' ve aşağılayıcı konuşmalara tavır takındı diye engel yemez...

beni ne kadar tanıyorsun da böyle konusabiliyorsun? Yazdıgın her mesajda seviyeni düsürüyordun, o an banlamasam cok daha ileri gidecegine eminim.

Varsa öbür türlü bir durum, üst yönetim gelince geregini yapar.

nobody946

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bu forumu çok seviyorum ya :D her konuda mutlaka gülümseticek birşey var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...