- Reaksiyon puanı
- 557
hong kong ülke değildir...Bu arada Hangi karakterler belli oldu . Türk gelmeyecek . Demiştim
hong kong ülke değildir...Bu arada Hangi karakterler belli oldu . Türk gelmeyecek . Demiştim
Hong Kong - Vikipedi Kısacası Hong Kong Şehir Ülkedir .hong kong ülke değildir...
çin'in bir şehri işte.Hong Kong - Vikipedi Kısacası Hong Kong Şehir Ülkedir .
Hong Kong şehir ülkedir.. 1997'ye kadar Britanya'ya bağımlı iken, 1997'den sonra Çin Halk Cumhuriyeti'ne katılmıştır. Fakat normal bir şehirden farkı, iç işlerinde serbest, dış işlerinde Çin'e bağımlı olmasıdır.çin'in bir şehri işte.
abi ne güzel olurdu ya!! düşünsene bi kafasın'da bordo beresi, kolları dirsek altına kadar kıvrılmış, suratında siyah-yeşil kamufulaj boyası, adı da yeşil. mükemmel olurdu...Papua yeni gine kuvvetleri gelir bizimkiler gelmez kuyruk acıları var çünki.
abi ne güzel olurdu ya!! düşünsene bi kafasın'da bordo beresi, kolları dirsek altına kadar kıvrılmış, suratında siyah-yeşil kamufulaj boyası, adı da yeşil. mükemmel olurdu...
Ben korsanım unutun beni![]()
Ben oyun almaya karşıyımNe güzel indirimdeydi keşke alsaydın![]()
Ben oyun almaya karşıyımAma bu gidişle alacağım . Bir el oyun atmak için 30 dakika uğraştım. Ve 500 ping ile oynadım . Normalde orijinal olsa 80 ping falandı . Hayırlısı olsun hocam . Alınca ilk sana haber vereceğim
![]()
Oyun büyük bir inatla parasız olduğum zaman indirime giriyor. Elime para geçtiğinde de indirime girsin diye beklerim.
tabii ki yeni gelecek 8 operatörü önceden alacaksın ayrıca 600 r6 redits, carbon charm ve de yeni operatörler için unüformalara sahip olacaksın.Arkadaşlar season 2 pass satın aldım Yeni çıkan operatörleri bedavadan gelicek ve oynayabilicekmiyim
Boşuna almamışım ozaman teşekkürlertabii ki yeni gelecek 8 operatörü önceden alacaksın ayrıca 600 r6 redits, carbon charm ve de yeni operatörler için unüformalara sahip olacaksın.
Evet elektronik her tuzağı bozailir diye biliyorum .thatcher, kapkan'ın tuzağını bozabiliyor mu?
bir deneyen olsada baksak ama sanmıyorum oyun pc konsol ayrı tutuyordur büyük bir ihtimaluplay de xbox ve psn arkadaşlarını ekle sekmeleri var. konsol ve pc ler aynı party'e katılabiliyor mu?
xbox id ne?bir deneyen olsada baksak ama sanmıyorum oyun pc konsol ayrı tutuyordur büyük bir ihtimal
Xbox gt mrtaltugxbox id ne?
ekledim.Xbox gt mrtaltug